Начало На фокус Местни избори 2023 г. Петър Низамов ще е кандидат за общински съветник в Бургас на местните...

Петър Низамов ще е кандидат за общински съветник в Бургас на местните избори през октомври 2023 година

0
Нашият главен редактор Петър Низамов обяви във ФейсБук война с корупцията в община Бургас и това, че ще е кандидат за общински съветник в Бургас на местните избори през октомври 2023 година.

Нашият главен редактор Петър Низамов обяви във ФейсБук война с корупцията в община Бургас и това, че ще е кандидат за общински съветник в Бургас на местните избори през октомври 2023 година.

Съдържание :

На предишните избори Петър Низамов беше независим кандидат за общински съветник в Бургас като събра над 1000 гласа, което е прецендент за независим кандидат, който не използва “странични похвати за привличане на гласове” и чиято кампания не беше отразена от нито една медия.

Прокурор Гергана Илиева мачка делото на убиеца Пламен Русев и опита за убийство на разследващ журналист в Бургас през 2018 година

Не е тайна, че в ЦИК и Общинската избирателна комисия на миналите избори огромен брой бюлетини са било обявени за невалидни. Голяма част от тях са именно такива, където е отбелязан Петър Низамов като избран за общински съветник в Бургас.

След като от ГЕРБ научиха, че Петър Низамов се кандидатира за общински съветник в Бургас през 2019 година е имало специално събрание на ГЕРБ – Бургас, на които е имало теми от рода на:

“Петър Низамов ако влезе в общинския съвет, какво ще правим?”

След като от герб научиха, че петър низамов се кандидатира за общински съветник в бургас през 2019 година е имало специално събрание на герб - бургас, на които е имало теми от рода на:
Петър низмаов

Припомняме, че Петър Низамов е активист, чиято организация “Български юридически комитет” се занимава с водене на безплатни дела на бедни, но години родители, чиито деца са били отнети от социалните ни служби неоснователно.

Припомняме, че петър низамов е активист, чиято организация "български юридически комитет" се занимава с водене на безплатни дела на бедни, но години родители, чиито деца са били отнети от социалните ни служби неоснователно.
Върнатите от петър низмаов деца – сбито

Петър Низамов е общественик, юрист, журналист, член-кореспондент на “Репортери без граници” и доброволец, организатор на множество благотворителни акции и многократно репресиран от управлението, както на ГЕРБ, така и на Промяната, ДПС и БСП.

Той поде и безстрашна фронтална атака и кампания срещу най-страховитата банда в Бургас, която е покровителствана десетилетия на местни и държавно ниво. Бандата на ножовете на Пламен Русев и Димитър Харалампиев – Рочата.

Петър низамов е общественик, юрист, журналист, член-кореспондент на "репортери без граници" и доброволец, организатор на множество благотворителни акции и многократно репресиран от управлението, както на герб, така и на промяната, дпс и бсп.
Петър низамов

Убиеца Русев и двамата “свидетели” с бухалки и ножове в ръце след убийството на Новата поща в Бургас – УНИКАЛНА СНИМКА 1

До сега “Български юридически комитет” и Петър Низамов имат спечелени множество дела и върнати над ПЕТДЕСЕТ ДЕЦА на биологичните им родители.

Даниела от Сливен. Майката на трите отнети от социалните деца. “По щастлива случайност да помогне на майката се заема формированието на Петър Низамов” из 168 часа …

“Български юридически комитет” следи за развитието на децата след края на делата и показва колко грешно е било решението на социалните по отнемането на децата, които са върнали, с оглед на това, че те се развиват и чувстват перфектни при биологичните си родители.

"български юридически комитет" следи за развитието на децата след края на делата и показва колко грешно е било решението на социалните по отнемането на децата, които са върнали, с оглед на това, че те се развиват и чувстват перфектни при биологичните си родители.
Петър низамов с родителите на отнетите 3 деца в с. Балша до софия, които бюк върна след дело

Миналата година БЮК и Петър Низамов спечелиха казус и върнаха четири деца, отнети от баща им във Варна поради факта, че подал жалба срещу директорката на “Социално подпомагане”- Аспарухово, Варна.

