Начало Съдебна Система Пловдив - съд и прокуратура Зависимост в Пловдивския съд от Български хелзинкски комитет и Емили Тротинетката вече...

Зависимост в Пловдивския съд от Български хелзинкски комитет и Емили Тротинетката вече е свободна БХК 2017

390
1
Иван Бедачев Асеновград Зависимост в Пловдивския съд от Български хелзинкски комитет и Емили Тротинетката вече е свободна БХК 2017
Освобождаването от ареста САМО на Даниел / Емили Тротинетката доказва за пореден път огромната зависимост в Пловдвски я съд и въобще в целия Пловдивски съдебен окръг от Български хелзинкски комитет ( БХК ) !
Сега от тримата гавази, които издевателстваха над момче със СОП, освобождават САМО номинацията в класацията “Човек на годината” на Български хелзинкски комитет !
В статията ще припомним за смешните присъди на екстремистите от гетото в Асеновград, пребили с колове и брадви децата от местния отбор по гребане, които получаха от съдия Иван Бедачев от Асеновградския районен съд смешни условни присъди, въпреки нестихващите цяло лято 2017-та протести по повод на този случай!
Долу също ще стане въпрос и за това как половината съдии в Софийски районен съд са на стипендия в американската правителствена програма ” Фулбрайт “, но по реда на нещата!

Тогава бедните обитатели на асеновградското гето се оказаха защитавани с мастити адвокати, за които се говореше, че са изпратени от Български хелзинкски комитет – БХК…

“Аз като юрист явно не разбирам, но някой ще ми каже с какво вината на Даниел /Емили е по-малка от тази на другите двама. Доста по-автивна беше от другите тя самата в скандалното видео!” – това написа ПЕТЪР НИЗАМОВ
Долу ще ви разкажем за двата показателни и известни на обществото случаи и вие ще решите дали има симбиоза между тях!

И вие ще решите дали Български хелзинкски комитет има пръст в мекото отношение на съдебните власти към подсъдимите!

Български хелзинкски комитет ( бхк ) и емили тротинетката е човек на годината
Български хелзинкски комитет ( бхк ) и емили тротинетката е в класцията за човек на годината
През 2017 година с тези лопати, брадви и дъски подивелите роми от Асеновград тръгнали да млатят децата от отбора по гребане и треньорите им, заради забележка.
Български хелзинкски комитет ( бхк ) лопати, брадви и дъски подивелите роми от асеновград тръгнали да млатят децата от отбора по гребане и треньорите им
Тогава се разкри, че тези роми са част от крайна ислямистка секта, която се нахождава в местната ромска махала и има импровизирана джамия в една къща, където се раздаваха заплати за да се носят бради и да се придържат към пораядките на радикалния ислям. Да забулват жените си, да не ядат свинско месо, да пускат големи бради и т.н. Как Български хелзинкски комитет помага на ромите е разберете по-долу в статията!

Излезе и видео, на което се вижда нападението на тумбата роми срещу родители и гребци в Асеновград. На него се вижда, че въпреки наличието на полиция пред полицейския участък наглите мъже от гетото тръгват на саморазправа с насъбралите се хора. В резултат не мелето са задържани 8 души. Роми нападнаха с камъни и колове деца и треньори от отбора по гребане в Асеновград.

СЪДИЯ ИВАН БЕДАЧЕВ ДАДЕ СПОРТНИ ПРИСЪДИ НА ИСЛЯМИСТИТЕ ПРЕБИЛИ ДЕЦА В АСЕНОВГРАД

Можете да гледате във видеото!

Конфликтът започва още в ден преди това следобед край язовир 40-те извора по време на тренировка на отбора по кану-каяк от детско-юношеската школа на СК „Асеновец”. Две от момичетата от отбора са в лодката си, но едното губи баланс и пада във водата. За да се качи отново, девойката и приятелката й отиват до брега. Именно там били ромите, които първоначално им предложили помощ. Момичетата отказали и тръгнали с лодката си навътре към язовира. Тогава обаче ромите станали агресивни. Това по никакъв начин не попречи на Български хелзинкски комитет да ги защити по-късно.
„Започнаха да ни целят с топки и с камъни, тръгнаха да плуват след нас”, разказва Биляна, която е едно от момичетата в лодката. Тя е категорична, че с приятелката ѝ по никакъв начин не са предизвиквали тази агресия. По думите й ромите дори заплашили момичетата, че искат да ги убият и удавят. Първи на помощ на момичетата се притичват треньорите Иван Чорлов и Йордан Григоров, които разбират за инцидента от друго момиче, станало свидетел на случката.

