Начало Проекти Благотворителна тренировка в подкрепа на Велинка Дерменждиева се проведе в Бургас с...

Благотворителна тренировка в подкрепа на Велинка Дерменждиева се проведе в Бургас с участието на Петър Низамов на 13 май

0
Днес се проведе благотворителна тренировка в подкрепа на Велинка Дерменждиева. В нея взе учатие нашият главен редактор на ЮСТИЦИЯ и преседател на "Български юридически комитет" - Петър Низамов и неговата 8-годишна дъщеря.

Днес се проведе благотворителна тренировка в подкрепа на Велинка Дерменждиева. В нея взе учатие нашият главен редактор на ЮСТИЦИЯ и преседател на “Български юридически комитет” – Петър Низамов и неговата 8-годишна дъщеря.

Искаме да благодарим на всички за участието в благотворителна тренировка и на Петър Низамов ! Благотворителното събитие стана много добре!

Съдържание :

Събраните пари от благотворителната акция ще идат при Владислава Демерджиева!

Сумата е 1725 лв.

В Бургас бе проведена благотворителна тренировка . Този път е ориентирана в поддръжка на Велинка Дерменждиева.

В бургас бе проведена благотворителна тренировка . Този път е ориентирана в поддръжка на велинка дерменждиева  петър низамов
Учаастниците – петър низамов в средата с дъщеря си1

„Тренировката протече във версия за дами и версия за мъже, както и скалирана версия и всеки да можеше да участва, без значение от това дали има или няма състезателен опит! Входът за тази благотворителна тренировка бе определен да бъде дарен за лечението на Велинка Дерменждиева.”

Спасените деца евреи са потопени от съветска подводница по пътя им от Бургас до Палестина 1942 година

„тренировката протече във версия за дами и версия за мъже, както и скалирана версия и всеки да можеше да участва, без значение от това дали има или няма състезателен опит! Входът за тази благотворителна тренировка бе определен да бъде дарен за лечението на велинка дерменждиева. "

В благотворителната тренировка за поддръжка на момиченцето се включиха и представители на Велинка, Петър Низамов и организаторите от Xplosive gym.

Припомняме, че велинка от бургас се бори с израстък в мозъчния дънер . Когато е едвам на 2 месеца на момиченцето е сложена диагнозата „ вътрешна хидроцефалия “ . То героично изтърпява интервенцията за слагане на шънт в главичката , тъй че болестта да бъде овладяно. С това обаче кошмарът не завършва – при магнитно-резонансна томография се оказва, че има и туморна групировка в мозъка , за която лекарите у нас са безсилни. Малко по-късно размерът на тумора се усилва и лекуването на детето е пренасочено в турция . Още по-ужасяващо е, че туморът пораства към външната част на мозъчния дънер, което в допълнение го раздува и деформира.
Велинка след поредната операция

Припомняме, че Велинка от Бургас се бори с израстък в мозъчния дънер . Когато е едвам на 2 месеца на момиченцето е сложена диагнозата „ Вътрешна Хидроцефалия “ . То героично изтърпява интервенцията за слагане на шънт в главичката , тъй че болестта да бъде овладяно. С това обаче кошмарът не завършва – при магнитно-резонансна томография се оказва, че има и туморна групировка в мозъка , за която лекарите у нас са безсилни. Малко по-късно размерът на тумора се усилва и лекуването на детето е пренасочено в Турция . Още по-ужасяващо е, че туморът пораства към външната част на мозъчния дънер, което в допълнение го раздува и деформира.

