Начало Наука Как да продавате услуги онлайн с WordPress

Как да продавате услуги онлайн с WordPress

87
0
Петър Низамов - новини, разследвания на политици, съдии и прокурори, правна помощ при отнети деца от социалните служби SEO оптимизация
Петър Низамов

Как да продавате услугите си онлайн с WordPress

Искате ли да продавате услуги онлайн? Ако имате WordPress сайт, това е по-лесно, отколкото си мислите. Нашето ръководство ще пренесе вашия бизнес с услуги онлайн бързо!

 

Как да продавате услугите си онлайн с wordpress

Приблизително време за четене: 8,5 минути

Вие сте доставчик на услуги, който иска да продава услуги онлайн с вашия WordPress сайт. Великолепна идея! И страхотна новина: не е толкова трудно, колкото си мислите.

Ако търсите начин за управление на бизнес, базиран на услуги с WordPress, нека бъдем ясни: само най-добрите WordPress плъгини ще свършат работа. В тази статия ще ви покажем кои могат да помогнат на вашия бизнес с онлайн услуги да продава повече.

**************************

Висококачествени SEO Услуги за високо класиране в Google от ЮСТИЦИЯ.

Можете да се свържете с нас на имейл: [email protected]

**************************

Основните плъгини на WordPress са страхотни, но за да продадете наистина вашата онлайн услуга, ще ви трябва малко повече. Правилните приставки за WordPress могат да разширят функционалността на вашия сайт, което ви позволява да създадете онлайн магазин .

Всъщност продажбата на виртуални продукти и услуги е само началото. Може да намерите възможност и за продажба на физически продукти. Всичко, което разглеждаме в тази статия, може да се приложи за продажба на всичко, което искате.

Искате да продавате цифрови продукти и цифрови файлове за изтегляне в WordPress ? Можеш да го направиш! Освен това, ако сте експертен доставчик на услуги, това е страхотна платформа за продажба на каквото и да е, от уебинари на Zoom до ръководства за напреднали.

Можете ли да продавате услугите си онлайн?

Можете ли да продавате услугите си онлайн?
Услуги онлайн can you sell you services online услуги онлайн искате ли да продавате услуги онлайн?  ако имате wordpress сайт, това е по-лесно, отколкото си мислите.  нашето ръководство ще пренесе вашия бизнес с услуги онлайн бързо!

Растежът на интернет гарантира, че практически няма ограничение за това кой може да продава услуги онлайн. Помислете, че да продадете услугата си не е същото като да я извършите!

Имайки това предвид, разгледайте списъка по-долу за малко вдъхновение:

 • Дизайнерски услуги : графичен дизайн, печатен дизайн, брандиране, уеб дизайн.
 • Професионални услуги: фотография, социални медии, уеб анализи.
 • Лични и местни услуги: разходка на кучета, мобилен спа център, планиране на сватба.
 • Експертни услуги: писане на автобиография, коучинг, консултиране, обучение, преподаване.
 • Технически услуги: печат, програмиране, техническа поддръжка, аудио услуги.

Искате да продавате услугите си онлайн? Започни тук.

Преди да започнете да продавате услуги онлайн

Ако четете това, предполагаме, че сте доставчик на услуги, който вече има уебсайт на WordPress. Но само в случай, че все още сте в етап на планиране, ето кратко описание на това, което трябва да имате предвид, преди да започнете да продавате услугите си онлайн с вашия WordPress сайт.

1. Помислете за вашия пазар и услуги

По-конкретно, ще искате да помислите какви услуги предлагате и на кого предлагате услугите си. Ако не можете да отговорите на тези въпроси, наличието на оптимизиран WordPress сайт няма да помогне много.

2. Създайте уебсайт на WordPress

Ако все още нямате WordPress сайт, тогава ще трябва да го направите! Има много за обмисляне, но не е невъзможно. Следвайте това ръководство , ако имате нужда от помощ, за да започнете.

3. Създайте своите страници за услуги

За да продавате услугите си на вашия WordPress сайт, ще трябва да ги опишете на клиентите. Помислете дълбоко за вашите цели, продукти и услуги.

Възможно е да се нуждаете само от една целева страница . Възможно е също да имате нужда от няколко страници с подробности. Който и да е, ще трябва да разберете това, преди да започнете да продавате.

4. Привлечете трафик (и клиенти) към вашия сайт

Ако го построите, те ще дойдат… не точно. Ето истината: генерирането на трафик е трудна работа. Въпреки това, това е нещо, което ще трябва да разберете, преди да можете да продавате услугите си.

