Начало Култура Кафе “Театър” в Бургас без наем и осигуровки, шум и боища по...

Кафе “Театър” в Бургас без наем и осигуровки, шум и боища по малките часове

2
Кафе
Кафе "Театър" в Бургас без наем и осигуровки, шум и боища по малките часове

Нашата медия “ЮСТИЦИЯ” направи разследване, което доведе до това, че собствениците на Кафе “Театър” в Бургас не са плащали наем на Министерството на Културата от години, а служителките (сертвитьорки), или не се осигуряват въобще, или се осигуряват на минималната заплата за 2 часа работен ден след като работят по 12 часа на смяна.

Собственици на нередовното заведение Кафе “Театър” в Бургас се оказват родителите на една култова личност в Бургас. Помните ли “Малчо” ( Алла Димитрова ) от “Крачун”, “Малчо” и кучето на Троянеца ?

Останалите пари за заплати се плащат под масата на ръка и не се отчитат никъде – не се облагат с данъци и осигуровки.

Героите от статиите ни Иван Бакърджиев от Първо и Мишо Ситев кроят планове срещу ЮСТИЦИЯ заедно ?

“Малчо” , или Алла Димитрова, както я е кръстила майка ѝ, е въпросното лице. Тя лично наема служителките в кафе “Театър” – Бургас, които не получават трудов договор, нито са уведомени от НАП за наемането на служителя за да се отчисляват осигурвки.

Алла димитрова кафе "театъра" бургас юстиция министерството на културата

Но това не е всичко, защото по наша информация Алла Димитрова и родителите ѝ не са плащали наема на на Министерството на Културата за площта, която заемат с кафе “Театър” и това е останало уж “незабелязано” от няколко правителства, които се смениха през последните години.

Нашата медия “ЮСТИЦИЯ”  е подала искане за достъп до обществена информация по закона да ни бъдат предоставени договорът за наем / концесия / право на ползване, сметката на контрагента, експолоатиращ Кафе “Театър” в Бургас към Министерството на Културата и платежните документи по договора. Те ще бъдат публикувани!

По наша информация договорът е изтекъл, а Алла Димитрова и родителите ѝ ползват площ от близо декар в центъра на Бургас без никакво право и без валиден договор за наем. С една дума данъкоплатецът се ощетява с поне 5-10 хиляди лева на месец, колкото е минималната цена за наемане на такава площ, на това място.

Всяко лято съседите подават безброй сигнали за нарушаване на работното време и силна музика и шум по малките часове, но без резултат.

КОМПЛЕКСАРЩИНА: “Полицай Бакърджиев тормози цялото ми семейство заради подигравки в гимназията!”

Често пияни компании в Кафе “Театър” в Бургас се сбиват и предизвикват скандали под прозорците на живеещите в близост.

След един от тези случаи се е стигнало и до съдебно дело за телесни повреди.

Освен това, наш читател ни сигнализира още миналата година ( 2023-та), че си бил поръчал странджанки с лютеница, след което постъпил в болницата с хранително отравяне, вероятно причинено от храните, сервирани му в Кафе “Театър” в Бургас.

Ето тук се приготвят храните:

Алла димитрова кафе "театъра" бургас юстиция министерството на културата
Зад тази врата на площ от ок. 2 кв. М се приготвят храните

В заведението няма и задължителната тоалетна за посетителите, а те се изпращат по малка или голяма нужда в съседния строеж на кръстовището между ул. “Гладстон” и “Фердинандова”.

Следва продължение…

Кафе Театър в Бургас Кафе Театър в Бургас Кафе “Театър” в Бургас Кафе “Театър” в Бургас Алла Димитрова Алла Димитрова Алла Димитрова Алла Димитрова Алла Димитрова Алла Димитрова Министерството на Културата Министерството на Културата Министерството на Културата Министерство на Културата Министерство на Културата

 

 

 

 

 

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Профи

Кафе "Театър" в Бургас

минуси

без наем и осигуровки, шум и боища по малките часове

Отзиви
Ivan Stoyanov
Smith
GALLIL
РЕЗЮМЕ

Кафе "Театър" в Бургас без наем и осигуровки, шум и боища по малките часове

5.0

2 КОМЕНТАРИ

  1. Не ми е ясно защо е тая помия върху семейството на момичето.Снимките са свалени от личният й профил и са препубликувани,което е жалко и няма дадена позицията на семейството. Заведението предлага добра обстановка , отлично отношение(за разлика от много други) и хората си вадят честно хляба. Спрете да сипете помия звърху хора на които не сте дали думата да се защитят . А относно неплащането:Прилагат се документи,а не празни клевети!

    0
    0

Коментирайте