Начало Наука Най-доброто разширение за SEO оптимизация на електронна търговия за Google през 2023...

Най-доброто разширение за SEO оптимизация на електронна търговия за Google през 2023 г

0
Петър Низамов - новини, разследвания на политици, съдии и прокурори, правна помощ при отнети деца от социалните служби SEO оптимизация
Петър Низамов

Най-добрите приставки за WooCommerce

Най-доброто разширение за SEO оптимизация на електронна търговия за Google през 2023 г

Най-добрият плъгин за WooCommerce SEO през 2023 г

Вие сте зает предприемач, управляващ успешен магазин за електронна търговия. Намирането на най-добрите добавки за търсене за оптимизиране на вашия WooCommerce магазин може да отнеме много време. Ние свършихме работата вместо вас!

Тези добавки ви позволяват да добавяте SEO заглавие, мета ключови думи и мета описание към всяка публикация, която добавяте към вашия сайт.

Тук избрахме най-добрите приложения въз основа на оценките на приложението, броя на отзивите, най-добрите функции на приложението и други обективни критерии. Надяваме се, че тази информация ще ви помогне да намерите приложение, което отговаря на вашите нужди.

10 причини защо WordPress е най-добрата CMS за SEO оптимизация за Google | Система за управление на съдържанието

**************************

Висококачествени SEO Услуги за високо класиране в Google от ЮСТИЦИЯ.

Можете да се свържете с нас на имейл: [email protected]

**************************

Опровержение
Това са най-добрите плъгини, които открихме по време на нашето проучване, и ние искрено вярваме, че един от тях е правилният за вашия магазин. Ние НЕ печелим комисионна и прегледите никога не са спонсорирани.

18 най-добри SEO добавки за WooCommerce

Нека да разгледаме някои от най-добрите плъгини за WooCommerce SEO през 2023 г. Можете да щракнете върху връзките по-долу, за да преминете към всеки плъгин 👇
Yoast seo

Yoast SEO

⛩ Йоаст🚦 4.8 (27517)
💰 Започнете от $79,00 / година

Yoast е най-популярният SEO плъгин за WordPress с причина, а плъгинът, който направиха само за WooCommerce, е също толкова добър. С Yoast WooCommerce SEO ще имате достъп до меню с допълнителни настройки, направено само за вашите WooCommerce продукти. С тези допълнителни настройки можете да добавите информация за продукт като неговата цена, производител, марка, наличност, цветове и др.

Можете да добавите уникален GTIN, ISBN и MPN информация върху тази информация. Цялата тази информация гарантира, че вашите продукти имат правилните структурирани данни, така че търсачките да могат да показват вашите продукти по правилния начин.

Наистина прост ssl

Наистина прост SSL

⛩ Наистина прости плъгини🚦 5 (7987)
💰 Започнете от $169,00 / година

С Really Simple SSL е лесно да настроите SSL на вашия WooCommerce, но повечето от вас вероятно вече го имат. Просто се уверете, че сте променили всичките си връзки (например с помощта на Better Search Replace), задали сте пренасочвания и сте наложили HTTPS в настройките на Cloudflare, ако използвате техния CDN.

W3 пълен кеш

W3 пълен кеш

⛩ BoldGrid🚦 4.4 (5039)
💰 Започнете от $8,25 / месец

W3 Total Cache (W3TC) подобрява SEO на вашия сайт, Core Web Vitals и цялостното потребителско изживяване, като подобрява производителността на уебсайта и намалява времето за зареждане чрез използване на функции като интеграция на мрежа за доставка на съдържание (CDN) и най-новите най-добри практики.

W3TC е единствената рамка за оптимизиране на уеб ефективността (WPO) за WordPress, която работи с всеки уеб хост. Той се използва от милиони издатели, уеб разработчици и уеб хостове по света повече от десет години. Това е най-добрият начин за подобряване на ефективността на уебсайтовете на WordPress като цяло.

