Начало Анализи “Свидетелят” с бухалката Жельо Желев с условна за въоръжен обир а другите...

“Свидетелят” с бухалката Жельо Желев с условна за въоръжен обир а другите осъдени между 7 и 15 години затвор

5

“Свидетелят” Жельо Желев от Бургас, който бе сниман секунди след убийството на на Новата поща да се изнася с бухалка в ръка заедно с убиеца Пламен Русев ( с кърваво мачете в ръка) и неговия съучастник – Кольо Главата (с огромен нож в ръка)…

Жельо Желев според нас е пряк участник в убийството на младото момче Иван на 27 ноември, но окръжната прокурорка Гергана Илиева не сколосва да го обвини…  От ЮСТИЦИЯ разбрахме, че Жельо Желев от Бургас получил условна пръсъда за грабеж на ателие в Приморско, а другите подсъдими получават солени ефективни осъдителни присъди между 7 и 15 години затвор.

От десетилетия е спусната цяла шатра над бандата на ножовете в Бургас, чийто виден член е Жельо Желев от Бургас.

Може да изслушате статията от плейъра долу:

Единствено Жельо Желев от Бургас получил за бруталния грабеж в Приморско преди десетилетие условна присъда с 4 години изпитателен период.

Убийците пламен русев, кольо главата, жельо веднага след убийството на новата поща на 27 ноември 2022 г.
Убийците пламен русев, кольо главата, жельо веднага след убийството на новата поща на 27 ноември 2022 г.

През 2013 година Слави Славов получи 15 години затвор за обира на златарското ателие в Приморско, извършен в съучастие с Жельо Желев от убийството на Новата поща, за което е задържан само самопризналия си Пламен Русев, а не както би следвало да се направи в една нормална държава, където прокуратурата не е на хранилка при мафията – да задържи и тримата убийци – Пламен Русев, Жельо Желев (Жалбата) и Кольо – Главата.

15-години зад решетките бе осъден да лежи нароченият за „мозък” на бандата на касоразбивачите Слави Славов. Той и аверите му Петко Профиров, Жельо Желев ( на снимката с бухалката ), Станислав Петков, Емил Георгиев, Живко Николов и Илко Петков бяха обвинени като извършители на крупния златарски обир на 8 януари 2011 г в Приморско.

Тогава петимата заедно със Слави и Жельо Желев от Бургас задигат сейф със 700 грама златни бижута от ателие в Приморско. Ударът е за близо 50 000 лева. Според обвинението бандата успява да изкара златото в Турция, където върви на високи цени.

Първоначално са арестувани трима, между които и Жельо Желев от Бургас. В продължение на няколко дни при съвместни акции на полицията в Бургас, Ямбол и Варна са арестувани и останалите от бандата, които помогнали да бъде осъществен обира.

Петко Профиров също получи ефективна присъда от 10 години. Станислав Петков ще се размини със 7 години зад решетките, а аверите му Емил Георгиев – 6 години, Живко Николов – 5.6 години.

Единствено Жельо Желев,  от бандата на ножовете на Пламен Русев получи условна присъда с 4 години изпитателен период.

Жельо желев от бургас пламен русев гергана илиева бургаска окръжна прокуратура убийство корупция мафия гешев
Жельо желев от бургас

Още за убийството на Новата поща и опитите на прокуратурата и МВР в Бургас да смачкат делото и да не обвинят и по този начин амнистират отново Жельо Желев от Бургас, можете да прочетете в статиите по-долу:

Делото за убийството на Новата поща срещу Пламен Русев е господствано от прокурор Гергана Илиева от Бургаската окръжна прокуратура, която така и не иска да обвини съучатника Жельо Желев от Бургас.

Две убийства е покрила бургаската прокурорка Гергана Илиева от Бургаската окръжна прокуратура.

Но за да разберете в каква държава живеем и каква прокуратура защитава законността, ще ви споделим, че веднага след като покри първото убийство, за награда, тогавашният Главен прокурор на Република България Сотир Цацаров награди прокурор Гергана Илиева от Окръжна прокуратура – Бургас с отличие „Служебна благодарност“ и предметна награда – часовник.

