Начало Анализи Кабинетът Бойко Борисов 4 с подставеното лице Габровски не мина

Кабинетът Бойко Борисов 4 с подставеното лице Габровски не мина

0
окръжна прокуратура Бургас Бойко Борисов Петър Низамов корумпиран прокурор дело Бургас убийство стрелба
Бойко Борисов 4

Не мина кабинетът Борисов 4 (в сянка) !

Днес депутатите гласуваха против Бойко Борисов и ГЕРБ, като само групите на ГЕРБ, техните дългогодишни партньори от ДПС и новобранците от  Български възход гласуваха „ЗА“.

България се спаси от обратното тоталитаризиране на държавата,

което даже се усещаше в последните месеци, когато се заговори за връщане на ГЕРБ на власт. Стари феодали, поркили се за известно време, да мине бурята, показаха отново зъби. Един от пресните примери за това е разследването на Юстиция.бг за монополизирането със съдействието на държавата на пазара на дървата за огрев и изкуственото поддържане на цените високи, а печалбите в техни фирми. Можете да ччетете за атова на нашето разследване ДГС Звездец принуждава складовете за дърва за огрев да купуват от посредници от ГЕРБ като натиснете ТУК.

Медиите глътнаха малко въздух и България се изкачи с доста места в класацията по свободата на печата и словото в България.

Това щеше да се промени в низходящ ред, ако беше минал кабинетър на Габровски, който без съмнение е кабинет Боросов 4.

Да припомним кой е Бойко Борисов,

познат като Меси на българската политика, както той сам се назова пред медии, с което предизвика подигравки в цялата страна.

На първо място ще разбием една опорка на ГЕРБ, че докато били на власт трафикът на мигранти бил овладян. Това е една химера!

За 1 година управление Прокдължаваме промяната, даже да сменяха служители денонощно, пак не можеха да изместят властта на пусналата корени до ядрото на Земята корупционен октопод на ДПС и ГЕРБ в лицето на Доган, Пеевски и Борисов. А в съдебната система, в която се намира прокуратурата (монополист на държавните обвинения), която е основно отговорна за състоянието на каналджийството в България, въобще не са имали възможност да влияят. Там силните на деня са Пеевските лобита.

В следващите редове ще ви разкрием разследването на Петър Низмаов и Юстиция.бг за

цялата схема за трафика и легализирането на мигрантите от Третия Свят с участието на МВР, Правителствата на ГЕРБ, Главна прокуратура и техния верен слуга – Мишо Арабина (основен организатор на канала).

Ще го направим заради полицаите от Бургас, които отдадоха живота си в опит да спрат нелегалния внос на нелегални в България, който впрочем е дело на техните началници. Заради убитият полицай на границата и заради другият в кома след конка с мигратите, станали прекалено самоуверени от импотентността на българските власти да се справят с тях.
И най-вече ще го направим, защото ни се повръща от политически хамелеони, които днес пишат дълги разчувстващи публикации като Ангел Джамбазки, Керанка Касабова (шефка на Флагман.бг), която даже си позволи да каже, че при ГЕРБ нямало канал , Красимир Каракачанов и други подобни водевили…. А тогава те защитаваха незаконния трафик на имигранти в България!
Същата Касабова, която чрез сайта си настрои Бургас срещу защитниците на границата и милееше за мигрантите, днес плаче пред камерата на другите защитници на афганците в България – БТВ.
Надолу ще ви разкрия най-върлите защитници на афганистанците в медиите!
Да започваме, изчетете го, защото ще е интересно!
Пред 2016г. моята още тогава млада организация за защита на гражданите, тогава кръстена неформално от мен „Цивилни отряди за защита на жените и вярата“, след като се запознахме с обстановката и с факта, че не можем да разчитаме на гранична полиция, за които имахме хиляди данни, че те самите прекарват нелегалните, започнахме да се самоорганизираме и да извършваме безплатна охрана на границата.
Мигрантите, които залавяхме, изпращахме обратно в Турция и не стигаха до автобуси, които да премазват български полицаи!
Тук искам да отбележа в едно лирическо отклонение и с дебели букви, че нашата организация няма нищо общо с неграмотни профаноиди като Господин (Динко) от Ямбол. Нашата организация обединяваше доблестни и образовани мъже с кауза, а не индивиди с комплекси и желание да бъдат известни, дори и с простотията си. Толкова за въпросния, надявам се да е станало ясно, че ако този е бил тогава на Екватора, ние сме били на Северния полюс.
След като научи това нашата власт в лицето на Бойко Борисов и Сотир Цацаров, под давлението на БХК, се зае да унищожи нашата организация и първата задача, която си поставиха беше да ликвидират враг № 1 в мое лице – Петър Низамов.
С постигането на целта се заеха медии, прокурори, полицаи и политици.
Няма да споменавам, че заради това, че хващахме мигранти и техните трафиканти, преминали Зелена граница, аз бях арестуван в шумна акция, а всички медии се заеха да обясняват на обществото как като съм бил в 6-ти клас съм дръпнал опашката на другарчето си от предния чин и как такъв „типаж“ не може да замества държавата.

