Начало Проекти Полицейския канал за мигранти Отделни полицаи или ръководството на МВР стоят зад трафика на мигранти?

Отделни полицаи или ръководството на МВР стоят зад трафика на мигранти?

0
ръководството на МВР, мигранти, трафиканти на мигранти, полицаи, полицай, петър низамов, юстиция, бежанци
Задържаният полицай и предполагаемите покровители

Отделни полицаи или ръководството на МВР стоят зад трафика на мигранти?

Ръководството на МВР било “потресено”…Хванали униформен полицай да прекарва мигранти край Пловдив…
През 2016г., когато аз първи казах публично, че каналът за мигранти се организира от самата държава, а корупционната схема върви не отдолу-нагоре, ами отгоре-надолу, имаше хора, на които им беше смешно и ме смятаха за луд.

И сега, след 6 години, когато отново има голям наплив, но Бойко Борисов не е на власт, неговите хора в ръководството на МВР

започват да ги изловяват един по един и за това истината започва да излиза малко по малко на повърхността.
Тогава казах в т.нар. медии, че не корумпират отделни служители, ами направо подкупват главата ( ръководството на МВР ), която си намира после крайници. Схемата толкова добре беше обиграна от корупмираните служители и техните покровители, че сега, когато Борисов не е на власт, тя си работи на самоход след като напливът от мигранти отново се засили и българската граница стана пак гореща точка.
Полицаят, дето го хванаха до Пловдив вчера казал, че се бил запознал с двама турци и те му предложили работа. Това нящмало нищо общо с ръководството на МВР…
A това, аз бях ви казал през 2016г. , че всички каналджии са инструктирани да дават такива обяснения пред разследващите органи, ако “паднат”, а те (техните хора “горе”) щели “да ги оправят”.

И наистина си ги оправяха. Директно се пазеха от ръководството на МВР и прокуратура.

И сега пак успяват от ръководството на МВР, но не винаги. Ефективните присъди за каналджийство са под 10%, което си е рекорд за тежко престъпление, за което Наказателният кодекс предвижда от 1 до 6 години лишаване от свобода само по основния състав. А при квалифицираните състави – до 10 години.
Та, за това сега и този полицай-каналджия споделя същото, защото се надява след шума да бъде изкаран от ареста тихомълком…

Нали ръководството на МВР му стои зад гърба. Той е спокоен!

Тогава, когато разкрих, че всичко става с покровителството на държавниците, ръководството на МВР, правителството на Бойко Борисов чрез неговото подопечно МВР и прокуратурата на Цацаров ми организираха обвинение и задържане за това. Обвинениeто отиде на пух и прах, а сега предстои решение на съда в какъв размер да е обезщетението, което трябва да платим ние за тази дяволия.
Но това е друга тема на разговор, за която ще стане пак дума тези дни!
След освобождаването ми достигнахме до основният им каналджия – Мишо – Аpaбuнa от София. Даже го показахме по телевизията в предаването “Жега”.
Снимахме как синът му и жена му излизат от агенция “Миграция” на бул. “Мария Луиза” с тесте лични карти.
Намерихме лични документи, на човек от Пакистан, който с негово съдействие е получил право на дългосрочно пребиваване, въпреки изрично писмо от Консулски отношения към Външно министерство, че лицето се занимава с тepopuзъм и е част от крайни рeлuгuoзнu движения, арестуван в Пакистан за продажба на оръжие и т.н.

Тогава ме викаха мен няколко пъти в СДВР по заповед на ръководството на МВР и даже искаха да подписвам декларация, че нямало да клеветя Мишо-Арaбuнa повече.

Представяте ли си?
Разбира се, че не съм подписвал нищо!
Днес някои хора от ръководството на МВР и Пловдивската прокуратура са “удивени” от “дързостта на този служител”, който “въпреки четиримата загuналu до сега полицаи” в борбата с трафика на мигранти, бил участвал в такова престъпление.
А дали щеше да участва в такова престъпление ако “удивените” отговрони или безотговорни фактори в ръководството на МВР и прокуратурата повдигаха и поддържаха тежки и стабилни обвинителни актове в съда срещу каналджиите в последните 7 години?
Защо толкова дълго време се знаеше за този проблем, а хванатите множество каналджии се обвиняваха витиевато, след което се измъкваха с условни присъди?
На този въпрос да отговорят “удивените”, вместо да ни разиграват цирковe ала “доброто и лошото ченге”…
ПЕТЪР НИЗАМОВ
ПЕТЪР НИЗАМОВ
Последвай Петър Низамов в Instagram
Разбира се, че проблемът е в нас, че сме корумпирани до козирката. Убиха трима полицаи, един е в кома от седмица, а на трафикантите продължават да им дават условни…

Кой е виновен? Холандците ли? За убитите гранични полицаи?