За покритите разследвания за две убийства прокурор Гергана Илиева бе отличена за проявен “висок професионализъм” и “отлично изпълнение на служебните задължения” – Смях в залата!

Наградата бе по предложение на Административния ръководител на Окръжна прокуратура – Бургас Георги Чинев. Това остави без съмнение нас , че наградата е точно за това, че прокурор Гергана Илиева от Окръжна прокуратура – Бургас покри опита за убийство на един разследващ журналист в Бургас, за което ще стане дума по-надолу, точно в деня на започването на Евро-председателството на България. Но какви са т. нар. отлично изпълнени служебните задължения, ще прочетете сега…

Прокурор гергана илиева окръжна прокуратура бургас бойко борисов петър низамов корумпиран прокурор дело бургас убийство стрелба
За покритите разследвания за две убийства прокурор гергана илиева бе отличена за проявен “висок професионализъм” и “отлично изпълнение на служебните задължения” – смях в залата!

От 8 месеца ви говорим за поръчковата мафия в Бургаската прокуратура, където прокурори, назначени с благословията на ГЕРБ и ДПС по времето на Цацаров и Иван Гешев покриват едно показно убийство на момче, в което очевидно участие има и Жельо Желев от Бургас. Става въпрос за убийството на Новата поща от 27 ноември 2022 година.

Тогава Иван Ангелов бе причакан пред дома си, намушкан в сърцето с нож- тип “щик” за Калашник с дължина на острието – над 30 см и убит от мутренската банда на Пламен Русев в състав – Пламен Русев , Кольо Главата и Жельо Желев от Бургас – с прякор “Президента” или “Жалбата”, известна в Бургас като “бандата на ножовете”.

В последствие ние се добрахме до категорично доказателство за твърденията си, че и Жельо Желев от Бургас е съучастник.

На снимката отдолу се виждат запечатани от охранителните видео-камери тримата убийци ( Жельо Желев е с бухалката последния ) да се изнасят от сцената на убийството с огромни ножове и бухалка в ръце, секунди след него и на метри от нея.

Делото за това показно убийство се падна да бъде наблюдавано от прокурор Гергана Илиева от Окръжна прокуратура – Бургас.

Въпреки това несъмнено доказателство, убиецът Пламен Русев беше погален с възможно най-лекото обвинение и с прерспектива то да падне още повече в съдебна фаза, а двамата съучастници на убиеца и участници в убийството , сред които и Жельо Желев от Бургас, бяха оставени като “свидетели” именно от прокурор Гергана Илиева за да може Жельо Желев от Бургас да потвърди с авера си Кольо – Главата лъжливата версия на убиеца Пламен Русев и той да се измъкне с условна или спортна присъда.

Нима си мислят, че ще ги оставим да си ходят по островите с парите на убиеца Русев ?

Пламен Русев в съда: Петър Низамов пита как спи след убийство на приятел - убийството от Новата поща

Можете да гледате във видеото!

Какво се случва с бургаската правораздавателна система? Възможно ли е всички да се правят на разсеяни за един убиец като Русев, който си е платил, когато цял град вече е гледал как се опитват да покрият едно убийство и тримата съучастници, превръщайки само един от тях като обвиняем по привилегировано обвинение за убийство в афект, а другите двама съучастници – Жельо Желев от Бургас и Колщо – Главата (на снимката долу) да ползва само като свидетели, които да потвърдят версията на убиеца Русев за да се измъкне със смешна условна присъда или нещо належано (вече излежано в ареста до произнасяне на присъдата).

Припомняме, че на 27 ноември Пламен Русев – известна мутра в Бургас, заедно с бригадирите си Кольо – Главата и Жельо Желев (по прякор Жалбата или Президента) причакаха младо момче заради скарване по телефона пред тях, нападнаха го с ножове и бухалка и убиха като намушкаха с дълъг над 30 см нож – тип “щик” в сърцето. Но това не е, нито първото, нито дори десетото намушкване от страна на убиеца Пламен Русев срещу бургазлии.

