Начало Разследвания Незаконна сеч ПЕТЪР НИЗАМОВ алармира: Гола сеч на вековни дървета извършва незаконно община Бургас...

ПЕТЪР НИЗАМОВ алармира: Гола сеч на вековни дървета извършва незаконно община Бургас под пълна медийна тишина 2023

1
Петър Низамов местни избори Бургас картина на отрязани дървета и обезлесени улици се вижда по улиците на Бургас и в Морската градина на града, споделя Петър Низамов! Петър Низамов местни избори Бургас

Под пълна медийна тишина се извърши гола сеч на вековни дървета в Бургас от Общината на кмета на Димитър Николов.

Съдържание :

За това алармира общественикът Петър Низамов.

Апокалиптичната картина на отрязани дървета и обезлесени улици се вижда по улиците на Бургас и в Морската градина на града, споделя Петър Низамов!

Под пълна медийна тишина се извърши гола сеч на вековни дървета в бургас от общината на кмета на димитър николов. За това алармира общественикът петър низамов. Апокалиптичната картина на отрязани дървета и обезлесени улици се вижда по улиците на бургас и в морската градина на града, споделя петър низамов!

Петър Низамов разкри как белите дробове на Бургас са безвъзвратно убити и направени на дърва за огрев и метровки.

Морската градина е постлана с трупове на вековни сребролисти липи.

Картина на отрязани дървета и обезлесени улици се вижда по улиците на бургас и в морската градина на града, споделя петър низамов! Петър низамов местни избори бургас

На всичкото отгоре не само, че са отсечени, но и са изкоренени за да не пуснат фиданки и да пораснат пак.

Обезлесени улици се вижда по улиците на бургас и в морската градина на града, споделя петър низамов! Петър низамов местни избори бургас

Но това не е всичко. От разрезите по стоящите дървета се вижда, че е предвидено и те да бъдат отсечени.

Отрязани дървета и обезлесени улици се вижда по улиците на бургас и в морската градина на града, споделя петър низамов!

Петър низамов разкри как белите дробове на бургас са безвъзвратно убити и направени на дърва за огрев и метровки. Петър низамов местни избори бургас

Белите дробове на бургас са безвъзвратно убити и направени на дърва за огрев и метровки.

Китайският контейнерен гигант “КОСКО” в “черен списък” за нарушаване на ембаргото за Иран и изнудва български фирми чрез ТРИ СТАРС ЕООД ( 3STARS )

Не само в Морската градина е се извършва такова престъпление, а и по улиците на Бургас, където отново вековни дървета са направени на трупи, а дънерите им са изрязани до дъно.

 

В морската градина е се извършва такова престъпление петър низамов местни избори бургас

Отсечени, но и са изкоренени за да не пуснат фиданки и да пораснат пак. Но това не е всичко. От разрезите по стоящите дървета се вижда, че е предвидено и те да бъдат отсечени. Петър низамов местни избори бургас

Голата сеч е понятие, изключено от Закона за горите още през 2011 година и е напълно незаконна, а в Наказателния кодекс е отделено специално внимение на защитата на дървесните видове и отделни дървета.

Прокурор Гергана Илиева мачка делото на убиеца Пламен Русев и опита за убийство на разследващ журналист в Бургас през 2018 година

ЮСТИЦИЯ е единствената медия, която алармира бургазлии за престоящата еко-катастрофа в един от най-замърсените градове на България и Европа.

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС

Глава шеста.
ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ СТОПАНСТВОТО

Раздел II.
Престъпления в отделни стопански отрасли

Чл. 235. (1) Който без редовно писмено позволително или с редовно позволително, но извън указаните в него места, срокове, количество и дървета сече, събира, добива, взема или извозва от горския фонд каквито и да било дървета или част от тях, включително отсечени или паднали, се наказва с лишаване от свобода до шест години и с глоба от хиляда до двадесет хиляди лева.

(2)  С наказанието по ал. 1 се наказва и този, който укрие, товари, транспортира, разтоварва, съхранява или преработва незаконно добит от другиго дървен материал.

(3) За престъпление по ал. 1 и 2 наказанието е лишаване от свобода от една до осем години и глоба от пет хиляди до петнадесет хиляди лева, ако:

  1. е извършено от две или повече лица, сговорили се предварително за неговото осъществяване;
  2. е извършено в съучастие със служител по горите, който се е възползвал от служебното си положение;
  3. е извършено чрез използване на неистински или преправен документ или на документ с невярно съдържание;
  4. е извършено повторно;
  5. предметът на престъплението е в големи размери.

(4) Когато престъпленията по ал. 1 – 3 са извършени от лице, което действа по поръчение или в изпълнение на решение на организирана престъпна група или представляват опасен рецидив, наказанието е лишаване от свобода от три до десет години и глоба от десет хиляди до сто хиляди лева.