Ето няколко бързи идеи за размисъл:

 • Започнете блог
 • Добавете оптимизация за търсачки (SEO)
 • Влезте в социалните медии
 • Създавайте партньорства
 • Започнете да рекламирате

6 стъпки за продажба на вашите услуги онлайн с WordPress

Нека влезем в него. Както казахме по-рано, продажбата на вашите услуги онлайн с WordPress е свързана с плъгините.

Едно от най-хубавите неща на WordPress е, че е разширяем. Със солидна приставка за WordPress Forms като Formidable Forms (това сме ние), можете лесно да замените десетки приставки на вашия сайт.

Всъщност има много начини за използване на формуляри в WordPress . И когато наистина се замислите, вие използвате уеб формуляри всеки ден. Чували ли сте някога за уебсайт, наречен Google? Това е онлайн формуляр, който повечето хора използват много често.

Съставител на формуляри като Formidable може да направи много, за да надстрои вашия WordPress сайт. И без значение как го нарязвате, можете да започнете напълно безплатно .

Нашият олекотен плъгин Formidable е завинаги безплатен и всички наши премиум планове идват с 14-дневна гаранция за връщане на парите.

Приставката за wordpress formidable forms
Услуги онлайн formidable forms wordpress plugin услуги онлайн искате ли да продавате услуги онлайн?  ако имате wordpress сайт, това е по-лесно, отколкото си мислите.  нашето ръководство ще пренесе вашия бизнес с услуги онлайн бързо!

Без повече шум, ето 6 стъпки, които можете да предприемете, за да започнете да продавате услугите си онлайн с вашия WordPress сайт:

 1. Настройте електронната търговия
 2. Добавете социално доказателство (отзиви и препоръки)
 3. Дайте на клиентите повече начини да се свържат с вас
 4. Интегрирайте WordPress с маркетингови платформи
 5. Възползвайте се от имейл маркетинга
 6. Добавете нови потоци от приходи

1. Продавайте услугите си онлайн с eCommerce

Кой е най-добрият начин за продажба на услуги онлайн с електронната търговия?
Услуги онлайн sell your services online with ecommerce услуги онлайн искате ли да продавате услуги онлайн?  ако имате wordpress сайт, това е по-лесно, отколкото си мислите.  нашето ръководство ще пренесе вашия бизнес с услуги онлайн бързо!

Искате да продавате услугите си онлайн? Започнете с очевидното: електронната търговия. За щастие има много страхотни опции .

Ако продавате услуги, можете да настроите калкулатор за оценка или оферта, за да генерирате потенциални клиенти и да дадете на клиентите представа за цената на вашите услуги.

Ако продавате цифрови файлове за изтегляне, за да допълните услугите си, ще ви трябват формуляри с вградени калкулатори на цените . Те могат да бъдат изградени с помощта например на плъгин за калкулатор на WordPress .

Ще трябва да изберете поне една форма на събиране на плащания, като Stripe или Paypal.

Може би сте чували за WooCommerce ? Това е популярен плъгин за електронна търговия за WordPress. Това може да бъде идеалното цялостно решение за електронна търговия за вас!

2. Добавете социално доказателство (отзиви и препоръки)

Ако продавате услуги, няма начин да го заобиколите: трябва да добавите препоръки към вашия WordPress сайт . Препоръките са безспорно мощна форма на социално доказателство.

Скорошен  доклад установи, че 88% от хората търсят положителни отзиви, преди да купят. Така че, ако се интересувате да угодите на по-голямата част от клиентите, са необходими препоръки.

В зависимост от естеството на вашите услуги (или продукти), може да помислите за добавяне на рецензии към вашия WordPress сайт . Ако е така, всичко е свързано с повишаването на този среден рейтинг от 5 звезди!

Научете повече: Най-добрите приставки за препоръки за WordPress

3. Дайте на клиентите повече начини да се свържат с вас

Дайте на клиентите начин да се свържат с вас
Услуги онлайн give customers a way to contact you услуги онлайн искате ли да продавате услуги онлайн?  ако имате wordpress сайт, това е по-лесно, отколкото си мислите.  нашето ръководство ще пренесе вашия бизнес с услуги онлайн бързо!

Разбира се, имате телефонен номер и имейл адрес, но в наши дни това едва ли е достатъчно. Много клиенти са твърде заети , за да се ангажират с телефонно обаждане или да поискат обратно обаждане , особено ако се страхуват да не бъдат продадени. Ако искате да продавате услугите си онлайн, това не може да бъде пренебрегнато.

Един от начините да се откроите е да създадете формуляр за резервация на час. По този начин клиентите могат да ви дадат само информацията, която има значение. Резултатът е, че и двете страни печелят, когато телефонното обаждане най-накрая се случи.