И всичко това се извършваше пред очите на ОДМВР- Бургас и неговия директор – комисар Калоянов (на снимката)

Бургаският съд комисар калоянов, убиеца русев, пламен русев, кольо – главата и жельо – президента убийство бургас касабова
Комисар калоянов – директор на одмвр-бургас от
Преди един три месеца публикувахме БЕЗПРЕЦЕНДЕНТНО ДОКАЗАТЕЛСТВО срещу Пламен Русев и мутрите му, което Бургаският съд трябва да вземе предвид (снимката горе), че убийството е извършено от тримата – убиеца Русев , Кольо – “Главата” и Жельо Желев – “Жалбата” или “Президента” в съучастие,

но явно парите са взети от разследващите и прокурора по делото, а и не само от тях, щом се правят на приятно загледани в растителността и птичките, докато ние показахме как мачкат едно дело за убийство на младо момче пред множество свидетели в центъра на града, до четири училища.

Плати ли убиецът Русев на Флагман.бг да си спрат коментарите под неговите статии?

Бургаският съд катя касабова флагман бг комисар калоянов пламен русев, кольо – главата и жельо – президента убийство бургас касабова
Керанка касабова – главен редактор на флагман. Бг

Иначе бруталната жълта медия, която за съжаление се радва на широка популярност сред масите в Бургас и отразява по принцип Бургаския съд, но не отразява престъпленията на Пламен Русев (защо ли?)  – Флагман.бг …

Флагман.бг не само, че си спря коментарите под всички статии относно касапското убийство до Новата поща в Бургас, ами дори не назовава имената на убиеца Пламен Русев, които са оповестени даже от официалните власти. Въобяе Жельо Желев от Бургас не е споменат от сайта на Катя Касабова.

Само нашата медия Юстиция.бг писа реално какво се е случило на 27 ноември т.г. , когато Пламен Русев – известна мутра в Бургас и вероятен шеф на една от най-кръвожадните банди в Бургас – бандата на Пламен Русев.

Сега, обаче имаме сериозен източник за това какво точно се е случило…

В предната вечер е имало лек конфликт по телефона между убиеца Русев и жертвата Иван. Тогава бандата на Русев са били събрани в едно заведение, което за сега няма да кажем кое е.

Там убиецът Русев, след разговор по телефона с Иван, е обявил на всеослушание, че смята да причака с метални тръби и начупи и намушка Иван пред дома му в Бургас.

Пламен Русев започнал да врънка аверите си да дойдат с него, като вероятно е ставало въпрос да им “даде някой лев” за “приятелската услуга”.

Пламен русев мутра бургас атанас майсторов наката татуиста корееца убийство новата поща мачете nakata ink
Пламен русев – убиецът от новата поща сменя амплоатото си от жестока мутра на “добре облечен бизнесмен”

И ако това ви се струва необичайно, както казахме в предишната статия, явно просто не сте от Бургас и не сте чували за бандата на Пламен Русев … и за бургаската правораздавателна система – една крайно закостеняла, напълно комунизирана структура на родното ни МВР, чието правилно функциониране е така важно за устоите на нашето боледуващо общество.

Нашето разследване, четете тук: Пламен Русев от бандата с ножовете е убиецът от новата поща

Вероятно им е предлагал пари, все пак, само той е успял да се издигне до “добре облечен бизнесмен”, за разлика от тях, които все още са си бедни силоваци. По-късно в нашето разследване, започнало от Пламен Русев, ще стане въпрос за фирмите му, съдружниците му и методите им на правене на “бизнес”… и колко работници, конкуренти и клиенти са изпищяли от тях.

От присъствалите на предложението на убиеца Русев единствено се навил Жельо Желев от Бургас, с цветущия прякор – “Жалбата”, който за нас е пряк участник в убийството, получил индулгенцията на бургаската прокуратура за сега.