Не, не, законът не е виновен… Той предвижда от 1 до 6 години затвор…
Така няма да видим Шенген.
Европейците не са глупави да се си вкарат змия в пазвата!

Нашата организация Български юридически комитет и разследващата ни медия ЮСТИЦИЯ.БГ чрез председателя и главен редактор Петър Низамов поде борбата срещу каналджийството в България още през 2016г. като тогава бяха може би единствените, които говориха открито за проблема с доказателства, журналистически разследвания и конкретни сигнали за лица, оглавяващи канала.

През 2016г. нашата организация и Петър Низамов първи заговориха за проблемите в “Малкия Бейрут” в София, на метри от Министерски съвет и на една ръка разстояние от агенция “Миграция”.

Тогава още нямаше убити гранични полицаи?

Там гражданите не минаваха вечер, а разказите на местните бяха ужасяващи.
Можете да видите във ВИДЕОТО
Мигранти рекетират жена в Малкия Бейрут в Центъра на София от Петър Низамов

Можете да гледате във видеото!

В края на 2016г. нашата организация разкри кой стои зад даването на лични карти на мигранти в София и го показа в предаването “Жега”

Можете да видите във ВИДЕАТА долу:

Мишо Арабина раздава лични карти на мигрантите в София

Можете да гледате във видеото!
Показахме и признания на трафиканти, дадени пред скрита камера:
Доказателство, че Мишо Арабина раздава лични карти на нелегалните мигранти.

Можете да гледате във видеото!
Показахме и лицето на главния трафикант – Мишо – Арабина.
Човекът, който урежда с документи ислямистите в София

Можете да гледате във видеото!
През ноември 2016г. нашата организация оглави многохилядни протести на бул. Мария Луиза и Лъвов мост в София с искания за законност и ред в тази част на София, известна тогава като “Малкия Бейрут”.
След тези протести, продължили месец и половина – всяка събота, “отправната гара” на мигрантите  между Испанбул и Белград беше изместена в периферието на София. Далче от очите на хората.
Можете да видите във ВИДЕОТО
Реч на Лъвов мост за чиста и свята България

Можете да гледате във видеото!

През 2016г. подадохме жалба до Върховния Административен съд да отмени тогава действащата НАРЕДБА за заселване на мигранти в общините .

Това беше в полза на нас и гранични полицаи…

Жалбата не беше разгледана, защото според ВАС, гражданите нямат правен инетрес от отмяната му, което е смешно на фона на описаните основания. И така, НАРЕДБАТА за условията и реда за сключване, изпълнение и прекратяване на споразумение за интеграция на чужденци с предоставено убежище или международна закрила, приета с ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 ОТ 12 АВГУСТ 2016 Г.

за приемане на Наредба за условията и реда за сключване, изпълнение и прекратяване на споразумение за интеграция на чужденци с предоставено убежище или международна закрила, което беше отменено и беше измислено новата …
НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА СКЛЮЧВАНЕ, ИЗПЪЛНЕНИЕ И ПРЕКРАТЯВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ЧУЖДЕНЦИТЕ С ПРЕДОСТАВЕНО УБЕЖИЩЕ ИЛИ МЕЖДУНАРОДНА ЗАКРИЛА
В сила от 25.07.2017 г.
Приета с ПМС № 144 от 19.07.2017 г.
Обн. ДВ. бр.60 от 25 Юли 2017г.

През 2017г. само нашата медия даде гласност на факта, че кандидат-депутат от управляващата коалиция ГЕРБ и Обединени патриоти и в частност от партията на Валери Симеонов бе арестувана на магистрала “Тракия” докато прекарваше незаконни ВИП мигранти с коли на НСО.

Тогава стана ясно, че са учствали в схема с корумпирани гранични полицаи.

Можете да видите във ВИДЕОТО

После същата си призна, че е организаторка на трафика:

Можете да видите във ВИДЕОТО

Активистката на НФСБ Анелия Велева се призна за виновна за трафик на мигранти

Можете да гледате във видеото!

През 2018г. направихме интервю на живо с човек отвътре на трафика на мигранти, раздаването на лични карти и участието на ДАНС, МВР и прокуратурата в каналджийството.

Човек, който би трябвало да е защитен свидетел, човек, с който “Господари на ефира” и “симпатичния” Дани Йорданов са правили репортаж, който не е излъчен в последствие ! Защо ли? Заради телефонното право май.
За това ще убиват българските гранични полицаи!
Интервюто можете да гледате долу:
Интервю бивша Трафикантка на мигранти - раздаването на лични карти на нелегални мигранти

Можете да гледате във видеото!

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Коментирайте