„Още докато питах какво става, те започнаха да ме замерят с камъни, метални столове и колове”, обяснява Йордан. Той разказва, че нападателите взели греблата им и започнали да ги удрят с тях. Имаше малки деца, които бяха удряни”, коментира още Йордан. От ситуацията се спасяват едва когато идва друг техен колега, който отвлича вниманието на ромите. Тогава потърпевшите веднага подават сигнал до телефон 112 и тръгват към Асеновград.
Това обаче не спира ромите, които причакват отбора близо до болницата в града, където се пренася и конфликтът. Те започнаха да къртят метални колове от близките, носеха метални лопати и брадви, разказва Гергана, която е майка на едно от битите деца. При инцидента мъжът й също е пострадал. По думите ѝ единият от нападателите се опитал да го прегази й с колата си, но не успял и го влачил около 5 м. „Моето дете е много уплашено и не знам дали някога ще може да ходи спокойно на тренировки”, споделя жената.
Много хора стават свидетели на инцидента.

Какво последва и защо Български хелзинкски комитет има участие ?

Последва масова вълна протести, чийто максимален брой на събрани хора на едно място достигна около 10-15 000 човека от цялата страна.
Мащабен протест в Асеновград след побоя над деца гребци

Можете да гледате във видеото!

Ромите бяха арестувани, макар, че двама от тях бяха освободени веднага заради “здравословни проблеми”. Изведнъж в в защита на бедните роми в гетото, които за 100 евро на седмица пускат брада и си забулват жените… Такава беше информацията тогава от извора, дадена от Петър Низамов, който лично е говорил с тях в ареста. Та, в тяхна защита излязоха адвокати, чийто хонорар е над 20 000 лева за еднин подсъдим, за едно дело, само за една инстанция. А обвинените бяха 11 на брой. Това са 220 000 лева платени на момента за да се захванат със защитата им.

Български хелзинкски комитет има финансите и връзките да организира това!

Ромите тогава наели такива адвокати, сякаш ще защитават шефа на мафията.

Един от тях бе адвокат Живко Чипишев, който стана известен като съди прокуратурата за 400 000 лв., след като ги оправдали с брат му за иманярство. Дакли той специално е свързан с Български хелзинкски комитет не можем да докажем за сега.

Тогава силно се заговори за това, че тези адвокати били изпратени от Български хелзинкски комитет.

Председателя на бхк ( български хелзинкски комитет ) красимир кънев
Председателя на бхк ( български хелзинкски комитет ) красимир кънев

Български хелзинкски комитет тогава скочи и в защита на ромите с брадвите. Според председателя БХК ( Български хелзинкски комитет ) Красимир Кънев боят в Асеновград, при който бяха бити деца, било обикновено битово престъпление и едва ли не шумът около него бил безсмислен.

Какво стана на делото?

За съдия беше определен по незнайно какъв “случаен” принцип тогава още нестаналият скандален съдия Иван Бедачев, който прелетява от Районен съд – Карлово (на близо 100 км от Пловдив) директно в Районен съд Асеновград (на 10 км от Пловдив).

Съдия иван бедачев, който прелетява от районен съд - карлово (на близо 100 км от пловдив) директно в районен съд асеновград (на 10 км от пловдив). Бхк ( български хелзинкски комитет )

Дали той е направил услуга на Български хелзинкски комитет?

Интервюто на Петър Низамов с бащата на едно от удряните с брадва дете от 2018 година, можете да гледате във видеото!
Всички цигани от вендетата в Асеновград са на свобода

Можете да гледате във видеото!

В районния съд в Асеновград, пред почитаемия съдия Иван Бедачев вината си признаха 11-те жители на ромската махала, срещу които са повдигнати смешните обвинения за хулигански действия, нанасяне на средни телесни повреди и отправянето на смъртни заплахи, вместо, както би следвало да бъде, ако живеехме в нормална държава, след съдебна реформа и с независима съдебна система. А в такава държава винаги, когато някой нанесе удар с брадва по дете се обвинява в опуит за убийство. Въобще още не говорим колко са общо жертвите на този “битов случай” според председателя на Български хелзинкски комитет .

Районният съд в Асеновград, в лицето на съдия Иван Бедачев произнесе присъдите на 11-те подсъдими по делото. Той пресъздаде в акта си всички виждания на Красимир Кънев от Български хелзинкски комитет .

Районния съд в асеновград, пред почитаемия съдия иван бедачев вината си признаха бхк ( български хелзинкски комитет )
Съдия иван бедачев чете присъдите на ромите

Шестима получиха от съдия Иван Бедачев условни присъди – подигравка с народните усилия на масите в горещото лято на 2017-та година.

Протести в асеновград красимир кънев от български хелзинкски комитет
Протестите в асеновград продължиха 2 месеца

Само петима бяха осъдени на спортни присъди от период от година и нещо, които всъщност бяха вече излежани към момента на постановяването им и реално присъдата за тях беше и освобождаване от ареста.

