Начало Проекти Полицейския канал за мигранти Цялата схема за трафика и легализирането на мигрантите с участието на МВР

Цялата схема за трафика и легализирането на мигрантите с участието на МВР

1
мигрантите полицаи мвр прокуратура каналджийство гранична полиция юстиция
Мишо Арабина и покровители на фона на смазаната патрулка на убитите полицаи в Бургас

Цялата схема за трафика и легализирането на мигрантите с участието на МВР

Не мислих да го пиша това, защото изпитвам силна омерзеност, но в следващите редове ще ви разкрия цялата схема за трафика и легализирането на мигрантите от Третия Свят с участието на МВР, Правителствата на ГЕРБ, Главна прокуратура и техния верен слуга – Мишо Арабина (основен организатор на канала).
Ще го направя заради полицаите от Бургас, които отдадоха живота си в опит да спрат нелегалния внос на нелегални в България, който впрочем е дело на техните началници. И най-вече ще го направя, защото ми се повръща от политически хамелеони, които днес пишат дълги разчувстващи публикации като Ангел Джамбазки, Керанка Касабова (шефка на Флагман.бг), която даже си позволи да каже, че при ГЕРБ нямало канал , Красимир Каракачанов и други подобни водевили….

А тогава те защитаваха незаконния трафик на мигрантите в България!

Същата Касабова, която чрез сайта си настрои Бургас срещу защитниците на границата и милееше за “kletite bejantsi”, днес плаче пред камерата на другите защитници на афганците в България – БТВ.
Надолу ще ви разкрия най-върлите защитници на афганистанците в медиите!
Да започваме, изчетете го, защото ще е интересно!
Пред 2016г. моята още тогава млада организация за защита на гражданите, тогава кръстена неформално от мен „Цивилни отряди за защита на жените и вярата“, след като се запознахме с обстановката и с факта, че не можем да разчитаме на гранична полиция, за които имахме хиляди данни, че те самите прекарват нелегалните, започнахме да се самоорганизираме и да извършваме безплатна охрана на границата.

Мигрантите, които залавяхме, изпращахме обратно в Турция и не стигаха до автобуси, които да премазват български полицаи!

Тук искам да отбележа в едно лирическо отклонение и с дебели букви, че нашата организация няма нищо общо с неграмотни профаноиди като Господин (Динко) от Ямбол. Нашата организация обединяваше доблестни и образовани мъже с кауза, а не индивиди с комплекси и желание да бъдат известни, дори и с простотията си. Толкова за въпросния, надявам се да е станало ясно, че ако този е бил тогава на Екватора, ние сме били на Северния полюс.
След като научи това нашата власт в лицето на Бойко Борисов и Сотир Цацаров, под давлението на БХК, се зае да унищожи нашата организация и първата задача, която си поставиха беше да ликвидират враг № 1 в мое лице – Петър Низамов.
С постигането на целта се заеха медии, прокурори, полицаи и политици.

Няма да споменавам, че заради това, че хващахме мигрантите и техните трафиканти,

преминали Зелена граница, аз бях арестуван в шумна акция, а всички медии се заеха да обясняват на обществото как като съм бил в 6-ти клас съм дръпнал опашката на другарчето си от предния чин и как такъв „типаж“ не може да замества държавата.
Това стана под диктовката на Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ.
Подкрепиха го „патриоти“ като Валери Симеонов, Каракачанов и Ангел Джамбазки, които от няколко дни пишат дълги предизборни публикации срещу трафика на мигрантите, а тогава те му бяха първи покровители и адвокати на трафикантите.
Цяла седмица имаше изказвания по новините – на Главния прокурор – Цацаров, министъра на МВР , Бойко Борисов, прокурори, общественици, платени подлоги – ДО ЕДИН РОЖБИ НА ГЕРБ!
Е, разбира се, аз бях задържан 4 месеца под домашен арест за да не мога да продължа с хайките по границата и да им преча на бизнеса. Бизнес, от който явно са били облагоделствани много от изброените по-горе и долу.
За тяхно съжаление, делото се падна при принципен съдия, който направо им се изсмя и обяви действията на мен и моите съратници като ОБЩЕСТВЕНОПОЛЕЗНИ И ПАТРИОТИЧНИ!
След като бях освободен, аз преместих основната си дейност в София, където вече се чувстваше приливът на хора от друга цивилизация и които извършваха безчинства, събирайки се на групи до Лъвов мост и бул. „Мария Луиза“. Там беше станало „NON GO” зона.
Успяхме да вербуваме хора на улицата, които отведоха разследването ми до лице, наричано Мишо Арабина, през чието обменно бюро се получаваха пари от организации, за които има данни, че извършват и терористична дейност и които са обявени като такива от ООН.
Нещо повече, стигнахме до документи, които доказват, че въпросния Мишо е дал документи през корупционната си схема в агенция „Миграция“ даже на лице, за което от консулски отношения към Външно министерство са написали изрично писмо, че лицето се занимава с тероризъм и трафик на оръжия.
На следващия ден вече бяхме пред входа на бюрото му с Любо Огнянов от „Офанзива“. Предаване, което беше гледано от стотици хиляди.
Въпреки това, не само, че не го разследваха, ами точно обратното.
Аз бях извикан на няколко разпита от Бургас до София за да кажа аз , аджаба, що съм говорил такива лоши работи за такъв хрисим и добър човек… нищо, че е трафикант…
Това става по времето на Борисов 3!
….
Следва продължение!
ПЕТЪР НИЗАМОВ
ПЕТЪР НИЗАМОВ
Последвай Петър Низамов в Instagram
Разбира се, че проблемът е в нас, че сме корумпирани до козирката. Убиха трима полицаи, един е в кома от седмица, а на трафикантите продължават да им дават условни

Кой е виновен? Холандците ли? За убитите гранични полицаи?