Подробности за казусите на Петър Низамов срещу социалните, можете да прочетете малко по-долу.

Ето какво написа Петър Низамов:

Ето какво написа петър низамов: "който подкрепя борбата ми, каузите ми, теориите ми и приложението им в практиката, нека бъде информиран, че ще бъда кандидат за общински съветник на тези избори в община бургас през октомври 2023 година.

“Който подкрепя борбата ми, каузите ми, теориите ми и приложението им в практиката, нека бъде информиран, че ще бъда кандидат за общински съветник на тези избори в община Бургас през октомври 2023 година.

Ще се кандидатирам чрез несистемна партия, чието име ще оповестя по-късно и ще бъда на 1-во или 2-ро място в листата ѝ.

Петър Низамов помогна на Майка с две деца от Бургас, измамена и оставена на улицата.

В случай, че спечеля доверието на бургазлии, аз ще бъда вашите очи и уши в общинския съвет на община Бургас.

Ще върна предаването на живо на всички сесии на общинския съвет и ще създам практика по пълна прозрачност на всички сделки и обществени поръчки на Общината.

С или без и въпреки желанието на “колегите” ми.

Ще работя за връщането и спирането на теча на млади и надеждни кадри чрез прокарването на идеи за построяване на държавни и високо-рейтингови университети в град Бургас. Това е най-голямата болка на Бургас – загубата на образованите млади хора, които след гимназия са безвъзвратно загубени за града ни! А Бургас има нужда от тях. Той не може да ги върже тук, но може да им създаде условия за развитие – много по-големи от тези в Пловдив или Варна!

Но някой не иска тук да му се върти средната класа около пристанищните далавери, защото именно средната класа и младата интелигенция въртят колелото на Света!

Ще работя с цяло сърце и душа за построяването на огромен “Бургаски университет” на най-видното място в града ни – мястото на “гьола” до “Тройкта”, който ще символизира, че нашият град развива интензивно висшето образование.

А не както до сега в забутани сгради, както правеше това бутафорно и за пред медиите кметът Димитър Николов.

За четири години нито един филиалите на основните университети, които той обеща да създаде в Бургас, не започна да работи, както работи едно нормално висше учебно заведение.

Ще работя за създаването на самостоятелна детска болница (не в Меден рудник).

Ще работя за БЕЗПЛАТНО паркиране в “синя и зелена зона” за резидентите (по местоживеене).

Ще работя за изграждането на няколко БЕЗПЛАТНИ паркинга в ж.к. “Възраждане”, вкл. и на мястото на строежа на ъгъла между ул. “Фердинандова” и “Гладстон”, с което да се реши един път завинаги проблемът на живущите там и техните активи (жилища) да увеличат цената си. Заради проблема с паркирането в този квартал, който реално е ЦГЧ (централна градска част), той е като зоната на здрача и цените на жилищата там са по-ниски даже от в крайни комплекси като “Изгрев” и “П. Р. Славейков”.

И още много, много мои каузи, които ще бъдат инкорпорирани в програмата ми и за чието осъществяване в действителността ще работя с цялата си енергия и средства!

ПЕТЪР НИЗАМОВ”

 

Ето и един казус, с който се занима БЮК и Петър Низамов:

Ето и един казус, с който се занима бюк и петър низамов

След 2 години и половина – “бебето-беглец”, което беше откраднато от държавата направо от кувьоза в родилното… Прекрасното дете на Симона Алекова , което върнахме от лапите на социалните в Смолян.
Казусът го помните , предполагам…
Това е Бебе Александър – откраднатото бебе от празното кошче на мама Симона Алекова от с. Арда, Смолянско, което ние върнахме след дело, заведено от нас в РС–Смолян.
Днес то се чувства прекрасно в обятията на биологичните си родители и роднини.
Това , а и още десетки деца нямаше да носят тази усмивка, ако не беше щастливата случайност да разберем за тях и да се заемем с тяхния случай.
На пук на твърденията на социално подпомагане – Смолян, “ДА “Закрила на детето” – Смолян, на пук на bTV Новините и NOVA, на Генка Шикерова и други подобни водевилни фигури, бебето се чувства най-добре при мама.
Ето какво се случи преди близо 3 години и половина :