На тази проява на съдия Иван Бедачев реагираха даже себеподобните му в Окръжен съд – Пловдив, които завишиха част от присъдите със завидните няколко месеца и за които също тегне мълвата, че са зависими от Български хелзинкски комитет .

Вместо всички да лежат в затвора от 10 до 20 години за групов опит за убийство на много лица, те бяха погалени от съдия Иван Бедачев и после в Пловдивския окръжен съд.

Дали Българският хелзинкски комитет и Красимир Кънев имат нещо общо в тази гяволия, си отговорете сами!

Нещо повече!

Нашият главен редактор тогава беше един от лидерите и организарорите на протестите! Той беше арестуван за това, съден и… Ето какво написа той:

“По поръчка на bTV , ГЕРБ, Валери Симеонов и Български хелзинкски комитет – БХК и след постановка в стил “Андрей Вишински” бях задържан за измислено нападение над оператор на bTv на протестите в Асеновград по повод нападение с брадви и лопати над децата от местния клуб по гребане, извършено от местната фундаментална и радикална ислямска секта на „нурджиите“ …

На протестите, на които бях част от организаторите и събраха десетки хиляди граждани от цялата страна с искане за тежки осъдителни присъди.
Долу във видеото можете да видите постановката срещу мен и нападението на ромите-ислямисти над децата.
Въпреки, че цялото лято 2017 в Асеновград беше белязано от протести по този повод, делото срещу биячите завърши с много условни присъди след като попадна в ръцете на СЪДИЯ ИВАН БЕДАЧЕВ от Районен съд- Асеновград, който много бързо пусна всичките под гаранция.
От другата страна на барикадата, на мен ми беше повдигнато обвинение за хулиганство и телесна повреда срещу оператора на bTV Петър Джанаваров, който ясно се вижда как ме удря първи, неочаквано и безпричинно пред кордона с полицаите и веднага се скрива зад него. В резултат на удара ми събаря телефона, с който снимам на живо събитието и телефонът беше със счупен дисплей.

Гнилите ябълки в съдебната система: Съдия Иван Бедачев Асеновград изпълни поръчка на Гешев

Можете да гледате във видеото!

После се появи снимка направена на фотошоп, където беше добавена кръв на лицето на този индивид, който ме удари.

Гнилите ябълки в съдебната система: Лобито на Гешев - Съдия Иван Бедачев Асеновград изпълни поръчка

Можете да гледате във видеото!

Той обиколи студиата на майнстрийм медиите със сълзи на очи, колко невъзпитан съм бил аз да му се развикам, след като ме удари и ми счупи телефона.
А той е супер възпитан да взема пари и да удря хората и да им чупи телефоните с цел постановка.
По „случайност“ или съгласно системата за „случайно разпределение на делата“ в РС–Асеновград, всичките дела за гаранция „случайно“ отидоха при лобито на Цацаров и Гешев – председателя на съда- Иван Шейтанов , който днес подаде оставка след като стана ясно в какъв обръч от конфликти на интереси е заобиколен.
Ама как е възможно три поред дела да отидат на един и същи съдия – отговорете си сами.
Делото беше поверено на бившият вербовчик от Държавна сигурност и член на БКП – прокурор Илко Сивкин.
Изведнъж случайно моето дело беше разпределено на същия съдия, който пусна ислямистите – ИВАН БЕДАЧЕВ .

Гнилите ябълки в съдебната система: Лобитата на Гешев - Иван Бедачев и Илко Сивкин - съд Асеновград

Можете да гледате във видеото!

Той разгледа делото без да предяви записите от камерите, които възпроизвеждат събитието от близък каданс ! Без да разпита свидетели – очевидци и ме осъди за нещо, което се вижда , че не съм извършил.
В същото време моята жалба срещу служителя на БТВ беше разпределена на ПРОКУРОРА ПО ДЕЛОТО СРЕЩУ ИСЛЯМИСТИТЕ. Той прекрати наказателното производство , което аз обжалвах и …
ПАК СЛУЧАЙНО !!!
Председателят на Съда в Асеновград си го разпредели ПАК на себе си, въпреки, че е разглеждал няколко пъти моето дело в досъдебното производство !
АБСОЛЮТНО ОСНОВАНИЕ ЗА ОТВОД !”

След големите протести се появи едно обещание, което накара хората да се разотидат по домовете си. То беше направено от тогавашния вице-премиер Валери Симеонов и беше за районно управление в ромската махала в Асеновград!

Но това се оказа една лъжа на Валери Симеонов, коятп Петър Низмаов разкри, отивайки в делничен ден, в работно време до т. нар. “приемна” и се оказа, че всичко е била една бутафория. Районното не работи и на видеото ще видите, че се вижда, че никога не е работила!

