Начало Проекти Полицейския канал за мигранти Четирима полицаи са убитите за два месеца от трафиканти на мигранти

Четирима полицаи са убитите за два месеца от трафиканти на мигранти

0
трафиканти на мигранти, полицаи, полицай, петър низамов, юстиция, бежанци
Починалият полицай

Четирима полицаи за убитите за два месеца от трафиканти на мигранти

Трафиканти на мигранти : Мир на праха на починалия ден преди Коледа след дълга кома полицай Кирил Петков, който близо месец преди това беше размазан от бус с трафиканти на мигранти, които опитал да спре на магистрала “Тракия” до Ихтиман. С него убитите от трафиканти на мигранти за месец и половина български полицаи стават четирима, ако не броим стрелбата по военния на браздата. Това четвъртият полицай за един месец, който загуби живота си във войната с трафикантите на хора, в опита да си свърши работата с голямо сърце и смелост, за разлика от неговите колеги в гранична и по високите етажи на МВР, съда и прокуратурата, които все още си похапват от парите, които получават от каналджиите.
А “българските” медии, наядени с пари от Турция като например турската телевизия bTV, ни обясняват колко сме били нехуманни на границата!
Да ви е сладко!!!

Да си харчите парите от трафиканти на мигранти с кеф!!!

Ама, да знаете, че един доблестен полицай остави няколко семейства скърбящи и няколко човека без път в живота… заради вас…
Знам, че сте имунизирани срещу съвест и едва ли ще ви приседне…
Жалкото е, че си отиват качествените хора, а “калпавата монета не се губи”…
Помните ли убийците на двамата полицаи в Бургас, които ги премазаха с автобус след гонка предизвикана от поредното неспиране на стоп-палка от каналджии.
Дадоха им условна…

Даваш условна присъда за нелегален трафик на мигранти на тези,

които причиниха смъртта на двамата полицаи в Бургас, 10 дни след като такива застреляха и български граничен полицай и направиха опит да убият един военен на браздата, и един ден след като “колеги” на този блъснаха полицейски бус на магистрала “Тракия” и докато полицайчето, което е било в буса, е в реанимация?
НЕ, НЕ ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ ТАКЪВ БИЛ ЗАКОНА!
Така работи корупцията и тук наистина, според мен, са замесени грантове на едни фондации, разпределяни директно за съдиите и прокурорите от колегията!
Явно, в случая, прокуратурата е преценила и е предложила споразумение, а уважаемият съд е решил, че това споразумение НЕ ПРОТИВОРЕЧИ НА ЗАКОНА И МОРАЛА, че за постигането на целите на наказанието, описани в чл. 36. , 1 от НК: 1) да се поправи и превъзпита осъденият към спазване законите и добрите нрави, 2) да се въздействува предупредително върху него и да му се отнеме възможността да върши други престъпления и 3) да се въздействува възпитателно и предупредително върху другите членове на обществото, НЕ Е НАЛОЖИТЕЛНО ДА ИЗТЪРПИ НАКАЗАНИЕТО!
Още по-потресаващото в случая е преценката им в случая, че най-лекото, предвидено в закона наказание, което за трафик започва от 1 година, е било, моля ти се, несъразмерно тежко за тези, по чиято вина умряха двама български полицая при изпълнение на служебните им задължения!
Решили са в синхрон, и Пловивската прокуратура, и Пловдивският съд, че една, бих казал смешна условна присъда от 11 месеца, би гарантирала генерална превенция към обществото, то да се въздържа от такъв род престъпления, и то в описаната в първия абзац обстановка!
Според мен, като юрист, никой съвестен съдия няма да одобри такова споразумение. Тук въобще не говорим за прокуратурата, която направо ни се изплюва в лицето със спогодбата си с престъпниците, убили български полицаи.
СМЯХ В ЗАЛАТА!
Първо са приложили, абсолютно неправилно условното осъждане по чл. 66, ал. 1 от НК…
И второ – са приложили не чл. 54, според който трябваше да получи наказание между 1 и 6 години, ами привилегирования чл. 55 , който се прилага само “при изключителни или многобройни смекчаващи обстоятелства, когато и най-лекото, предвидено в закона наказание се окаже несъразмерно тежко” и са паднали под прага на чл. 281, ал. 2, т.1, 2, 3,4 и т. 5 от НК, по който е обвинението, за това, че “чрез използване на моторно транспортно средство”; “с цел да набавят за себе си или за другиго имотна облага противозаконно са подпомогнали повече от един чужденец да пребивава или преминава в страната в нарушение на закона”; “организирано от група или организация”; “извършено по начин, опасен за живота им” и “извършено по отношение на лица, ненавършили 16-годишна възраст”, за което се предвижда ЗАТВОР ПОНЕ 1 година (с 1 месец повече от наложената присъда. Точната формулировка в закона е : “лишаване от свобода от една до шест години и глоба от пет хиляди до двадесет хиляди лева”
Не, просто искам да знаете какво всъщност е “вътрешното убеждение” на този съд в случая, без да го коментирам!
А сега ще ви кажа как работят, когато искат да работят:
Първо прокуратурата нямаше да им повдигне само обвинение по чл. 281, ал. 2 от НК, ами щеше да разследва дали не е налице “структурирано трайно сдружение на три или повече лица с цел да вършат съгласувано в страната или чужбина престъпления, за които е предвидено наказание лишаване от свобода повече от три години. Сдружението е структурирано и без наличие на формално разпределение на функциите между участниците, продължителност на участието или развита структура.”
Т.нар. ОПГ (“Организирана престъпна група”) от чл. 93, т.20 от НК.
Тогава нямаше да бързат да приключат разследването, че да не се стигне до техните хора горе, ами щяха да ги държат в ареста поне 6 месеца, докато се установи цялата група и функциите на всеки в нея, а присъдите щяха да започват от 3 до 15 години лишаване от свобода, съгласно чл. 321, и чл. 321а от НК.
За пускане от ареста при липса на постоянен адрес – това е все едно да му дадеш билет за чужбина, за това в нормалните случаи такива се задържат под стража, особено с оглед тежестта на самото деяние и обществено-опасните последици, предизвикани от него, с оглед риска от укриване или извършването на ново престъпление преди произнасяне на присъдата.
В нормалния случай, щяха да приложат чл. 54, а не чл. 55 от НК и наказанието, дали по споразумение, или след съдебно следствие, щеше да е определено в пределите, предвидени от закона за извършеното престъпление ( от 1-6 за престъплението по чл. 281 и от 3-15 години за това по чл. 321/321а от НК), като за точното наказание щеше да се ръководи от разпоредбите на общата част на НК и щеше да вземе предвид:
1) степента на обществената опасност на деянието и дееца, които са необичано високи за такъв род престъпление;
2) подбудите за извършване на деянието (користни) и
3) другите смекчаващи и отегчаващи вината обстоятелства, като в случая щеше да има огромен превес на вторите, които съгласно ал. 2 на чл. 54 обуславят налагането на по-тежко наказание в диапазона от 1 до 6 и от 3 до 15 години затвор.
ПЕТЪР НИЗАМОВ

ПЕТЪР НИЗАМОВ

Последвай Петър Низамов в Instagram
Разбира се, че проблемът е в нас, че сме корумпирани до козирката. Убиха трима полицаи, един е в кома от седмица, а на трафикантите продължават да им дават условни…

Кой е виновен? Холандците ли? За убитите гранични полицаи?

Не, не, законът не е виновен… Той предвижда от 1 до 6 години затвор…
Така няма да видим Шенген.
Европейците не са глупави да се си вкарат змия в пазвата!

Нашата организация Български юридически комитет и разследващата ни медия ЮСТИЦИЯ.БГ чрез председателя и главен редактор Петър Низамов поде борбата срещу каналджийството в България още през 2016г. като тогава бяха може би единствените, които говориха открито за проблема с доказателства, журналистически разследвания и конкретни сигнали за лица, оглавяващи канала.

През 2016г. нашата организация и Петър Низамов първи заговориха за проблемите в “Малкия Бейрут” в София, на метри от Министерски съвет и на една ръка разстояние от агенция “Миграция”.