След това, убиецът Русев молил друг техен приятел с прякора “Танкера” от Изгрев, но той не се навил.

Nakatatattoo nakata ink
Пламен русев убиецът от новата поща в бургас го водят с белезници в съда за нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.

Колко още хора е врънкал Русев да дойдат с него да начупят костите на Иван с метални тръби, ние не знаем.

Очевидно само Кольо -“Главата” от Изгрев и Жельо Желев от Бургас се е навили, защото те са и другите участници в това убийство,

които също за сега получава амнистия от “нашите” власти.

По-долу ще ви обясним с каква цел го правят от защитата на… пардон, от обвинението срещу убиеца Русев. Грешката е вярна, но в момента ще се изразим така политкоректно.

За сега ще се придържаме към фактическата обстановка, която обрисува нашият източник, който въпреки, че е близък роднина на убитото момче и почернен от случая, се страхува да споменем името му. И логично…

Тримата взели в себе си бухалка, метална тръба и мачете, с които трябвало да счупят костите и насекат меките тъкани по тялото на Иван.

След като взел със себе си двама от своите бригадири, сред които и Жельо Желев от Бургас и които незнайно защо не са обвинени като съучастници на убиеца, Русев отишъл с тях пред входа, където живее Иван в Бургас и зачакали от засада.

В 11 часа на обяд на 27 ноември, пред очите на множество свидетели, в близост до четири гимназии – ТОХ-а, Механото, Строителния и Руската гимназия, на метри от най-голямото дневно кафене в Бургас – “Фабрик”, Иван излзъл да си купи цигари от насрещния магазин.

Между другото, разследващите по случая не издирват свидетелите, което е меко казано странно.

Сигурно не искат да им се мешат в работата. Те, свидетелите сигурно не са видяли добре, полицаите знаят повече. Нищо, че не са били там. Спирам с иронията и продължавам по фактите!

В момента, в който Иван се показал от вратата на входа на кооперацията си в Бургас, той бил нападнат от Пламен Русев, Жельо Желев от Бургас и Кольо – Главата, които са му нанесли множество удари с метални тръби и бухалка, видни от съдебно-медицинската експертиза на убитото момче.

“Огромни кръвонасядания по гърба и по ръцете, причинени от множество силни удари с метален предмет.”

Иван явно е издържал тези удари и е побягнал, а бандитите са го догонили, защото тяхната цел била не просто да го набият, а да му счупят ръка или крак и “след това да го шият в болницата”, както те са се изразявали публично.

Гонили са жертвата над 200 метра с викове: “Ела, мишко! Нали беше много отворен по телефона?” 

Притиснат до стената от тримата до банка “Инвестбанк” на бул. “Стефан Стамболов”, Иван се опитал да се защити, но

в този момент убиецът Русев, извадил ножа си – тип “щик” за автомат с дължина само на острието – около 30 см, стъпил върху каменната саксия, близо, до която се развива бруталната сцена по обяд и оттласквайки се от нея скочил и забил ножа право в гърдите на жертвата – Иван.

Да, точно! Не е за вярване, но това са фактите, на които и на нас ни беше трудно да повяваме. Тези живеят във филмите за Рамбо и Троя, защото бургаската полиция до сега спи за тях!

Никой от бандата на Пламен Русев от Бургас не е помогнал на Иван по никакъв начин, даже е получил удари и след намушкването от Жельо Желев – Жалбата.

Тогава, бандата на Пламен Русев и Жельо Желев от Бургас, явно решила, че Иван е достатъчно наказан, го оставила в локва кръв и се изнесла (на снимката)

Катя касабова флагман бг комисар калоянов пламен русев, кольо – главата и жельо – президента убийство бургас касабова
Пламен русев, кольо – главата и жельо – президента веднага след убийството пред “инвестбанк”

 

За целта, автомобилът, с който предварително е планирано да се изнесе скотоложката дружинка е бил паркиран на близо 500 м от мястото, на което е бил причакан Иван, за да не бъде записана на охранителни камери, но ние имаме сериозна следа по тези факти и даже някой да се опита да ги скрие, така ще ги изнесем, че ще ги гледат даже аборигените в Австралия.