Не, не, законът не е виновен… Той предвижда от 1 до 6 години затвор…
Така няма да видим Шенген.
Европейците не са глупави да се си вкарат змия в пазвата!

Нашата организация Български юридически комитет и разследващата ни медия ЮСТИЦИЯ.БГ чрез председателя и главен редактор Петър Низамов поде борбата срещу каналджийството в България още през 2016г. като тогава бяха може би единствените, които говориха открито за проблема с доказателства, журналистически разследвания и конкретни сигнали за лица, оглавяващи канала.

През 2016г. нашата организация и Петър Низамов първи заговориха за проблемите в “Малкия Бейрут” в София, на метри от Министерски съвет и на една ръка разстояние от агенция “Миграция”.

Съдържание :

Тогава още нямаше убити гранични полицаи?

Там гражданите не минаваха вечер, а разказите на местните бяха ужасяващи.
Можете да видите във ВИДЕОТО
Мигранти рекетират жена в Малкия Бейрут в Центъра на София от Петър Низамов

Можете да гледате във видеото!

В края на 2016г. нашата организация разкри кой стои зад даването на лични карти на мигрантите в София и го показа в предаването “Жега”

Можете да видите във ВИДЕАТА долу:

Мишо Арабина раздава лични карти на мигрантите в София

Можете да гледате във видеото!
Показахме и признания на трафиканти, дадени пред скрита камера:
Доказателство, че Мишо Арабина раздава лични карти на нелегалните мигранти.

Можете да гледате във видеото!
Показахме и лицето на главния трафикант – Мишо – Арабина.
Човекът, който урежда с документи ислямистите в София

Можете да гледате във видеото!
През ноември 2016г. нашата организация оглави многохилядни протести на бул. Мария Луиза и Лъвов мост в София с искания за законност и ред в тази част на София, известна тогава като “Малкия Бейрут”.
След тези протести, продължили месец и половина – всяка събота,

“отправната гара” на мигрантите

  между Испанбул и Белград беше изместена в периферието на София. Далче от очите на хората.
Можете да видите във ВИДЕОТО
Реч на Лъвов мост за чиста и свята България

Можете да гледате във видеото!

През 2016г. подадохме жалба до Върховния Административен съд да отмени тогава действащата НАРЕДБА за заселване на мигрантите в общините .

Това беше в полза на нас и гранични полицаи…

Жалбата не беше разгледана, защото според ВАС, гражданите нямат правен инетрес от отмяната му, което е смешно на фона на описаните основания. И така, НАРЕДБАТА за условията и реда за сключване, изпълнение и прекратяване на споразумение за интеграция на чужденци с предоставено убежище или международна закрила, приета с ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 ОТ 12 АВГУСТ 2016 Г.

за приемане на Наредба за условията и реда за сключване, изпълнение и прекратяване на споразумение за интеграция на чужденци с предоставено убежище или международна закрила, което беше отменено и беше измислено новата …
НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА СКЛЮЧВАНЕ, ИЗПЪЛНЕНИЕ И ПРЕКРАТЯВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ЧУЖДЕНЦИТЕ С ПРЕДОСТАВЕНО УБЕЖИЩЕ ИЛИ МЕЖДУНАРОДНА ЗАКРИЛА
В сила от 25.07.2017 г.
Приета с ПМС № 144 от 19.07.2017 г.
Обн. ДВ. бр.60 от 25 Юли 2017г.

През 2017г. само нашата медия даде гласност на факта, че кандидат-депутат от управляващата коалиция ГЕРБ и Обединени патриоти и в частност от партията на Валери Симеонов бе арестувана на магистрала “Тракия” докато прекарваше незаконни ВИП мигрантите с коли на НСО.

Тогава стана ясно, че са учствали в схема с корумпирани гранични полицаи.

Можете да видите във ВИДЕОТО

После същата си призна, че е организаторка на трафика:

Можете да видите във ВИДЕОТО

Активистката на НФСБ Анелия Велева се призна за виновна за трафик на мигранти

Можете да гледате във видеото!

През 2018г. направихме интервю на живо с човек отвътре на трафика на мигрантите, раздаването на лични карти и участието на ДАНС, МВР и прокуратурата в каналджийството.

Човек, който би трябвало да е защитен свидетел, човек, с който “Господари на ефира” и “симпатичния” Дани Йорданов са правили репортаж, който не е излъчен в последствие ! Защо ли? Заради телефонното право май.
За това ще убиват българските гранични полицаи!
Интервюто можете да гледате долу:
Интервю бивша Трафикантка на мигранти - раздаването на лични карти на нелегални мигранти

Можете да гледате във видеото!

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

1 КОМЕНТАР

  1. Много хора смятат, че през България минава трафик на всичко, и много мислят, че това е с държавна помощ, дано това да не е вярно и подобни престъпления да престанат

    0
    0

Коментирайте