Тогава още нямаше убити гранични полицаи?

Там гражданите не минаваха вечер, а разказите на местните бяха ужасяващи.
Можете да видите във ВИДЕОТО
Мигранти рекетират жена в Малкия Бейрут в Центъра на София от Петър Низамов

Можете да гледате във видеото!

В края на 2016г. нашата организация разкри кой стои зад даването на лични карти на трафиканти на мигранти в София и го показа в предаването “Жега”

Можете да видите във ВИДЕАТА долу:

Мишо Арабина раздава лични карти на мигрантите в София

Можете да гледате във видеото!

Показахме и признания на трафиканти на мигранти, дадени пред скрита камера:

Доказателство, че Мишо Арабина раздава лични карти на нелегалните мигранти.

Можете да гледате във видеото!
Показахме и лицето на главния трафикант – Мишо – Арабина.
Човекът, който урежда с документи ислямистите в София

Можете да гледате във видеото!
През ноември 2016г. нашата организация оглави многохилядни протести на бул. Мария Луиза и Лъвов мост в София с искания за законност и ред в тази част на София, известна тогава като “Малкия Бейрут”.
След тези протести, продължили месец и половина – всяка събота, “отправната гара” на трафиканти на мигранти и мигранти между Испанбул и Белград беше изместена в периферието на София. Далче от очите на хората.
Можете да видите във ВИДЕОТО
Реч на Лъвов мост за чиста и свята България

Можете да гледате във видеото!

През 2016г. подадохме жалба до Върховния Административен съд да отмени тогава действащата НАРЕДБА за заселване на мигранти в общините .

Това беше в полза на нас и гранични полицаи…

Жалбата не беше разгледана, защото според ВАС, гражданите нямат правен инетрес от отмяната му, което е смешно на фона на описаните основания. И така, НАРЕДБАТА за условията и реда за сключване, изпълнение и прекратяване на споразумение за интеграция на чужденци с предоставено убежище или международна закрила, приета с ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 ОТ 12 АВГУСТ 2016 Г.

за приемане на Наредба за условията и реда за сключване, изпълнение и прекратяване на споразумение за интеграция на чужденци с предоставено убежище или международна закрила, което беше отменено и беше измислено новата …
НАРЕДБА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА СКЛЮЧВАНЕ, ИЗПЪЛНЕНИЕ И ПРЕКРАТЯВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ЧУЖДЕНЦИТЕ С ПРЕДОСТАВЕНО УБЕЖИЩЕ ИЛИ МЕЖДУНАРОДНА ЗАКРИЛА
В сила от 25.07.2017 г.
Приета с ПМС № 144 от 19.07.2017 г.
Обн. ДВ. бр.60 от 25 Юли 2017г.

През 2017г. само нашата медия даде гласност на факта, че кандидат-депутат от управляващата коалиция ГЕРБ и Обединени патриоти и в частност от партията на Валери Симеонов бе арестувана на магистрала “Тракия” докато прекарваше незаконни ВИП мигранти с коли на НСО.

Тогава стана ясно, че са учствали като трафиканти на мигранти в схема с корумпирани гранични полицаи.

Можете да видите във ВИДЕОТО

После същата си призна, че е организаторка на трафика:

Можете да видите във ВИДЕОТО

Активистката на НФСБ Анелия Велева се призна за виновна за трафик на мигранти

Можете да гледате във видеото!

През 2018г. направихме интервю на живо с трафиканти на мигранти,

раздаването на лични карти и участието на ДАНС, МВР и прокуратурата в каналджийството.

Човек, който би трябвало да е защитен свидетел, човек, с който “Господари на ефира” и “симпатичния” Дани Йорданов са правили репортаж, който не е излъчен в последствие ! Защо ли? Заради телефонното право май.
За това ще убиват българските гранични полицаи!
Интервюто можете да гледате долу:
Интервю бивша Трафикантка на мигранти - раздаването на лични карти на нелегални мигранти

Можете да гледате във видеото!

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Коментирайте