Валери Симеонов излъга Асеновград за районното в махалата

Можете да гледате във видеото!

За да успокоят хората, са докарали нещо като караванка, която лично Валери Симеонов откри, но тя не е работила никога и всичко е било една опашата лъжа!

Валери Симоеонов не се размина леко с това, което причини, защото последваха множество разкрития, направени лично от Петър Низамов за Валери Симеонов!

Например в статиите:

 1. ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ – КРЕДИТЕН МИЛИОНЕР ОТ БАНКА “ПЕКОВ” ФАЛИРАЛА ПРЕЗ 2004г. ?
  2. ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ИЗНАСЯЛ ВАГОНИ С ЖЕЛЯЗО ИЗПИСАНИ КАТО СКРАП ДОКАТО БИЛ ШЕФ НА СИНДИКАТА В “ПРОМЕТ”?
  3. ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ПОСТРОИ НЕЗАКОННО СОБСТВЕНА СУПЕР-ЛУКСОЗНА КООПЕРАЦИЯ В БУРГАС ?
  4. Валери Симеонов с безплатен ремонт от собственика на фирмта, която открадна парите за почистването на магистрала “Тракия” от Бургас до Ямбол и ОГРАДАТА С ТУРЦИЯ…и е свързан със Златко Баретата и Кела.
  5. Кандидат депутат на Валери Симеонов хванат в крачка да прекарва мигранти в коли на НСО 

Но да се върнем на случая на Даниел / Емили – Тротинетката!

В каква държава живеем само?
Освен , че Емили Тротинетката е била номинация за “човек на годината” в класацията на Български хелзинкски комитет (БХК), ами покрай това

нашата разследваща медия ЮСТИЦИЯ разкри и около 20 съдии в Софийски районен съд, които явно са на стипендия в американската правителствена програма “Фулбрайт” !

Голяма част от населението на държавата ни беше втрещено от постъпката на няколко гамени, придобили популярност в китайската платформа “ТикТок”, сред които и Емили Тротинетката, спрямо момче със специални образователни потребности (СОП).

С риска да бъдем малко груби, но от желание да разясним на Вас – читателите ни, размера на гаврата и пълната неспособност на жертвата от станалия популярен клип в пловдивски МОЛ да осъзнава характера на случващото се с него, ще кажем, че преди такива момчета учеха в “училища за бавно-развиващи се”. И се извиняваме веднага, защото публикацията е точно в негова защита и в защита на целия ни изтерзан, гаврен и тормозен материално, физически и психически български народ.

Емили, Чеченеца и Тошо Куката заплашват момче със специални потребности, карат го да...

Можете да гледате във видеото!

Но, което е доста по-циничност в случая.

Да, възможно е да има нещо по-цинично от това, което се видя на клипа, в което е замесена т. нар. Емили Тротинетката!

И това е фактът, че основният извършител в клипа – транссексуален мъж с прякора ” Емили Тротинетката ” е номиниран за “човек на годината” от Български хелзинкски комитет (БХК) ?

Ние сме врагове на конспирациите и работим само с факти, но това далеч не е конспирация, а факт от действителността, който говори много за себе си.

Не сме чули до сега официално становище от Български хелзинкски комитет (БХК), осъждащо постъпката на Емили Тротинетката!

Ние сме наясно с афинитета на Български хелзинкски комитет (БХК) към престъпници и други видове маргинали, но това с Емили Тротинетката е грозно, позорно и създава чувството у хората, че ни се подиграват. Та, те през 2015 година номинираха за човек на годината убиеца на студената Андрей Монов – Джок Полфрийман, който после беше пуснат предсрочно от затвора от съдия, който също е близък до Български хелзинкски комитет (БХК). Съдийският състав, който стори това беше съставен от съдиите: председател на състава – Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Виолета Магдалинчева.

Името на председателя на Съюза на съдиите Калин Калпакчиев многократно беше намесвано в скандали. За никого не е тайна, че той е в тесни връзки с Иво Прокопиев и кръга „Капитал” и е личен съдия на „Америка за България” – писа “Труд” тогава. През юли 2019 година той заяви участие в митинг на „Да, България”, организиран от кръга „Капитал”, нарушавайки Етичния кодекс на магистратите.

Тогава за по-малко от 3 месеца това бе второ скандално решение на съдебен състав, ръководен от Калин Калпакчиев. Първото бе за връщане на делото за убийството на 6-годишния Никита, чието тяло бе открито в куфар край Пасарел. Убиецът Герман Костин беше получил доживотна присъда.

Същият съдия Калин Калпакчиев е в тесни връзки и участва в програма Фулбрайт, за която сме писали и долу ще напомним как дава стипендии на “независимите” магистрати.