(5) Когато предметът на престъплението е в особено големи размери и случаят е особено тежък, наказанието е лишаване от свобода от пет до петнадесет години и глоба от петдесет хиляди до петстотин хиляди лева.

(6)  В маловажни случаи наказанието е лишаване от свобода до една година или пробация, или глоба от сто до триста лева.

(7) Предметът на престъплението се отнема в полза на държавата, а ако липсва или е отчужден, се присъжда неговата равностойност.

ЮСТИЦИЯ ще следи казуса и подала в община Бургас искане за предоставяне на обществена информация и позволителните за сеч на тези дървета.

Спасените деца евреи са потопени от съветска подводница по пътя им от Бургас до Палестина 1942 година

От дънерите се вижда, че свалените дървета не са маркирани с контролна горска марка, което прави извършеното от служителите на кмета Димитър Николов от ГЕРБ – ТЕЖКО УМИШЛЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Междувременно нашият главен редактор Петър Низамов обяви във ФейсБук война с корупцията в община Бургас и това, че ще се кандидатира за общински съветник на местните избори през октомври 2023 година.

 

Ето какво написа Петър Низамов:

“Който подкрепя борбата ми, каузите ми, теориите ми и приложението им в практиката, нека бъде информиран, че ще бъда кандидат за общински съветник на тези избори в община Бургас през октомври 2023 година.

Ще се кандидатирам чрез несистемна партия, чието име ще оповестя по-късно и ще бъда на 1-во или 2-ро място в листата ѝ.

В случай, че спечеля доверието на бургазлии, аз ще бъда вашите очи и уши в общинския съвет на община Бургас.

Ще върна предаването на живо на всички сесии на общинския съвет и ще създам практика по пълна прозрачност на всички сделки и обществени поръчки на Общината.

С или без и въпреки желанието на “колегите” ми.

Ще работя за връщането и спирането на теча на млади и надеждни кадри чрез прокарването на идеи за построяване на държавни и високо-рейтингови университети в град Бургас. Това е най-голямата болка на Бургас – загубата на образованите млади хора, които след гимназия са безвъзвратно загубени за града ни! А Бургас има нужда от тях. Той не може да ги върже тук, но може да им създаде условия за развитие – много по-големи от тези в Пловдив или Варна!

Но някой не иска тук да му се върти средната класа около пристанищните далавери, защото именно средната класа и младата интелигенция въртят колелото на Света!

Ще работя с цяло сърце и душа за построяването на огромен “Бургаски университет” на най-видното място в града ни – мястото на “гьола” до “Тройкта”, който ще символизира, че нашият град развива интензивно висшето образование.

А не както до сега в забутани сгради, както правеше това бутафорно и за пред медиите кметът Димитър Николов.

За четири години нито един филиалите на основните университети, които той обеща да създаде в Бургас, не започна да работи, както работи едно нормално висше учебно заведение.

Ще работя за създаването на самостоятелна детска болница (не в Меден рудник).

Ще работя за БЕЗПЛАТНО паркиране в “синя и зелена зона” за резидентите (по местоживеене).

Ще работя за изграждането на няколко БЕЗПЛАТНИ паркинга в ж.к. “Възраждане”, вкл. и на мястото на строежа на ъгъла между ул. “Фердинандова” и “Гладстон”, с което да се реши един път завинаги проблемът на живущите там и техните активи (жилища) да увеличат цената си. Заради проблема с паркирането в този квартал, който реално е ЦГЧ (централна градска част), той е като зоната на здрача и цените на жилищата там са по-ниски даже от в крайни комплекси като “Изгрев” и “П. Р. Славейков”.

И още много, много мои каузи, които ще бъдат инкорпорирани в програмата ми и за чието осъществяване в действителността ще работя с цялата си енергия и средства!

ПЕТЪР НИЗАМОВ”

 

Редакцията на “ЮСТИЦИЯ” се извинява за евентуално допуснати неточности. Засегнатите лица имат право на отговор.

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Петър Низамов, гола сеч, сеч на дървета в Бургас , Петър Низамов, гола сеч, сеч на дървета в Бургас , Петър Низамов, гола сеч, сеч на дървета в Бургас , Петър Низамов, гола сеч, сеч на дървета в Бургас , Петър Низамов, гола сеч, сеч на дървета в Бургас , Петър Низамов, гола сеч, сеч на дървета в Бургас , Петър Низамов, гола сеч, сеч на дървета в Бургас , Петър Низамов, гола сеч, сеч на дървета в Бургас , Петър Низамов, гола сеч, сеч на дървета в Бургас , Петър Низамов, гола сеч, сеч на дървета в Бургас

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

1 КОМЕНТАР

Коментирайте