Когато използвате WordPress формуляри , вратите на възможностите се отварят широко. Като за начало можете да помолите потенциалните клиенти да предоставят толкова или малко информация, колкото е необходимо. Това ще помогне да се фокусира върху всички бъдещи имейли.

Използването на формуляри за контакт ви позволява да изпращате имейли за потвърждение направо от вашия WordPress сайт. Те могат да бъдат настроени така, че и продавачът, и клиентите също да получават имейли за потвърждение.

Нашите собствени Formidable Forms ви позволяват да изпращате автоматични отговори по имейл и известия в WordPress. Можете също да използвате приложения на трети страни като Simply Schedule Appointments .

Научете повече: Как да създадете прост формуляр за контакт в WordPress

4. Интегрирайте WordPress с маркетингови платформи

Интегрирайте wordpress с маркетинга
Услуги онлайн integrate wordpress marketing platforms услуги онлайн искате ли да продавате услуги онлайн?  ако имате wordpress сайт, това е по-лесно, отколкото си мислите.  нашето ръководство ще пренесе вашия бизнес с услуги онлайн бързо!

Ето нещо, което и клиентите, и продавачите ще харесат: кратък маркетингов подход. С целенасочени маркетингови усилия вие ще привлечете само клиентите, които искат вашите услуги.

Помислете как се чувствате, когато получавате купища нежелана поща. Изобщо усещаш ли нещо? Мощна платформа като Hubspot може да ви помогне да поддържате маркетинга си на ниво.

Изводът: без значение каква платформа използвате, трябва да я интегрирате във вашия WordPress сайт. Това ще ви даде по-добра представа за вашите клиенти. Колкото повече знаете, толкова повече онлайн услуги можете да продавате.

5. Продавайте услугите си онлайн с имейл маркетинг

Освен ако не сте живели под камък, трябва да знаете за имейл маркетинга.

Входящата ви поща трябва да е пълна с имейли от надеждни доставчици на услуги и онлайн магазини, които се състезават за вашето внимание. Едно нещо, което ще забележите: някои от тях вонят.

Повечето имейл маркетинги не успяват да постигнат целта. Но фактът остава: имейлът е един от най -рентабилните начини за рекламиране на вашия бизнес. Проучванията показват, че възвръщаемостта на инвестициите в имейл маркетинг достига 122% !

Както казахме преди, ключът е да се насочвате само към хора, които се нуждаят от вашите услуги. Ако сте потребител на MailChimp , можете да настроите нещата да използват директно етикети на MailChimp с формуляри на WordPress .

Можете дори да дадете възможност на потребителите сами да избират групи на MailChimp чрез формуляри на WordPress . По този начин те могат да ви кажат какви видове имейли биха искали да получават.

Разбира се, изпращането на имейли е само половината от битката. Ще трябва да намерите начин да създадете имейл списък и за вашия WordPress сайт. Изграждането на имейл списък отнема време, но си заслужава.

Научете повече: Как да създадете имейл стратегия за вашия WordPress блог

6. Добавете нови потоци от приходи

Добавете нови потоци от приходи
Услуги онлайн add new revenue streams услуги онлайн искате ли да продавате услуги онлайн?  ако имате wordpress сайт, това е по-лесно, отколкото си мислите.  нашето ръководство ще пренесе вашия бизнес с услуги онлайн бързо!

Да продаваш услугите си онлайн е едно нещо. Оттам може да идва по-голямата част от приходите ви.

Но като се замислите, вашите услуги се продават чрез използване на вашия опит. Какво друго бихте могли да продадете, ако сте експерт?

Водещ ли си? Можете да правите пари, като продавате виртуални презентации, известни също като уебинари. Рационализирайте процеса, като създадете формуляр за записване за уебинар в Zoom за вашия WordPress сайт.

Вие сте експерт в своята област? Опитайте да изградите онлайн общност . За да направите това, може да ви е необходим плъгин за членство в WordPress като MemberPress (който силно препоръчваме).

Въпреки че в зависимост от това колко сложна ще бъде настройката на вашата общност, може да нямате нужда от приставка за членство. Можете да използвате Formidable Forms заедно с плъгин като Smash Balloon , например.

Написали ли сте ценно съдържание? Защо да не спечелите пари и от това? Можете да продавате изтегляния, като създавате затворено съдържание , което е защитено от платена стена.

Научете повече: 9 начина да правите пари онлайн

Бонус: Оптимизирайте своя WordPress сайт за продажба

Оптимизирайте своя wordpress сайт за продажба
Услуги онлайн optimize your wordpress site selling услуги онлайн искате ли да продавате услуги онлайн?  ако имате wordpress сайт, това е по-лесно, отколкото си мислите.  нашето ръководство ще пренесе вашия бизнес с услуги онлайн бързо!