Имаме снимките на един човек, който ги е снимал от терасата си и които снимки са в полицията. И въпреки това, другите двама не са обвинени въобще.

И така, те бягали до колата, в която се качили и офейкали, незнайно накъде.

Оставили Иван да се спасява. Иван още бил в съзнание и помолил някой си с джип, който бил спрял наблизо да му помогне, но той му отказал. Една жена, таксиджийка спряла веднага и го закарала в УМБАЛ–Бургас, което е едно доказателство, както и самата случка като цяло, че истинските мъже сега май са жените.

Там за живота му се борят няколко екипа на най-добрите лекари в болницата, които почти спасяват Иван, но той в крайна сметка след няколко дни си отива от Този свят.

Какво се случва след това?…

Докато убиецът Русев мисли, че Иван ще бъде спасен от бургаските лекари, защото има още два случая, в които негови жертви на наръгвания с нож са били спасени на косъм в УМБАЛ–Бургас. Случаи, за които явно бандата е заплашила жертвите и свидетелите, които в началото го посочват като извършител, но после категорично отричат да бил той.

Някой да получи “дежавю” от 90-та?

Да, те в Бургас никога не са свършвали и тук винаги са златните мутренски години между 1992-1995г.

Убиецът Русев и другите двама са задържани в Бургас, но там нещата започват да се пукат.

Освобождават двамата съучастници – Жельо Желев и Кольо – Главата .

Убиецът Русев е обвинен за най-лекия състав на убийство, вместо да е обвинен по чл. 116 за  убийство, по хулигански подбуди, по особено жесток начин и след предварителен сговор.

Даже другите двама да не искали да убиват Иван, то те са участвали в предварително замислено и организирано нападение с цел поне средна телесна повреда, което прераства в жестоко и брутално публично убийство, за което се предвижда лишаване от свобода 10 години съгласно чл. 131, ал.1, т. 5, 6 и 12, във вр. с чл. 129 от Наказателния кодекс.

При семейството на убитото момче се появява адвокат, който бил нает от анонимен човек, с цел да им помогнел. Смях в залата! Ама, кой ли ще да е този анонимник?

Този адвокат, чието име за сега не споменаваме, няма право да прави нищо по делото, след като вече е с отказ от защита от семейството на убития. Ако в съдебна фаза видим, че е извършвал действия от името на пострадалите, ще инициираме дисциплинарно производство в колегията за нарушаване на етичния кодекс и уронване престижа на професията.

Защо Жельо Желев от Бургас и Кольо – Главата не са обвинени ли? Ако бяхте вие, щяхте да сте, нали?

Защо ли?

Ето защо:

Защото искат да смачкат делото, както десетки, ако не и стотици дела на бандата на Пламен Русев. Защото, ако Кольо и Жельо са обвиняеми, каквито трябва да са, от “обвинението” не могат да изградят версията на делото, в каквато линия искат да водят разследването. Демек, към максимално смекчаване на вината на техния хубостник – Пламен Русев, който и чиято банда си отгледаха те самите в Бургас през последните 15 години.

Какво искат ли?

Нали ви споменахме горе, че свидетелите на случката не се издирват да дадат показания. Двете неща ги правят правят, защото искат двамата съучастници  убийството да са просто свидетели, които да защитят защитната версия на Русев в съда, за да се ценят техните показания и въз основа на тях, Русев да бъде осъден за нещо смешно от рода на убийство в афект – 3 години лишаване от свобода. А щом е до 3 години, могат да са и в условна присъда.

Искат да ни направят на глупаци с цирк ала Луи Дьо Фюнес.

Може и да изкарат нещо от рода на превишаване на пределите на неизбежната отбрана, защото ако изкарат чиста самоотбрана ще е прекалено явно. А по този член може да получи и пробация…

За такова нещо – пробация… Представяте ли си?