И това ни напомня да развием надълго и нашироко в долните карета доколко е обсадена съдебната ни система от подобни, според нас маргинални организации със съмнително финансиране.

Голяма част от съдиите в България получават финансиране от подкрепяната от посолството на САЩ програма Фулбрайт, която пък е в алианс с фондация Америка за България.

Обективна ли е съдебна система финансирана по програма Фулбрайт ?

След като нашата медия разкри, че една огромна част от съдиите в Софийски районен съд получават стипендии по програма Фулбрайт, се оказва, че това не е всичко…

Каква е връзката на съдебната система с програма “Фулбрайт” и връзката на последната с фондация “Америка за България” и посолството на САЩ ?

Тя е доста очевидна, нескрита и явна, но нашенските журналисти са решили, че това е маловажно за обществото, че ние от ЮСТИЦИЯ първи да имаме смелостта да пишем по този проблем.

Софийският районен съд има специално място в сайта на програма Фулбрайт в България. Даже в сайта на програма Фулбрайт в България са отделили отделна страница СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА В СОФИЙСКИ РАЙОНЕН СЪД по инициатива на Фулбрайтовия стипендиант съдия Евгени Георгиев.

[visual-link-preview encoded=”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”]

В сайта на Софийски районен съд  са изброени над 50 съдии, участващи по програма Фулбрайт, която е създадена с цел отпускане на стипендии. Т.е, участниците в нея, или получават стипендии, или са кандидати за стипендия, отпускана по програма Фулбрайт.

Дали това не влияе на “независимото” им вътрешно убеждение? Отговорете си сами!

Софийския районен съд, емили тротинетката , съдия владислава ангелова, корупирана съдийка, педофил, проститутка, миндил, боклук, мърша

През 2016 г. във фейсбук страницата на посолството на САЩ в България е обявено, че официално програма Фулбрайт се преименува на Програма „Фулбрайт-Фондация Америка за България”

Софийския районен съд, емили тротинетката, съдия владислава ангелова, корупирана съдийка, педофил, проститутка, миндил, боклук, мърша

Доказателствата:

В сайта на посолството на САЩ в България намираме следното съобщение:

“Комисия Фулбрайт България има удоволствието да съобщи, че с одобрението на Съвета за международни стипендии “Джеймс Уилям Фулбрайт” програма “Фулбрайт”  официално приема името Програма „Фулбрайт-Фондация Америка за България”. Промяната има за цел да отдаде нужното признание на дългогодишната подкрепа на Фондацията към програма „Фулбрайт”

Кои са програма Фулбрайт и защо връзката им с посолството на САЩ и фондация Америка за България е толква силна, ще стане ясно по-надолу:

Самият Софийски районен съд организира oфициaлнa цepeмoния на програма Фулбрайт :

“Ha 20 oĸтoмвpи 2022 г. в cгpaдaтa нa Coфийcĸия paйoнeн cъд, бyл. „Цap Бopиc III“ № 54 ce пpoвeдe гoдишнaтa oфициaлнa цepeмoния нa Cтaжaнтcĸa пpoгpaмa „Фyлбpaйт“ ĸъм CPC.  Tя бe oтĸpитa oт зaмecтниĸ-пpeдceдaтeля cъдия Mapия Дoнчeвa и cъдия Hиĸoлaй Чaĸъpoв, pъĸoвoдитeл нa Cтaжaнтcĸa пpoгpaмa „Фyлбpaйт“ в CPC.

Гости на церемонията бяха cъдия Джeйн Tpиш Mилaзo oт Фeдepaлния oĸpъжeн cъд зa Изтoчeн oĸpъг нa Лyизиaнa, съдия Mopийн Дaфи Лyиc oт Oĸpъжния cъд в Лoc Aнджeлиc, щaтa Kaлифopния и Aнджeлa Poдeл,  изпълнитeлeн диpeĸтop нa „Фyлбpaйт“ – Бългapия и Евгени Георгиев, съдия в Софийски градски съд.

Πo вpeмe нa цepeмoниятa cъдия Mapия Дoнчeвa и Aнджeлa Poдeл  вpъчиха yдocтoвepeния зa yчacтиe нa cтaжaнтитe в циĸълa зa 2021 – 2022 г. Билянa Toпaлoвa – пpeдcтaвитeл нa „Лeĸc Apт“ и cтaжyвaлa пpeди гoдини пpи cъдия Eнгeлxapд, нaгpaди зa oтличнo пpeдcтaвянe в пpoгpaмaтa Инec Бaĸъpджиeвa и Eдyapд Дpaгaнoв.

