Начало Анализи Коментар Бездомните кучета живеят в много по-голям стрес от зарята на Нова година

Бездомните кучета живеят в много по-голям стрес от зарята на Нова година

0
бездомните кучета разследвания юстиция новини петър низамов
Бездомните кучета

Бездомните кучета живеят в много по-голям стрес от зарята на Нова година!

Слушайте статията от плейъра долу:

Животът на бездомните кучета е много по-голям стрес от една Нова година, но никой не помисли за това къде те ще се чувстват най-добре и че на бездомните кучета местообитанието им не е точно градовете, където и да има 500 000 организации и активисти, даже Наказателният кодекс да предвижда само ефективен затвор за насилие над животни, или да имахме работеща прокуратура като в САЩ или Франция например, пак те щяха да бъдат малтретирани от хора, които самите са били малтретирани от други хора.
Това е един естествен процес (слабият намира по-слаб от него, като бездомните кучета за да си ги избие комплексите от силния), където човешката намеса е безплодна в повечето от случаите.

Просто бездомните кучета и като цяло животните са им перфектните жертви, защото са беззащитни, не могат да се оплачат в полицията, не могат да дадат показания срещу тях…

Ние – нормалните хора не можем да го разберем това, защото имаме нормална психика, но е факт, че на практика с бездомните кучета се получава точна така. Тук въобще не проронвам и дума за децата – жертви на безпризорните кучета. Отварям скоба, че те – ДЕЦАТА, за мен лично са много по-важни и продължавам оттам, докъдето бях стигнал…
Според мен, едно куче – овчар, което ходи без каишка на село е много по-щастливо от друго, обслужено пълно с най-вкусната храна и с час всяка седмица във фризьорски салон, но с каишка на врата.

Добре Е да се помисли къде самите бездомни кучета могат да бъдат полезни и биха се чувствали най-добре като НУЖНИ.

Бездомните кучета могат да бъдат настанени в селата, където могат да работят по охраната на селскостопанските животни и да помагат в много други дейности на човека.
Все пак са най-добрия другар НА ЧОВЕКА.

Това може да се осъществи от държавата чрез договори с животновъди или животновъдни станции, срещу което да се правят леки данъчни облекчения.

Нали и без това ЕС стимулира селските райони по ПРСР, нека това да бъде част от някоя от мерките по оперативните програми, чиито детайли се оформят от нашето министерство.
Проблемът с бездомните животни не е на ниво общество, както се опитват да ни внушат, а на ниво държава и нейната организация. Все пак не сме като виетнамците. Ако бяхме, тогава проблемът би бил на ниво общество. Но какво се получава при нас. В нормалния случай, т.е. не в нашата страна, държавата не решава проблемите временно и козметично, а се стреми да сглоби така мозайката на обществото, че то да работи, да твори, да произвежда, за да е богато, за да има възможности, да има самочувствие и като е такова, да не нарушава законите, да не се озлобява, оскотва, защото знаете, че “беден човек – жив дявол”.

За мен затварянето на бездомните кучета в приюти е от онези временни мерки, които не решават нито един проблем.

Могат да бъдат намерени стопани за кучетата на село чрез договори с животновъди или животновъдни станции, срещу което да се правят леки данъчни облекчения. Това би развило полезното им действие. Нали се сещатте, че няма как за всички животни да се намери стопанин, който да го гледа на дивана?
Защо ли?
Ами защото има много повече деца, които нямат родители и за които трябва и ЩЕ се помисли първо, въпреки някои човекомразци.

А, ако не са съгласни с последното, наистина няма смисъл да се говори с тях, защото просто живеем на различни планети.

Заради гореизложеното мисля, че тези, които се фокусират върху психическото здраве на бездомните кучета заради зарята са като Лоръл и Харди.
Избягват една малка опасност докато се излагат на сто други големи опасности!
Правя уточнението, че не говоря котките, защото ако ни напуснат котките, рискуваме да ни се случи това, което се е случило в Лондон преди 8 века, когато те изгонили или избили всички котки. В резултат на последното се навъдили толкова много мишки, чрез които се разнесла бубонната чума и настанала най-страшната до ден-днешен епидемия в историята на човечеството. На котките местообитанието им е около мишките, които живеят около човека, докато кучетата сме ги опитомили ние и сме ги докарали в градовете. Не е добре да се пипа естествения баланс.
П.П.
Сега ще бъда нападнат от активисти анималисти – екстремисти, с които е трудно да се проведе нормален аргументиран спор…
Сефте…
Гледам, че от част от профилите на враговете на пиротехниката личи, че самите подкрепят войната в Украйна? Абе, колеги, украинските кучета също ли са “фaшuстu”, че там пипате с двоен стандарт? Или може би истинските бомби не стряскат животинчетата.
Сложил съм квалификацията в кавички за да не бъда разбран погрешно. За мен фaшuстu са не тези, които ги сочат най-много пръсти и срещу които викат най-силно, а тези, чиито действия намират мотив в идеологията на Муc0лuнu и действителността във фaшucткa Италия.
Това ще го разберат само тези, които не са бягали от часовете по история.

ГЛЕДАЙТЕ: Брутално видео с масов бой в Бургас от бандата на Русев – убиеца от Новата поща

“Евро-атлантическите” ценности и кога Западът ги прие?

Убитият на Новата поща е бил причакан от Пламен Русев, Кольо и Жельо от известната банда на Рочата

България е приютила арменските бежанци, не знам защо сегашното поколение се държи така – ПЕТЪР НИЗАМОВ

Шофьорския плаж Алепу: Фирма-подставена на строителите на “подпорната стена” строи къмпинг без ОВОЗ върху дюните

Пламен Русев от бандата на Рочата с ножовете е убиецът от новата поща

ВИДЕО: Рочата напада семейство с бебе с бургаското заведение “Arnold Fit Food” след 10 години полицейско бездействие

Вината на БКП и СССР за македонизма

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Коментирайте