Цитираме Дарина Гочева, която първа оповести за този казус и помоли БЮК и Петър Низамов да се захванат с него:

15 февруари – 2019 година.
“Днес добрата новина , която никоя телевизия няма да ви кажа е , че съда в Смолян в лицето на наистина достойната за уважение съдия Райна Русева върнаха откраднатото бебе. Никой няма да ви каже , че това стана благодарение на Петър Константинов Низамов .
Както и никой до ден днешен не е казал колко деца е върнал и на колко хора е помогнал Петър Низамов благодарение на неговата организация – БЮК-Български Юридически комитет .
За българските медии е изгодно образа на Петър Низамов да е максимално черен, да го асоциираме с престъпник , и е факт , че медиите полагат доста усилия за това. За мен беше изненадващо , когато Генка Шикерова , Лиляна Панделиева и подобни ме нападнаха , изсипвайки в поста ми за откраднатото бебе толкова злъч и толкова негативизъм , че бях меко казано шокирана.
Тогава се запитах ” Защо бе , мамка му , какво им става на тези жени , нали и те са майки , как може да подкрепят такава еничарска кражба ? ” . Разбира се , никоя медия няма да ви разкаже как журналистки са се гаврили с майката Симона , как са нахълтали в дома й , обходили са го целия, ровили са във всяка стая, карали са я да им демонстрира дали разпознава мерните единици , като налива определено от журналистките количество вода в бебешко шише.
Няма как да знаете , че Симона и майка й са умолявали журналистките да си тръгнат след 3- часовия им престой и ровичкане в дома им. След униженията , на които са били подложени. За сметка на това пък ни заляха с фалшивите новини , че Симона е умствено изостанала , че бабата е деградирала алкохоличка . Благодаря на всички хора , които ми повярваха и ме подкрепиха , защото благодарение на тях към днешна дата дома на Симона е основно ремонтиран , със събраните от даренията пари дограмата е сменена , имат нови бойлер, печка , мебели , дрешки за детето. Единствените реално отразили случая си останаха Елена Крумова и Радио Кърджали.
Благодарение на Елена се даде гласност на случая , и тя за пореден път доказа , че е един от най-добрите и обективни журналисти в България. Имам честта и привилегията и Петър Константинов Низамов и Елена Крумова да са мои Приятели, и ако някой днес има право да бъде наречен ДОСТОЕН ЧОВЕК това са именно те. Остава въпроса – защо всички медии така опорочиха Симона и майка й , и защо подкрепиха тази извратена кражба на бебе ?
Наистина ли за тях съдбата на това дете е просто поредната новина, с която да запълнят емисията си ? Колко струва да се продадеш , и как спиш после , как прегръщаш детето си , когато си съучастник в кражбата на 20-дневно бебе ? Какво печелят изграждайки образ на едва ли не най-голямата мутра в Европа на Петър Низамов ? Може би пък точно това , че вече няколко пъти успя да пребори Системата и да върне и децата от Русе , и децата от Ямбол на родителите им е проблема ? Тогава пък идва въпроса – защо с българските деца може да се гаврят така , но отнето дете от цигани няма ?
Не знам …. Имам чувството , че аз и някои от уж великите ни журналисти не живеем в една и съща държава.
Отново ще кажа – благодаря на Бог , че имам такива приятели като Елена Крумова и Петър Константинов Низамов , защото благодарение на тях днес бебе Александър за първи път ще спи у дома , с майка си. И бебешкото кошче няма да е празно. Моля ви да споделяте, защото България има нужда точно от тези новини. Едно българче се прибра у дома.”