Зa пoĸaзaнoтo изĸлючитeлнo oтгoвopнo и пocтoяннo oтнoшeниe ĸъм peшaвaнeтo нa възлoжeнитe ѝ ĸaзycи и oтличнитe пoзнaния в oблacттa нa пpaвocъднaтa дeйнocт, ĸaĸтo и зa paзpaбoтвaнeтo нa caмocтoятeлнa нayчнa cтyдия Aннa-Mapия Cъбeвa пoлyчи нaгpaдa, ĸoятo ѝ дaвa пpaвo нa eднoгoдишeн cтaж пpи cъдия oт Bъpxoвния ĸacaциoнeн cъд.

За oтличнo пpeдcтaвянe в пpoвeдeнитe в CPC 2019 – 2021 г. cтaжoвe пopaди пaндeмиятa бяxa eднoвpeмeннo нaгpaдeни cъc cтaж в CAЩ Tиxoмиp Paчeв и Πaвлa Cивoвa.

Πpeз тaзи гoдинa cтaжaнтcĸaтa пpoгpaмa щe вpъчи и нoвa нaгpaдa нa cтaжaнти c oтличнo пpeдcтaвянe и изявeни интepecи в пpaвoтo нa EC.”

Софийския районен съд, съдия владислава ангелова, корупирана съдийка, емили тротинетката
Назначаването на съдия владислава ангелова в софийския районен съд

Българо-американска комисия за образователен обмен Fulbright (програма Фулбрайт) е учредена на теория от САЩ и други страни за обмен на хора, знания и умения, но на практика финансира сектори, където може да си осигури лоби за интересите на САЩ. Ние не сме русофили, но за нас нито една държава не финансира чужда такава и нейните граждани без да чака нищо в замяна.

Анжела Родел е Изпълнителен директор на програма Фулбрайт в България и реално решава кой да вземе пари от НПО-то и кой не. Не е тайна връзката и с множество организации, наричано от част от обществото жаргонно “соросоидни”. 

Американският евреин Джеймс Уилям Фулбрайт е основател на програма Фулбрайт. Той е американски политик, председател на комисията по международни отношения на Сената на САЩ, сенатор .

Програма „Фулбайт“ се управлява и от Института за международно обучение и дава стипендии на лица като съдийката Владислава Ангелова.

Скандалната съдийка Владислава Ангелова взима стипендия от НПО и раздава решения в негова полза

Бюрото по образователните и културни дейности ( Bureau of Educational and Cultural Affairs ) към Държавния департамент ( Министерството на външните работи на САЩ ) спонсорира програма Фулбрайт от годишни вноски от американския Конгрес. Т.е., това е американска ПРАВИТЕЛСТВЕНА организация.

 

Разпределение стажанти първи семестър по програма Фулбрайт , където фигурира героинята от нашите разследвания – съдия Владислава Ангелова от Софийския районен съд:

СтажантСъдияСъдСъставСъдияСъдСъстав
Адалберт ПетровВладислава АнгеловаСРС-НО94
Албена ДжамбазоваВаня ГорановаСРС-НО22
Александра ПетроваМилен МихайловСГС-НО
Александра СарафоваЗорница ЕзекиеваСРС-ГО125
Александрина ГълъбоваИвета ИвановаСРС- ГО51
Александър ДобревМетоди ШушковСРС-ГО161Васил АлександровСРС-ГО156
Александър ПетровАлбена МомчиловаСРС-НО105Станислав СедефчевСРС-НО13
Александър РадевГеорги СтоевСГС-ГО
Ангел ЕфтимовТаня ОрешароваВКС
Ани ПавловаАнтоанета АргироваАССГ
Анна-Мария ИвановаМирослав ПетровСРС-НО106
Антон Стефанов АнтоновИвиана ДимчеваСРС-НО10
Антонио ДафиновМария ДолапчиеваСРС-ГО74Цветомира КордоловскаСГС-ГО
Арея ЦековаДесислава ЧерневаСГС-ГО
Борис Кристианов БърсановКрасимир СотировСРС-ГО165Светослав СпасеновСРС -ГО160
Борис НиколовДесислава ПопколеваВКС
Борислав ТиховЯна ДимитроваСРС-НО12Красен ВълевСРС-ГО46
Валерия Иванова БорисоваДиана ХаджиеваСРС-ГО143Иванина ПътстраковаСРС-ГО169
Велимир ДимитровИванка БулгуроваСРС-ГО77Албена БотеваСГС-ГО
Вероника СтоилковаНиколай ЧакъровСРС-ГО153
Вероника ТодороваИванина ПъстраковаСРС-ГО169Борис ДиневСРС-ГО28
Веселина ШипковенскаКрасимир МашевСАС- ГО
Владимир Цветозаров СлавчевТатяна ЖиловаАССГ
Вяра СимеоноваЕмилиан ЛаковСРС-ГО73
Далиа ДавидковаКонстантин КунчевСРС-ГО53
Данаил НедковНиколай ВасилевСРС-НО102
Даниела ДеловаКалина СтанчеваСГС-НО
Дарена ДилчовскаТанка ЦоневаСРС-НО135
Дафина ЧобановаНиколай ВасилевСРС-НО102Костадинка КостадиноваСГС-НО
Даяна ПарталскаМирослава ТодороваСГС-НО
Девора Филипова ВълеваКалин КумановАССГ
Десислава ГеоргиеваЯна ДимитроваСРС-НО12
Джулия ЗарковаРосен ДимитровСГС-ГО
Диан НеделчевГеника МихайловаВКС
Димитър КокиновНиколай ВасилевРС-СливницаНО
Добромир ЗафировКалин КумановАССГ
Едже Гюнай ЮсеинСветослав ВасилевСГС-ТО
Екатерина ЕлисееваАлбена ДойноваСРС-НО134
Елена АлександроваЦвета ЖелязковаСГС-ГО
Ели ПетроваЕмилиан ЛаковСРС- ГО73
Елица ДиановаДиана ХаджиеваСРС-ГО143
Еманоил Росенов ЕневБожидар СтаевскиСГС-ГОКрасен ВълевСРС-ГО46
Емануела Симеонова ФролошкаМирослава ТодороваСГС-НО
Емилия МитрошановаМария МалоселскаСРС-ГО41Валерия ДиеваСРС-ГО145
Жанина ГичеваТатяна ЖиловаАССГ
Захарина ГардаковаЗдравка ИвановаСГС-ГО
Ива ГеоргиеваДесислава ЗисоваСГС-ГО
Ивайло ГеоргиевИван МичевСРС-НО111
Илияна АризановаРадмила МиразчийскаСРС-ГО174Румяна ЗапряноваСРС-ГО162
Йоан УлузовГергана ЦоневаСРС-НО2
Йоана АдоваМарина МаноловаСРС-НО108Николай ВасилевСРС-НО102
Йоана РомановаХрипсиме МъгърдичянСГС- ГОЯна ВладимироваСГС-НО
Калина ВълчановаПетър СантировСГС-НОМариана ГеоргиеваСГС-ГО
Карина НедеваДесислава АлексиеваСГС-ГО
Кристина ИлиеваСилвия ДимитроваАССГ
Лидия Йорданова-АнгеловаВаня ГорановаСРС-НО22
Магдалена СтоеваКонстантин КунчевСРС-ГО53Петър СантировСГС-НО
Мария Ангелова ВасилеваРадослава КачерилскаСРС-НО17Николай ВасилевСРС-НО102
Мария АндрееваНели МариноваСГС- ГОЛюбомир ИгнатовСРС-ГО150
Мария НиколоваМилен МихайловСГС-НО
Мелиса МилеваРосен ДимитровСГС- ГОМария КоюваСРС-ГО163
Нели МлъчковаМилена СлавейковаАССГ
Никол КаришеваСилвия НиколоваСРС-ГО142Борис ДиневСРС-ГО28
Николай ЗамярковРадмила МиразчийскаСРС-ГО174Ива НешеваСРС-ГО92
Николет БожеваНиколай  МаджаровСРС-ГО117
Николета ИвановаИва НешеваСРС-ГО92Евгени ГеоргиевСГС-ГО
Паула МакавееваРоси МихайловаСРС-НО109
Полина ДянковаВаня ГорановаСРС-НО22
Полина ЗахариеваТеодора КарабашеваСГС-ГО
Полина ЛюдмиловаАнтоанета АргироваАССГ
Пресиян ПанайотовСтанислав СедефчевСРС-НО13
Радослав Рангелов КръстановДаниела БорисоваСГС-НО
Росица Валентинова ТоневаКонстантин КунчевСРС53Цвета ЖелязковаСГС-ГО
Симеон БожиновРозалина БотеваСГС-ГО
Симона Йорданова МетодиеваБетина БошнаковаСГС-НО
София ЛефтероваКирил ПетровСРС-ГО88 Константин КунчевСРС-ГО53
Станимира СтаматоваКалина ФилиповаСРС-ГО29
Стоян  ЦеновНиколай ВасилевРС-СливницаГО
Стояна ПетроваЕмилиан ЛаковСРС-ГО73
Теодор МихайловСилвия ДимитроваАССГ
Теодора ЯпаджиеваКонстантин КунчевСРС-ГО53Николай ЧакъровСРС-ГО153
Тея ШикреноваДеница ЦветковаСРС-ГО49
Тихомира СтойчеваМина МумджиеваСГС-НО
Христо СираковКрасимир МашевСАС-ГО
Щиляна ЩереваВасил ПетровСРС-ГО139
Яна АврамоваСветлана БъчеваСРС-ГО58
Яна ГерговаСветлана ПетковаСРС-ГО81
Яна ОбрешковаМилена СлавейковаАССГ