Ранг математика seo

Ранг математика SEO

⛩ Ранг математика🚦 4,9 (5023)
💰 Безплатно | Започнете от $59,00 / година

Rank Math има за цел да улесни подобряването на SEO на целия ви сайт. Това е като швейцарския армейски нож на плъгините за SEO. Той използва прост съветник за настройка, за да научи за вашия сайт и след това настройва вашия WordPress сайт, така че да работи най-добре. Освен това ще можете да използвате повече от 15 Schema Markups, да се свържете с Google Search Console и да проследявате класирането на вашите ключови думи. Rank Math ви дава достъп до всички основни инструменти за SEO, от които се нуждаете, за да стартирате усилията си за SEO.

Какво представлява резултат от SEO оптимизация за Google за уебсайт ? Пълното ръководство

Всичко в едно seo

Всичко в едно SEO

⛩ Всичко в едно SEO🚦 4.6 (2589)
💰 Започнете от $49,60 / година

Плъгинът All in One SEO прави точно това, което казва името му: дава ви всички SEO инструменти, от които се нуждаете, за да започнете. Неговите много предварително зададени входове и настройки имат за цел да направят SEO възможно най-лесно за използване. Въпреки че не искат да направят вашия сайт SEO перфектен, те искат да добавят основите на SEO към вашия сайт, без да изискват да отделяте време за това. Тези основи включват автоматично оптимизиране на вашите заглавия, автоматично създаване на мета тагове, автоматична проверка за дублирано съдържание и помощ при създаването на вашата XML карта на сайта.

Wp-оптимизиране

WP-Оптимизиране

⛩ updraftplus🚦 4.8 (1935)
💰 Безплатно | Започнете от $49,00 / година

WP-Optimize Cache е революционен, всичко-в-едно WordPress плъгин за производителност, който кешира вашия сайт, почиства вашата база данни и компресира вашите изображения.

Техният кеш работи с най-бързата кешираща машина в света. Този инструмент е лесен за използване, много популярен и много ефективен. Има всичко необходимо, за да поддържате уебсайта си оптимизиран и работещ бързо.

Осем най-добри SEO практики за увеличаване на органичния трафик на сайта през 2023 г

Реактивни раници

Реактивни раници

⛩ Автоматично🚦 3,9 (1810)
💰 Започнете от $10,95 / година

Jetpack е най-добрият начин да запазите своя WooCommerce в безопасност. В своята безплатна версия той ви позволява да управлявате заплахи и да предвиждате атаки срещу вашата електронна търговия, за да защитите данните си. Той също така ви дава статистика и анализи за това как се справя уебсайтът ви, автоматично споделя съдържание в социалните мрежи и предлага публикации въз основа на това, от което се интересува потребителят.

Този SEO плъгин също така улеснява създаването на съдържание, като улеснява добавянето на медии и правенето на въртележки и мозайки с изображения. Това подобрява SEO на WooCommerce като цяло.

Asset cleanup

Asset CleanUp

⛩ Гейб Ливан🚦 4,9 (1380)
💰 Започнете от $49,00 / година

Asset CleanUp ви позволява да изключите WooCommerce скриптове, стилове, фрагменти от кошници и плъгини, които не е необходимо да се зареждат. Например, не е нужно да зареждате фрагменти от количката в публикациите си в блога. Asset CleanUp може да се използва за нещо повече от WooCommerce. Може да се използва, за да се отървете от ненужните заявки и да ускорите целия си сайт. В крайна сметка скоростта се използва за класиране на нещата.

Seopress

SEOPress

⛩ SEOPress🚦 4,8 (849)
💰 Започнете от $49,00 / година

Това е бърз и лесен начин да подобрите SEO на вашия сайт. С този плъгин е лесно да започнете и ако вече използвате друг плъгин за SEO, има лесни начини за превключване. С този плъгин можете да промените заглавието на продукта и мета описанието, а ако е необходимо, можете да използвате и динамични променливи. Плъгинът дори ви позволява да промените заглавието и мета описанието за всички сайтове и да ги запазите като резервно копие. Освен че ви помага със съдържанието, плъгинът ви помага да оптимизирате изображенията на продуктите и опциите за социално споделяне.

Seo плъгин от squirrly seo

SEO плъгин от Squirrly SEO

⛩ Squirrly🚦 4,6 (564)
💰 Започнете от $71,99 / месец

Целта на Squirrly е никога да не се проваля в SEO. Нашият AI SaaS + плъгин се използва от всички – от автомагазина зад ъгъла до някои от най-популярните уебсайтове в света.

SEO все още е един от най-надеждните начини да накарате хората да посетят вашия сайт. Създаването и прилагането на SEO стратегия за вашия WordPress сайт ви подготвя за дългосрочен успех, за разлика от рекламите, които спират да ви носят трафик, когато бюджетът ви се изчерпи.

Но SEO може да бъде трудно да се разбере. Освен ако не използвате пълен SEO плъгин за WordPress, който е създаден с оглед на ВАШИТЕ SEO проблеми.

Комплект за сайт от google

Комплект за сайт от Google

⛩ Google🚦 4,1 (558)
💰 Безплатно

Официалният плъгин на Google за WordPress, Site Kit ви дава информация за това как хората намират и използват вашия сайт. Site Kit е обслужване на едно гише за внедряване, управление и получаване на информация от важни инструменти на Google, които ще помогнат на даден уебсайт да се представи добре в мрежата. Той поставя достоверна, актуална информация от редица продукти на Google направо в таблото за управление на WordPress, което я прави лесна за намиране.

Проверка на повредени връзки
⛩ WPMU DEV🚦 4.1 (444)
💰 Безплатно | Започнете от $7,50/месец

Неработещите връзки са връзки към страници, които сте имали, но вече не ги правите. На продуктовите страници има грешка 404 за тези страници или повредени връзки. Тъй като търсачките не намират тези връзки за полезни, те ги смятат за лоши за нашия магазин WooCommerce.

За да избегнете този вид интернет наказание, проверявайте веднъж месечно с приставката Broken Link Checker, за да видите дали сте оставили неработещи връзки там, които търсачките да маркират.

Seo рамката

SEO рамката

⛩ SEO рамката🚦 4,9 (308)
💰 Безплатно | Започнете от $7,00/месец

Единственият плъгин за SEO, който има всички негови функции и следва правилата и указанията, определени от WordPress и търсачките.

Започнете да оптимизирате уебсайта си за SEO с методи, за които е доказано, че работят. Чисто, всеотдайно, мащабируемо, отворено, без реклами и без никакви задължения.

На всичкото отгоре, това е най-бързият пълнофункционален SEO плъгин и пасва точно на вашия уебсайт WordPress, така че не е нужно да разбирате как работи.

Лесно е да тръгнете. Когато включите този плъгин, вашият сайт е незабавно защитен от обичайните SEO атаки. SEO Framework също ще попълни вместо вас всички важни мета тагове. Спестява много време. Гениално.

Seo автоматичен линкер

SEO автоматичен линкер

⛩ Сокоизстисквачка за вътрешна връзка🚦 4,7 (263)
💰 Безплатно | Започнете от $69,99 / година

Internal Link Juicer е най-актуалният начин за изграждане на връзки в съдържанието на публикация. Работи, като настройвате желаните ключови думи по интелигентен начин за всяка публикация. Като цяло, той подобрява вашето SEO на страницата и потребителското изживяване (UX), като посочва правилното съдържание за дадения контекст.

Схема

Schema

⛩ Brainstorm Force🚦 4 (162)
💰 Започнете от $67,00

Схемата е голяма част от WooCommerce SEO. Можете да маркирате продуктови страници, за да включите продуктова схема, често задавани въпроси и потребителски отзиви. Можете също да използвате схема за преглед, ако пишете рецензии на публикации в блогове. Просто зависи какво съдържание имате на вашия сайт WooCommerce, но ако можете да добавите схема към него, вероятно трябва. Само за продуктова схема можете да показвате цена, наличност и друга информация за продукта директно в резултатите от търсенето. Това е чудесен начин да покажете бързи подробности за продукта, преди потребителите дори да кликнат върху вашата връзка.

Smartcrawl

SmartCrawl

⛩ WPMU DEV🚦 4,8 (158)
💰 Безплатно | Започнете от $7,50/месец

Със SmartCrawl можете да подобрите SEO и ранга на вашия сайт. Подобрете оптимизацията на ключови думи на вашия сайт, XML карти на сайтове, мета тагове, заглавия и описания и Google ще ви даде по-висок PageRank.

SmartCrawl е най-добрият SEO плъгин за WordPress, така че трябва да го изпробвате. Със SmartCrawl не е нужно да променяте настройките, да гадаете или да се чудите дали вашето SEO е настроено правилно. Използвайте настройката с едно щракване на SmartCrawl, автоматичните XML карти на сайта, по-добро социално споделяне, сканиране и отчети и анализ на ключови думи и съдържание в реално време.

Wordlift

WordLift

⛩ WordLift, Insideout10🚦 4,5 (57)
💰 Започнете от €49,00 / месец

WordLift е плъгин, който чете вашето съдържание, търси места и хора и след това го показва по начин, който търсачките могат да разберат.

С този плъгин можете да създавате структурирани данни за вашия уебсайт, без да се налага да редактирате или пишете структурирани данни или код за маркиране на схема. Той има данни, които са организирани по начин, който ботовете на търсачките могат да разберат.

Вашите клиенти ще се възползват от това, че добавяте богати фрагменти към резултатите от търсенето с Google и подобрявате резултатите с по-висок авторитет на уебсайта. Някои от тях може дори да са в състояние да дадат на по-младите служители трудни SEO задачи.

Добавянето на богати фрагменти и повече връзки към резултатите от търсенето с Google ще помогне на клиентите ви, ако използвате този плъгин и получите органичен трафик.

Wp-обратни връзки
⛩ WP-ОБРАТНИ ВРЪЗКИ🚦 Нула
💰 Безплатно | Започнете от $19,99 / месец

WP-Backlinks е различен от другите плъгини в този списък, защото се фокусира върху вашето SEO извън страницата, вместо върху вашето SEO на страницата. SEO извън страницата се опитва да накара търсачките да видят вашия сайт като по-подходящ, надежден и авторитетен. Това се прави, когато други сайтове или хора с добра репутация в интернет се свързват към вашия сайт, доказвайки, че съдържанието ви е добро. И така, как WP-Backlinks ви помага да подобрите SEO извън страницата си?

WP-Backlinks изгражда система за проследяване на обратни връзки направо във вашето табло за управление на WordPress. Вътре в това табло за управление можете да следите за лоши или спам сайтове, които се свързват към вашия сайт. Ако не дезавуирате тези връзки, вашият сайт може да получи наказание за наличието им. Той също така следи обратните връзки на вашите конкуренти, като ви дава постоянен поток от други сайтове, от които можете да поискате обратни връзки.

**************************

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Висококачествени SEO Услуги за високо класиране в Google от ЮСТИЦИЯ.

Можете да се свържете с нас на имейл: [email protected]

Реализирайте пълния потенциал на уебсайта си. Оптимизацията има за цел да ви позиционира на челни места при търсения на ключови думи и фрази, свързани с вашия бизнес, които хората търсят.

Ние и нашите SEO специалисти от ЮСТИЦИЯ.БГ създаваме уникални SEO услуги, които подобряват онлайн видимостта и растежа на Вашия бизнес. С професионализма на нашия екип и иновативните ни подходи, предоставяме комплексни стратегии включително оптимизация на страниците, създаване на качествени връзки и постоянно наблюдение на класирането в търсачките. Ние не само увеличаваме Вашето онлайн присъствие, но и създаваме дълготрайни резултати за Вашия успех.

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Коментирайте