Ама това са напълно реални неща. Вижте само колко неща са свършили тази банда и нищо. Пукнат ден в затвора нямат!

Брутално видео с масов бой предизвикан от бандата на убиеца Русев – убиецът от Новата поща в Бургас, който причака младо момче пред дома му в Бургас с бригадата си, намушка буквално със сабя и уби !

Тук ви показваме видео с побой и намушкване с участието на убиеца Русев Бургас в бургаско заведение “Андрювата къща” в Бургас месец преди убийството, извършено от бригадата на убиеца Русев от Бургас – убиецът от Новата поща :

Случай, за който полицията и бургаският съд в си затвориха очите, както и за много нападения на убиеца Русев в Бургас.

А, ако не си ги беше затворила, можеше днес едно младо момче от Бургас да е още живо!

В боя на бандата на убиеца Русев от Бургас, основен участник е известния татуировчик Атанас Майсторов – Наката Татуиста (на снимката), който изглежда предизвиква боя, но след като напада друго момче, но то събаря на Атанас Майсторов на земята, приятелката на Наката – Корееца го спасява от позор. 

Намесват се и цялата бригада на убиеца Русев

– Жельо и другите, но след като не могат да се справят, викат другите бригадири по телефона, които бързо пристигат и превръщат заведението в развалини.

Боят завършва със заплахи за убийство отправени директно от Наката Татуировчика, които съгласно чл. 149 от Наказателния кодекс се наказват с 5 години затвор. Този се изживява във фейсбук като tatoo артист с псевдоним Nakata Ink или Naka Tatattoo.

Пламен русев мутра бургас атанас майсторов наката татуиста корееца убийство новата поща мачете nakata ink
Атанас майсторов – наката татуиста

Ето защо, г-н Кмете ( Димитър Николов от ГЕРБ ) нашият град не се развива, няма нощен живот и няма инвестиции и поминък, заради което младите бягат от града ни, който през зимата се превръща в пустиня!

Това видео и другите, публикувани от нас, са в полицията от месеци, но бургаската прокуратура и полиция нямат и намерение да пипат своите хора от бандата на убиеца Русев… А днес Бургаският съд ще се произнесе!

Във видеото се вижда “смелчагата” и убиец – Пламен Русев от Бургас, който рита паднали хора.

Доколкото чуваме даже за нападението в бар “Бикини” не ги били осъдили.

Това го гледа половин България… и нищо!

ВИДЕОТО ОТ НАПАДЕНИЕТО В БИКИНИ

В коя година живеем?

Nakatatattoo nakata ink
Пламен русев – убиецът от новата поща в бургас опитва да удари охранител при нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.

Ама какво се учудваме, ние преди 2 седмици публикувахме видео, в което се вижда масово меле предизвикано от бандаъа на убиеца в бургаското заведение “Андрювата къща”

Видеото е гледано от над 20 хиляди човека (10% от населението на Бургас, ако броим бебетата, бабите и дядовците).

До ден-днешен – ни вест, ни кост!

Нито са ни викали, нито са питали защо го публикуваме това видео, нито интерес към видеото, нито към извършителя.

 Все едно нищо не е станало…

А медиите… В Бургас медии няма, това го знае всеки бургазлия.

За това самоназовалите се като медии са обърнати във форуми, където бургазлии разнасят клюки в коментар след коментар под статии, които никой не чете!

Плати ли им, нямаме доказателства, но е факт, че почти всички медии в Бургас спряха да пишат за този случай, за разлика от много други по-дребни.

И което е доста по-показателното,

спряха си коментарите под статиите, в които даже не споменават името на убиеца Русев, а го изписват с инициали П.Р. За бандата на Пламен Русев- това е тема “табу” в бургаските “медии”.

Така, че няма за какво да ми се обиждат “колегите”, защото явно и те смятат, че коментарите под публикациите им са по-четени от самите им “авторски” статии, щом са си ги спрели, знаейки, че те най-много биха могли да навредят на техния приятел – убиеца Русев.

Да не си помислите, че нашите медии са станали демократични, вярващи в правата на гражданите. Не, разбира се! Вижте им другите статии, за други доста по-маловажни казуси и когато ги използват като бухалка… Тогава въобще не са мили и “демократични” и доблестни хора се демонизират от тях…. А тогава коментарите даже сами си ги пишат понякога.

Плати ли убиецът Русев на Флагман.бг да си спрат коментарите под неговите статии?

Същото се отнася за бургаската полиция и бургаския съд.

За да оправдават такива, вероятно плащащи си или техни хора, като Пламен Русев, затворът е пълен с кокошкари.

Нали трябва да се отчита дейност. Ама като говорим за дейност, имам предвид данните за статистиката.

Реалните резултати са друга тема на разговор. Евентуално, когато ги има!
Между другото, в подземните среди бандата на Русев ги наричат “Жалбите”

заради стар случай в Бургас, когато няколко други юначаги ги набиха с голи ръце на едно кафе в центъра на Бургас. Тогава един от известните бандити от тяхнаъта банда пуснал такава “мощна” жалба, която станала публично достояние, в която той описвал ужаса, който бил изживял при боя и как никога нямало да забрави лицата им. Въпросните били осъдени след подадената жалба.

За това пък те публикували жалбата, която станалата толкова популярна,

разнасяла се като вестник с кафето сутрин из целия град. Даже малките гаменчета измислили култови бургаски реплики от цитати от въпросната жалба. Това комплексирало бандюгата на n-та степен и той започнал да носи голям нож със себе си, с който тормози града ни вече 10 години.

Чухме, че от бандата са се канили на автора на тази статия,

но ние им казваме, че няма да церемоним да свършим наведнъж работата на полиция, прокуратура и съд в Бургас… при самозащита.

Четете всичките разследвания на Юстиция.бг за Бойко Борисов в нашата тема „Бойко Борисов“ като натиснете ТУК.

Редакцията на “ЮСТИЦИЯ” се извинява за евентуално допуснати неточности. Засегнатите лица имат право на отговор.

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Прокурор Гергана Илиева , Жельо Желев от Бургас , Пламен Русев , Прокурор Гергана Илиева , Жельо Желев от Бургас , Пламен Русев , Прокурор Гергана Илиева , Жельо Желев от Бургас , Пламен Русев , Прокурор Гергана Илиева , Жельо Желев от Бургас , Пламен Русев , Прокурор Гергана Илиева , Жельо Желев от Бургас , Пламен Русев , Прокурор Гергана Илиева , Жельо Желев от Бургас , Пламен Русев , Прокурор Гергана Илиева , Жельо Желев от Бургас , Пламен Русев , Прокурор Гергана Илиева , Жельо Желев от Бургас , Пламен Русев , Прокурор Гергана Илиева , Жельо Желев от Бургас , Пламен Русев , Прокурор Гергана Илиева , Жельо Желев от Бургас , Пламен Русев , Прокурор Гергана Илиева , Жельо Желев от Бургас , Пламен Русев , Прокурор Гергана Илиева , Жельо Желев от Бургас , Пламен Русев , Прокурор Гергана Илиева , Жельо Желев от Бургас , Пламен Русев ,

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

 

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Профи

"Свидетелят" с бухалката Жельо Желев с условна за въоръжен обир а другите осъдени между 7 и 15 години затвор

минуси

"Свидетелят" с бухалката Жельо Желев с условна за въоръжен обир а другите осъдени между 7 и 15 години затвор

Отзиви
РЕЗЮМЕ

"Свидетелят" с бухалката Жельо Желев с условна за въоръжен обир а другите осъдени между 7 и 15 години затвор

5 КОМЕНТАРИ

  1. Керанка Касабова сърничката оня ден я видях….вече е дърт елен , ком лескиран от собственото и име. Във флагман коментарите името ,,Керанка,, автоматично те изхърля от коментар.

    0
    0

Коментирайте