 

 

Съдии, участващи в програма Фулбрайт : 

Програма "фулбрайт", владислава ангелова софийски районен съд присъда решение на съда лозан панов прокопиев георги богданов нмд национална мрежа за децата

Очаквайте още разкрития за скандалната съдийка Владислава Ангелова и Програма Фулбрайт , която финансира Софийския районен съд … 

Ето имената на всички съдии в Софийския районен съд, които получават стипендия от американското правителство (Държавен департамент на САЩ, което реално е  Министерството на външните работи на САЩ) по американската програма Фулбрайт .

Абе моме проста, кой ти даде поста в Софийския районен съд ?

Софийски районен съд:

Програма Фулбрайт в Софийския районен съд:

         Първо гражданско отделение:

1.      Борис Динев28 състав
2.      Мария Малоселска41 състав
3.      Красен Вълев46 състав
4.      Зорница Езекиева125 състав
5.      Методи Шушков161 състав
6.      Румяна Запрянова162 състав
7.      Красимир Сотиров165 състав
8.      Иванина Пъстракова169 състав
9.      Радмила Миразчийска174 състав

Програма Фулбрайт в Софийския районен съд:

Второ гражданско отделение:

1.      Константин Кунчев53 състав
2.      Светлана Бъчева58 състав
3.      Емилиан Лаков73 състав
4.      Мария Долапчиева74 състав
5.      Иванка Болгурова77 състав
6.      Васил Александров156 състав
7.      Мария Коюва163 състав

Програма Фулбрайт в Софийския районен съд:

Трето гражданско отделение:

1.      Светлана Петкова81 състав
2.      Кирил Петков88 състав
3.      Ива Нешева92 състав
4.      Николай Маджаров117 състав
5.      Васил Петров139 състав
6.      Силвия Николова142 състав
7.      Диана Хаджиева143 състав
8.      Валерия Диева145 състав
9.      Любомир Игнатов150 състав
10.  Николай Чакъров153 състав

Програма Фулбрайт в Софийския районен съд:

Наказателно отделение:

1.      Гергана Цонева2 състав
2.      Иванина Димчева10 състав
3.      Яна Димитрова12 състав
4.      Станислав Седефчев13 състав
5.      Радослава Качерилска17 състав
6.      Ваня Горанова22 състав
7.      Владислава Ангелова94 състав
8.      Николай Василев102 състав
9.      Албена Момчилова105 състав
10.  Мирослав Петров106 състав
11.  Марина Манолова108 състав
12.  Роси Михайлова109 състав
13.  Иван Мичев111 състав
14.  Албена Дойнова134 състав
15.  Танка Цонева135 състав

Програма Фулбрайт в Софийски градски съд:

1.      Албена БотеваГО
2.      Бетина БошнаковаНО
3.      Божидар СтаевскиГО
4.      Георги СтоевГО
5.      Даниела БорисоваНО
6.      Десислава АлексиеваГО
7.      Десислава ЗисоваГО
8.      Десислава ЧерневаГО
9.      Евгени ГеоргиевГО
10.  Здравка ИвановаГО
11.  Калина СтанчеваНО
12.  Костадинка КостадиноваНО
13.  Марияна ГеоргиеваГО
14.  Милен МихайловНО
15.  Мина МумджиеваНО
16.  Мирослава ТодороваНО
17.  Нели МариноваГО
18.  Петър СантировНО
19.  Розалина БотеваГО
20.  Росен ДимитровГО
21.  Светослав ВасилевГО
22.  Теодора КарабашеваНО
23.  Хрипсиме МагърдичиянГО
24.  Цвета ЖелязковаГО
25.  Яна ВладимироваНО

 

Програма Фулбрайт във Върховен касационен съд:

1.      Геника Михайлова
2.      Десислава Попколева
3.      Мими Фурнаджиева
4.      Таня Орешарова

Програма Фулбрайт в районен съд – Сливница

 1. Николай Василев ГО

 

Програма Фулбрайт в Административен съд София – град:

1.      Антоанета Аргирова
2.      Калин Куманов
3.      Милена Славейкова
4.      Силвия Димитрова
5.      Татяна Жилова

Програма Фулбрайт в Софийски апелативен съд:

1.      Красимир Машев

 

Американски съдилища:

 1. Кърт Д. Енгелхардт
 2. Джейн Триш Милазо

 

Редакцията на “ЮСТИЦИЯ” се извинява за евентуално допуснати неточности. Засегнатите лица имат право на отговор.

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет , Български хелзинкски комитет

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

 

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм