Начало Новини 2024 Пияни цивилни полицаи от Първо Районно управление – Бургас нападат компания в...

Пияни цивилни полицаи от Първо Районно управление – Бургас нападат компания в дискотека (ВИДЕО)

3
Пияни цивилни полицаи от Първо Районно управление - Бургас нападат компания в дискотека (ВИДЕО)
Пияни цивилни полицаи от Първо Районно управление - Бургас нападат компания в дискотека (ВИДЕО)

Съботна вечер е в дискотека в Бургас.

Посетителите на дискотеката са над двеста, а на една от масите се е разположила компания от бургаски ченгета от Първо РПУ – Бургас ( Първо Районно управление – Бургас ), които вдигат наздравици заедно с две дами.

На бара е разположена компания от две момчета с техните приятелки.

В един момент едно от момичетата от полицейската компания отива до тоалетната, но по пътя се заговаря с едно от момчетата от компанията на бара, който е неин познат от години.

В този момент един от полцаите става от мястото си и се запътва към двамата, които си говорят.

И както си е редно в такива ситуации, трябва боклука да се поизтупа, та, той ударил с глава младежа на бара. А един от пияните служители на реда извадил пистолет и го насочил в пълната в събота дискотека.

Вижте долу във видеото боя, запечатан от охранителните камери на дискотеката!

Пияни полицаи от Първо Районно с масов бой в дискотека в Бургас | Мутри | Биячи | хулиганство | меле

Можете да гледате във видеото!

Явно окрилен от липсата на закони в страната ни, служителят на реда без обяснение удря момчето с глава в носа в заведението.

Прокурор Гергана Илиева мачка делото на убиеца Пламен Русев и опита за убийство на разследващ журналист в Бургас през 2018 година

Руква кръв, но момчето отвърща на удара като блъска полицая.

И тук чудото на самоуправството катализира, битият решил да се защити и нокаутирал ревнивия полицай. На другите самоувереността паднала в петите и когато пораснала, била допълнена с дошлите на мястото колеги от полицията.

Полицай георги бакърджиев първо районно бургас посетителите на дискотеката са над двеста, а на една от масите се е разположила компания от бургаски ченгета от първо рпу - бургас ( първо районно управление - бургас ), които вдигат наздравици заедно с две дами.

В този момент се втурнали и останалите пияни цивилни полицаи от компанията от Първо Районно управление – Бургас, и става неистово меле, в което като по чудо двете нападнати момчета, които на вид не вдъхват респект, се оказват корави и набиват петимата полицейски служители.

Нещо повече !

Излагат ги пред цялата дискотека от двеста човека.

Но всичко не свършва дотук.

Петимата полицаи от Първо Районно управление – Бургас викат на място, не униформените служители, а други техни колеги, които запиват в съседно заведение, но докато пристигнат, на място са вече униформените полицаи – пак от Първо Районно управление – Бургас, повикани от една от приятелките на момчетата на бара.

В този момент един от полцаите става от мястото си и се запътва към двамата, които си говорят. И както си е редно в такива ситуации, трябва боклука да се поизтупа, та той ударил с глава младежа на бара. А един от пияните служители на реда извадил пистолет и го насочил в пълната в събота дискотека. Вижте долу във видеото боя, запечатан от охранителните камери на дискотеката!

Те успяват да убедят колегите си да “не правят глупости пред всички, а после без свидетели”.

Бургаски окръжен съд пак скри от медиите опита на Пламен Русев да излезе на свобода – убийството от Новата поща

Тъй като всички свидетели на случката, на момента показват на униформените служители, дошли по сигнала за масов бой, че виновни са пияните цивилни полицаи от Първо Районно управление – Бургас, на нападнатите момчета им се разминава задържането в полицията тогава.

Тогава пияните полицаи от 01 РУ “Полиция” – Бургас си тръгнали, викайки закани към момчетата и момичетата, които са с тях.

“Ще ви размажем!”

“Нали знаете, че ние сме най-големите мутри!”

На другия ден сутринта, около 7 часа в дома на едно от нападнатите момчета е разбита вратата от маскирани полицаи, които нахлуват в дома му, отвличат го и го закарват на “Капчето”, където го бият часове наред.

После заплашват свидетелите на боя да не свидетелстват по делото и завеждат жалба, че не те са нападнали момчето, а той тях.