Според последната информация размерът на тумора не се е трансформирал, само че са били открити 4 нови лезии с приблизителни размери 2-3 мм. Към момента не е ясно дали става въпрос за метастази или нови тумори, само че при сегашните им размери не може да се предприеме оперативна интервенция , а химиотерапията не им въздейства. На детето следва да се направи резонанс и на гръбнака , тъй като в случай че са метастази, има огромна възможност да има такива и в гръбнака.
Велинка

Според последната информация размерът на тумора не се е трансформирал, само че са били открити 4 нови лезии с приблизителни размери 2-3 мм. Към момента не е ясно дали става въпрос за метастази или нови тумори, само че при сегашните им размери не може да се предприеме оперативна интервенция , а химиотерапията не им въздейства. На детето следва да се направи резонанс и на гръбнака , тъй като в случай че са метастази, има огромна възможност да има такива и в гръбнака.

ВИДЕО : СИЛОВА КРЪГОВА тренировка на Петър Низамов повдига 40 тона за 30 минути

Сумата за лекуването на момиченцето е непостижима за майка й и околните й. За следващ път имаме опцията да покажем какъв брой огромни сърца имаме и да помогнем на дете в борбата му за един естествен живот.

Петър Низамов е опрганизатор на множество благотворителни акции, но тук беше само участник и дарител.

Петър низамов е опрганизатор на множество благотворителни акции, но тук беше само участник и дарител.
Върнатите от петър низамов и бюк деца

“Български юридически комитет” с Петър Низамов е върнал на родителите над 50 деца, отнети от бедни , но годни родители, след водени безплатни съдебни дела срещу Отдела по “закрила на детето”!

Събраните пари от благотворителната акция ще идат при владислава демерджиева! Сумата е 1725 лв. В бургас бе проведена благотворителна тренировка . Този път е ориентирана в поддръжка на велинка дерменждиева.
Велинка

Тук можете да проследите делата, които са водили безплатно Петър Низамов и „Бъгарски юридически комитет“ за връщането на отнети деца от Отдела по „Закрила на детето“ неосонователно от бедни, но годни родители!

Кой ще поеме отговорността за убитите гранични полицаи ?

На снимката са малка част от децата, които сa върнали, водейки безплатни съдебни дела, от “Български Юридически комитет” с председател  ПЕТЪР НИЗАМОВ.

"Бургаският Майкъл Джексън" влезе в общинското си жилище

Можете да гледате във видеото!

Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ !

Тук можете да видите разследвания, които мейнстрийм медиите няма да излъчат никога!

ОТНЕТИ ТРИ ДЕЦА НА БЕДНО СEМЕЙСТВО ОТ СЕМЕЙНОТО ГЕСТАПО ПО СИЛАТА НА СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО

Можете да гледате във видеото!

В казусите, с които се заемаме НЕ става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние никога не се заемаме да връщаме деца на аморални и лоши родители, които развращават или експлоатират биологичните си деца. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осиновяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск.
Избягват една опасност като излагат децата на сто други.
Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори.

Интервю с баща на отнети четири деца по време на карантината от Варна

Можете да гледате във видеото!
Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем.

Интервю с майката на отнетото новородено в с Арда , Смолянско

Можете да гледате във видеото!

Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление.

Историята на Симона от с Арда Смолянско и нейното бебе

Можете да гледате във видеото!

Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици.

Редакцията на “ЮСТИЦИЯ” се извинява за евентуално допуснати неточности. Засегнатите лица имат право на отговор.

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Благотворителна тренировка , Велинка Дерменждиева , Бургас , Петър Низамов , Благотворителна тренировка , Велинка Дерменждиева , Бургас , Петър Низамов , Благотворителна тренировка , Велинка Дерменждиева , Бургас , Петър Низамов , Благотворителна тренировка , Велинка Дерменждиева , Бургас , Петър Низамов , Благотворителна тренировка , Велинка Дерменждиева , Бургас , Петър Низамов , Благотворителна тренировка , Велинка Дерменждиева , Бургас , Петър Низамов , Благотворителна тренировка , Велинка Дерменждиева , Бургас , Петър Низамов , Благотворителна тренировка , Велинка Дерменждиева , Бургас , Петър Низамов , Благотворителна тренировка , Велинка Дерменждиева , Бургас , Петър Низамов ,

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

БЕЗ КОМЕНТАРИ

Коментирайте