Оптимизирайте WordPress и подобрете времето за зареждане на сайта

Ако сте прекарали известно време в настройване на WordPress, знаете, че може да е лесно да имате твърде много добавки за WordPress . Но колкото и да са полезни, твърде много добавки могат да причинят проблеми.

Като за начало твърде много добавки могат да увеличат времето за зареждане. Един от начините да разрешите това е като деинсталирате добавки, които не ви трябват. По този начин ще намалите броя на HTTP заявките на вашия WordPress сайт.

Вашият сайт твърде бавен ли е? Може би трябва да намерите начини да ускорите своя WordPress сайт . Има много неща, които можете да направите, но солидно разширение като WP Rocket може да помогне за ускоряване на нещата с много малко усилия.

Изградете отново своя WordPress сайт

Нека си признаем: хората обичат добре проектираните уебсайтове. Майките ни винаги са ни учили никога да не съдим за книгата по корицата. За съжаление, повечето интернет потребители не се вслушаха.

Едно проучване показа, че до 75% от потребителите оценяват доверието в бизнеса въз основа на дизайна на уебсайта. Как изглежда вашият уебсайт тези дни?

Ако изглежда малко грубо, не се притеснявайте. Никога не е било по-лесно да оправяш нещата. Можете да използвате WordPress конструктор на страници като Beaver Builder или Elementor .

Или можете да започнете отначало, като вземете чисто нова тема. Предлагаме Astra или Divi като готови за мобилни устройства и бързи WordPress теми .

Надстройте своя WordPress хостинг

Още един начин да гарантирате повече клиенти: вземете по-добър уеб хост . С по-добър хост можете да гарантирате, че времето за работа на вашия сайт е максимално увеличено. Това също ще означава по-бързи скорости на зареждане на уебсайта.

Има много възможности за избор , когато става дума за уеб хостинг. Препоръчваме WP Engine (за управляван хостинг) или Siteground за по-евтина, но все пак отлична услуга.

Време е да продавате услугите си онлайн!

**************************

Ето го. С всички горни съвети вие ще продавате услугите си онлайн с WordPress за нула време. Не се заблуждавайте, ще са необходими усилия. Но след като сте настроени, можете да очаквате да видите много повече клиенти.

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Висококачествени SEO Услуги за високо класиране в Google от ЮСТИЦИЯ.

Можете да се свържете с нас на имейл: [email protected]

Реализирайте пълния потенциал на уебсайта си. Оптимизацията има за цел да ви позиционира на челни места при търсения на ключови думи и фрази, свързани с вашия бизнес, които хората търсят.

Ние и нашите SEO специалисти от ЮСТИЦИЯ.БГ създаваме уникални SEO услуги, които подобряват онлайн видимостта и растежа на Вашия бизнес. С професионализма на нашия екип и иновативните ни подходи, предоставяме комплексни стратегии включително оптимизация на страниците, създаване на качествени връзки и постоянно наблюдение на класирането в търсачките. Ние не само увеличаваме Вашето онлайн присъствие, но и създаваме дълготрайни резултати за Вашия успех.

Прочетете повече от блога на Formiable


Ако се опитвате да продавате услугите си онлайн, ще имате нужда от помощ. Защо не се обърнете към нас от ЮСТИЦИЯ?

**************************

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Висококачествени SEO Услуги за високо класиране в Google от ЮСТИЦИЯ.

Можете да се свържете с нас на имейл: [email protected]

Реализирайте пълния потенциал на уебсайта си. Оптимизацията има за цел да ви позиционира на челни места при търсения на ключови думи и фрази, свързани с вашия бизнес, които хората търсят.

Ние и нашите SEO специалисти от ЮСТИЦИЯ.БГ създаваме уникални SEO услуги, които подобряват онлайн видимостта и растежа на Вашия бизнес. С професионализма на нашия екип и иновативните ни подходи, предоставяме комплексни стратегии включително оптимизация на страниците, създаване на качествени връзки и постоянно наблюдение на класирането в търсачките. Ние не само увеличаваме Вашето онлайн присъствие, но и създаваме дълготрайни резултати за Вашия успех.

услуги онлайн услуги онлайн услуги онлайн услуги онлайн услуги онлайн услуги онлайн услуги онлайн услуги онлайн услуги онлайн услуги онлайн услуги онлайн услуги онлайн услуги онлайн услуги онлайн услуги онлайн услуги онлайн

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Профи

услуги онлайн

минуси

услуги онлайн

Отзиви
РЕЗЮМЕ

услуги онлайн

Коментирайте