Малко и от казуса на отнетите четири деца във Варна, които Петър Низамов върна на баща им:

БРУТАЛНО ОТНЕТИ ЧЕТИРИ ДЕЦА НА БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО ВЪВ ВАРНА и ОЩЕ НЕЩО ЗА КАУЗАТА

Можете да гледате във видеото!

На сайта на БЮК и Петър Низмаов намираме следното:

Върнати от петър низамов деца
Върнати от петър низамов деца
На снимката са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез “Български Юридически комитет” на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател. Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ !
Тук можете да видите разследвания, които мейнстрийм медиите няма да излъчат никога! Навлизаме в дълбоките води в прогнилата ни съдебна система, разследвайки неудобните връзки и преплитания и при двата враждуващи за повече власт лагера в съдебната ни власт – тази на Пеевски, Гешев, ДПС и Борисов, както и противостоящата и – на Христо Иванов, Лозан Панов, Фондация “Америка за България” и Съюза на съдиите в България!
В казусите, с които се заемаме НЕ става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние никога не се заемаме да връщаме деца на аморални и лоши родители, които развращават или експлоатират биологичните си деца.
Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия.
Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осиновяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск.

Избягват една опасност като излагат децата на сто други.

Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори.
Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление.
Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици.
На PetarNizamov.com можете да научите за дейността на Петър Низамов по
✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и
✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.
✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г.
✅✅✅ Ние започнахме и завършихме борбата за спирането на строежа на шофьорския плаж “Алепу” след Созопол, въпреки , че днес едни политически партии искат да си припишат незаслужени заслуги предизборно!
✅✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата .
✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅
✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката.
✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители.
✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата.
✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите.
✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сираци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции.
✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели.
✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха.
✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции.
✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия.
✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др.
✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа.
Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците !
 
Петър Низамов
Председател на „Български юридически комитет“

Редакцията на “ЮСТИЦИЯ” се извинява за евентуално допуснати неточности. Засегнатите лица имат право на отговор.

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

 

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

кандидат, общински съветник, Бургас , Петър Низамов, отнети деца , кандидат за общински съветник в Бургас, кандидат, общински съветник, Бургас , Петър Низамов, отнети деца , кандидат за общински съветник в Бургас, кандидат, общински съветник, Бургас , Петър Низамов, отнети деца , кандидат за общински съветник в Бургас, кандидат, общински съветник в Бургас , Петър Низамов, отнети деца , кандидат за общински съветник в Бургас, кандидат, общински съветник, Бургас , Петър Низамов, отнети деца , кандидат за общински съветник в Бургас, кандидат, общински съветник, Бургас , Петър Низамов, отнети деца , кандидат за общински съветник в Бургас, кандидат, общински съветник, Бургас , Петър Низамов, отнети деца , кандидат за общински съветник в Бургас, кандидат, общински съветник, Бургас , Петър Низамов, отнети деца , кандидат за общински съветник в Бургас, кандидат, общински съветник, Бургас , Петър Низамов, отнети деца , кандидат за общински съветник в Бургас, кандидат, общински съветник, Бургас , Петър Низамов, отнети деца , кандидат за общински съветник в Бургас, кандидат, общински съветник, Бургас , Петър Низамов, отнети деца , кандидат за общински съветник в Бургас, кандидат, общински съветник, Бургас , Петър Низамов, отнети деца , кандидат за общински съветник в Бургас, кандидат, общински съветник, Бургас , Петър Низамов, отнети деца , кандидат за общински съветник в Бургас, кандидат, общински съветник, Бургас , Петър Низамов, отнети деца , кандидат за общински съветник в Бургас, общински съветник в Бургас , общински съветник в Бургас , общински съветник в Бургас , общински съветник в Бургас , общински съветник в Бургас , общински съветник в Бургас , общински съветник в Бургас , общински съветник в Бургас , общински съветник в Бургас , общински съветник в Бургас ,

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Отзиви
РЕЗЮМЕ

Коментирайте