Както никога, прокуратурата и МВР се задействат … и вместо да разследват пияните полицаи от Първо Районно управление – Бургас, повдигат обвинения на нападнатите момчета, игнорирайки медицинското удостоверение, че едно от тях има счупен нос, което е средна телесна повреда по българския закон.

ГЛЕДАЙТЕ: Брутално видео с масов бой в Бургас от бандата на Русев – убиеца от Новата поща

Ето, това е Бургас и неговите “трудови полицаи ” от Първо Районно управление – Бургас.

Самата история е пълна с парадокси, дето вече не ни парадоксират, а по-скоро са се превърнали в традиционна родна картинка олицетворяваща безсилието на държавата, и съответно нейното заобикаляне, когато някой, по каквато и да е причина иска да защити интереса и еготото си.

Ето, това е бургас и неговите "трудови полицаи " от първо районно управление - бургас.

Не е ясно как са се засекли, но предполагайки, че както е казал Вазов за Левски, така и тук пътят е бил прекалено тесен за душата на полицая и компаниращите му, самоуверени от безсилието на другите младежи полицаи и най-вероятно момчето се е залепил като муха за предното стъкло на яката им кола, та нашите герои са отишли да го почистят.

И тъй като всеки, дето е прекарал двайсетина години в нашата мила Родина, знае колко са ентусиазирани българските полицаи да удържат биячи (за пояснение на тези, които не разбират иронията, нашите по-скоро обичат да залагат на боя, кой ще победи, отколкото да се намесват), и е имал поне няколко случая да го разбере от близо, единствената причина, поради която можем да си представим че това все пак се е случило, а нали гарван гарваново око не вади.

Ето това е една Българска история, една Българска приказка от тъмните джунгли на Бургас и бургаските ченгеджийници.

А изводите от нея какви са?
Слаба държава, в която самоуправството замества липсата на доверие в институциите.

ВИДЕО: Брутален бой предизвикан от бандата на Русев в Бургаско заведение, който полицията покри

От бургаските легенди знаем, с какво се занимават и с какво са известни полицаите в Първо Районно полицейско управление в Бургас и това “хич не е” протекция на нарко-трафика, проституцията, за което е обществена тайна, че получават допълнителна заплата от дилърите към заплатата от данъците ни.

Полицията също знае! Няма как да не го знае! Местните власти също! Че иначе какво? Ще се окаже, че са и глухи, и слепи, и неми.

Как така може да си полицай за ден, а да носиш пистолет цял живот?

Всъщност защо всички полицаи имат оръжие?

В много голяма степен и това е важен въпрос към настоящата история?

Спомняте ли си когато един полицай застреля ученичка?

Или едни други двама уж застреляха по погрешка скитник в парка? Или един трети, дето гръмна съсед в бара? Или един четвърти… то край няма. Защо? Защото всички полицаи имат оръжие, без значение дали имат нужда или не, дали са настоящи или бивши.

И сега момчето го е страх да не го убият и дали няма да направят нещо на семейството му, защото е наясно, че държавата не може да го защити.

Между другото, днес се навършва точно 1 година, откакто ние от Юстиция предадохме запис С МУТРЕНСКО СБИВАНЕ на една от покровителстваните от в Първо Районно управление – Бургас банди от Бургас! Първо Районно управление – Бургас

Повече четете тук: ЦЯЛА ГОДИНА ПОЛИЦЕЙСКО БЕЗДЕЙСТВИЕ В ПЪРВО РАЙОННО В БУРГАС ЗА МУТРЕНСКИЯ БОЙ В “АНДРЮВАТА КЪЩА”

 

Първо Районно управление – Бургас, Първо Районно управление – Бургас , Първо Районно управление – Бургас , Първо Районно управление – Бургас , Първо Районно управление – Бургас , Първо Районно управление – Бургас , Първо Районно управление – Бургас , Първо Районно управление – Бургас , Първо Районно управление – Бургас , Първо Районно управление – Бургас , Първо Районно управление – Бургас , Първо Районно управление – Бургас .

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Профи

Пияни цивилни полицаи

минуси

Първо Районно управление - Бургас

Отзиви
Ivan Stoyanov
Smith
GALLIL
РЕЗЮМЕ

Пияни цивилни полицаи от Първо Районно управление - Бургас нападат компания в дискотека (ВИДЕО)

5.0

3 КОМЕНТАРИ

  1. Много добре знаете , че момчетата от снимките които са качени нито имат нещо общо със случая, нито са от първо районно! Излагате се!

    1
    0

Коментирайте