Това стана под диктовката на Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ.

Подкрепиха го „патриоти“ като Валери Симеонов, Каракачанов и Ангел Джамбазки, които от няколко дни пишат дълги предизборни публикации срещу трафика на мигранти, а тогава те му бяха първи покровители и адвокати на трафикантите.
Цяла седмица имаше изказвания по новините – на Главния прокурор – Цацаров, министъра на МВР , Бойко Борисов, прокурори, общественици, платени подлоги – ДО ЕДИН РОЖБИ НА ГЕРБ!
Е, разбира се, аз бях задържан 4 месеца под домашен арест за да не мога да продължа с хайките по границата и да им преча на бизнеса. Бизнес, от който явно са били облагоделствани много от изброените по-горе и долу.
За тяхно съжаление, делото се падна при принципен съдия, който направо им се изсмя и обяви действията на мен и моите съратници като ОБЩЕСТВЕНОПОЛЕЗНИ И ПАТРИОТИЧНИ!
След като бях освободен, аз преместих основната си дейност в София, където вече се чувстваше приливът на хора от друга цивилизация и които извършваха безчинства, събирайки се на групи до Лъвов мост и бул. „Мария Луиза“. Там беше станало „NON GO” зона.

Успяхме да вербуваме хора на улицата, които отведоха разследването ми до лице, наричано Мишо Арабина, през чието обменно бюро се получаваха пари от организации, за които има данни, че извършват и терористична дейност и които са обявени като такива от ООН.

САМО в "Офанзива": Перата РАЗКРИ КОЙ урежда с фалшиви документи нелегалните мигранти в София

Можете да гледате във видеото!

Нещо повече, стигнахме до документи, които доказват, че въпросния Мишо е дал документи през корупционната си схема в агенция „Миграция“ даже на лице, за което от консулски отношения към Външно министерство са написали изрично писмо, че лицето се занимава с тероризъм и трафик на оръжия.
На следващия ден вече бяхме пред входа на бюрото му с Любо Огнянов от „Офанзива“. Предаване, което беше гледано от стотици хиляди.
Въпреки това, не само, че не го разследваха, ами точно обратното.
Аз бях извикан на няколко разпита от Бургас до София за да кажа аз , аджаба, що съм говорил такива лоши работи за такъв хрисим и добър човек… нищо, че е трафикант…
Това става по времето на Борисов 3!

 

Ще покажем и един случай на опит на убийство на враг на Бойко Борисов, който медиите покриха през 2018г.,

когато само ден след като разкри, че Бойко Борисов е лежал в чешкия затвор „Панкрац“ през 1991г. с бандата на Иво Карамански за участие като „отцепка“ в огранизация за кражби на автомобили, в Бургас беше разстрелян от засАда пред дома си с ОСЕМ куршума Петър Низамов, който като по чудо оживя след атаката.

Бандата на Иво Карамански В Чехия с Бойко Борисов - предшествениците на СИК и ВИС

Можете да гледате във видеото!

Забележете хронологията.

Петър Низамов публикува на 14 март 2018г., че Бойко Борисов е лежал в Чехия 8 месеца с Карамански.

Става медиен скандал!

Ниамов пътува втори път за Чехия и се прибира на 26 юни 2018г.

На 27 юни е причакан и прострелян 8 пъти от маскирани нападатели,

които стреляли от храстите пред входа му, където живее докато се прибира от тренировка.

Божията ръка го спасява, защото част от куршумите над кръста са поети от клоните на дърветата, а тези, попаднали в краката и торса – не са засаегнли нищо, освен мусулни влакна.

Полицията в Бургас започна да разследва него, да прави обиски в дома му, да се опитва да му подхвърли оръжие (неуспешно).

ВИДЕОТО С ОБИСКА НА АВТОМОБИЛА НА ЖЕРТВАТА

 

Петър Богданов от ОДМВР–Бургас се опитва да подхвърли пистолет в колата на Низамов

Можете да гледате във видеото!

 

Същата полиция в Бургас пусна слухове и публикува фалшиво прессъобщения, според което журналистът и общественик Петър Низамов бил пострадал само с два куршума в крака,

в … забележете – в престрелка…

После същата полиция и прокуратура не разследва данните, които Низамов даде за най-вероятен поръчител в лицето на Бойко Борисов и смачка делото.

След два месеца лично Цацаров дойде в Бургас да награди прокурорката Гергана Илиева от Бургаската окръжна прокуратура за това, че покри случая..
Прокурор гергана илиева окръжна прокуратура бургас бойко борисов петър низамов корумпиран прокурор дело бургас убийство стрелба
Прокурор гергана илиева от окръжна прокуратура – бургас

Без никога тя да е водила някое важно или знаково дело, за което да получи някаква награда.

Година след разкритието, човекът, който насочи журналистът и общественик Петър Низамов към това разкритие го сгазва влак в Чехия.

Окръжна прокуратура бургас бойко борисов петър низамов корумпиран прокурор дело бургас убийство стрелба

 Ето какво разкри той тогава:

Опит за убийство , извършен срещу мен на 26.06.2018г., когато бях причакан при прибиране в домът ми и от засада бях нападнат от 2 лица, които се след вик „Стой, полиция“, започнаха да произвеждат изстрели по мен, от които имам 8 огнестрелни наранявания от 9 мм бойни патрони.Това се случва 2 месеца след публичното обявяване от моя страна, че бившият премиер е лежал 8 месеца в тогава през 1990-та година чехословашкия затвор „Панкрац“ заедно с банда за кражби на автомобили и рекет.

За Бойко Борисив, Барселона,Панкрац и репресиите.

Можете да гледате във видеото!

И един ден след завръщането ми от Прага, Чешка република, където бях заедно с журналист на авторитетно издание за да дирим документация, доказваща този факт.
Всичко по пътя натам и обратно беше публикувано в социалните мрежи, така, че не е било тайна за никой за какво пътувам за Прага.
Случката се случва буквално пред очите на патрулен автомобил на 5 РУП- Бургас, които бяха спрели някакво МПС за проверка и които не взеха отношение, въпреки, че са гледали всичко през панорамното си стъкло на патрулния автомобил.
Веднага след спешното ми приемане в УМБАЛ-Бургас , аз без никакво съмнение посочих като поръчител именно бившият премиер Бойко Борисов, както в социалните мрежи, така и разговорите със служителите, така и в посредващият ми разпит.
В резултат,
ОДМВР-Бургас излезе с прессъобщение , което гласеше следното:
На 26.06.т.г. около 22.10 ч. в района на бл. 41 А в к-с «Изгрев» възниква инцидент, при който по първоначални данни в областта на краката е прострелян 32 годишния П.Н. от Бургас.
Същият е откаран в УМБАЛ – Бургас от полицейски патрул, където му е извършена спешна хирургична интервенция. Констатирани са две по-сериозни огнестрелни рани в областта на краката, но по данни на медиците опасност за живота на потърпевшия няма. Извършен е оглед на местопроизшествието. Издирват се свидетели на инцидента, като предстои изземването на записи от камери, разположени в района. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.
С което очевадно се опитаха да омаловажат случая, като едва ли не, искат да покажат, че е имало някакво скарване или битов скандал, а не поръчково покушение и засада от храстите пред блока.
В последствие служителите на МВР , вместо да тръгнат по следата, която им дава жертвата (аз), те направиха 2 незаконни обиска в домът ми докато на мен ми правеха операция на 27.06.2018г. в УМБАЛ-Бургас. Претърсване и изземвания в домът ми без помни лица, само пред тогава 75 годишната ми леля а, в които е участвал служителят на „Икономическа полиция“ – … от ОДМВР-Бургас.
В последствие съдът им отказва с изрично определение тези процесуални действия и те реално са извършени предварително и незаконно.
След което в болницата дойде служителят на МВР – инспектор Петър Богданов от ОДМВР-Бургас , заедно с разследващият полицай по делото да ми искат проба за наркотици (представете си) и да извършат претърсване и изземване в автомобилът собственост на майка ми. По една случайност при мен беше журналистът на авторитетното издание, и поради неговото присъствоие и постоянно записване на видео обоскът в автомобилът ми докато аз съм горе в болничното легло, те не са успели да подхвърлят в колата оръжие и боеприпаси.
Журналистът ни каза после, че е чул как Петър Богданов тихичко казва на ухото на другият претърсващ полицай „Поне патрона успя ли?“
Видеото е налично в платформата YouTube.
И е приложено като Веществено доказателство № 1 в приложението!

В последствие по делото не беше разпитан нито един от ръководството на ПП ГЕРБ, нито премиерът Бойко Борисов, който аз без никакво съмнение, и въпреки уговорките от рода на „не можем да опишем такова нещо в протокола“ или „сигурен ли си, че не си се объркал“ … Аз съм посочил амо и единствено него като възможен поръчител защото не дължа на никой нищо, и никой не ми дължи нищо. Не ходя по чужди жени, нито някой ходи с моите. Нямам конфликт с никой, а заплахите от фалшиви профили в период от когато публикувах този факт за Бойко Борисов , от април 2018-юни 2018г. бяха почти непрестанни.

Нещо повече, единственото което направиха разследващите по това дело беше да разпитат всичките ми приятели, които ми дойдоха на свиждане в болницата, вкл. и двама режисьори от Германия. Което не беше с цел разкриване на истината, а с цел сплашване на хората, които ме подкрепят.
Още по-бруталното в цялата история е, че още с постановлението за образуване на досъдебно производство , прокурор от ОП-Бургас Гергана Илиева дава изрични указание да не ми се вярва на думите и да се проверява версия за самонараняване, което е абсурдно от страна на наблюдаващ прокурор, направено още в нощта на престъплението – опит за убийство от засада на маскирани лица пред дома ми (поръчково покушение) , когато единствените данни по случая са тези, които произхождат от мен.

И след като видяха, че няма да мине версията за самонараняването, която те си подготвяха с прессъобщението си , гласящо „две огнестрелни рани в краката“ , защото от моите изявления в социалните медии, както и от медицинските документи се видя, че попадналите куршуми са 9 мм , бойни патрони – 8 на брой.

Тогава започнаха да водят делото за опита за убийсътво срещу мен по заповед на Борисов към това, че едва ли не ставалои въпрос за ревност.
След изписването ми от болницата не съм викан въобще в ОДМВР-Бургас, показанията по делото давах в болницата, където посочих единствено и само Бойко Борисов като единствен възможен поръчител на този опит за убийство срещу мен.

Само месец след стрелбата по мен, тогавашният Главен прокурор на Република България г-н Сотир Цацаров награди прокурор Гергана Илиева от Окръжна прокуратура – Бургас с отличие „Служебна благодарност“ и предметна награда – часовник. Прокурор Илиева бе отличена за проявен висок професионализъм и отлично изпълнение на служебните задължения, въпреки, че няма водено нито едно знаково дело през целият си стаж.

Няколко месеца след като беше наградена, бях извикан в ОДМВР-Бургас от разследващият полицай по делото за да ми бъдат предявени материалите по делото.
Това, което видях по делото беше потресаващо и смразяващо.
Бяха изфабрикували някаква история, че едва ли не аз съм имал връзка с някакво момиче, което аз проверих по имената във ФейсБук и никога през живота си не съм яп виждал, а и да съм никога никой по никакъв начин не може да ме накара даже насила да легна с нея…
Имаше някакъв свидетел по делото ( анонимен) – вероятно някой от полицаите, които се опитаха да подхвърлят оръжие в колата ми…. Той бил чул, че тази въпросната се била карала с приятеля си заради мен и още знаел, че този имал пистолет.
Това беше най-абсурдната история, която съм чувал през живота си.
И затвърди мнението ми, че това дело е попаднало неслучайно в ръцете точно на тези служители и е водено към мачкане умишлено и е решено без съмнение по „телефонното право“…
Много силно се надявам новата власт да възобнови това разследване и да извърши процесуалните действия, които съм поискал, а именно – разпит на Бойко Борисов, посочен от мен за единствено възможен поръчител и лица от висшето ръководство на ПП ГЕРБ.
Да разследва кой е този „анонимен свидетел“ и дали той не е служител на ОДМВР – Бургас и в каква връзка е станал свидетел на това, което е описал в показанията си. И ако се установи, че е излъгал, нещо, което за мен е извън съмнение, да носи отговорност за престъпление срещу правосъдието.
Да поискате от ваше име проверка (с по-голям авторитет) на работата на прокурор Гергана Илиева по делото, защото моите сигнали, искания за отвод, потъват с някое шкафче, ако не са били скъсани и изхвърлени веднага…
Четете всичките разследвания на Юстиция.бг за Бойко Борисов в нашата тема „Бойко Борисов“ като натиснете ТУК.

Редакцията на “ЮСТИЦИЯ” се извинява за евентуално допуснати неточности. Засегнатите лица имат право на отговор.

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Представителството на Европейската комисия в България , Представителството на Европейската комисия в България ,  Представителството на Европейската комисия в България

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

БЕЗ КОМЕНТАРИ

Коментирайте