Начало Съдебна Система Бургас - съд и прокуратура “Отказах се да се връщам от Германия в Бургас след вашите разследвания...

“Отказах се да се връщам от Германия в Бургас след вашите разследвания за бандата на ножовете и тяхната прокурорска защита”

2
Наш читател - бургазлия, живеещ в Германия, който е смятал да се завърне да живее със семейството си от Германия в Бургас, ни изпрати трогателно писмо на редакторската поща, че след като чел и гледал нашите разследващи статии и репортажи за бандата на ножовете на Пламен Русев и тяхната полицейско-прокурорска защита, решил да не се връща!
Мутрите в Бургас

“Отказах се да се връщам от Германия в Бургас след вашите разследвания за бандата на ножовете и тяхната прокурорска защита”

Наш читател – бургазлия, живеещ в Германия, който е смятал да се завърне да живее със семейството си от Германия в Бургас, ни изпрати трогателно писмо на редакторската поща, че след като чел и гледал нашите разследващи статии и репортажи за бандата на ножовете на Пламен Русев и тяхната полицейско-прокурорска защита, решил да не се връща!

Убийците пламен русев, кольо главата, жельо веднага след убийството на новата поща на 27 ноември 2022 г.
Убийците пламен русев, кольо главата и жельо веднага след убийството на новата поща на 27 ноември 2022 г.

Повече за нашите разследвания можете да прочетете тук: Бандата на Русев

Публикуваме писмото му без редакция за да почувства нашият читател, това което почувствахме ние, когато го четохме! Той няма да се върне от Германия в Бургас !

“Здравейте!
Следвам Ви страницата от много време и Ви се възхищавам на всичко което правите.Респект за хората намерили своята посока в живота и бутали здраво да станат стойностни и успешни. Пиша Ви във връзка със едно видео за бургаска банда и като цяло описващо за съжаление положението в нашата държава. Законодателство,здравеопазване,институции…навсякъде може да пробиеш със пари и от идва основния проблем. Когато не се спазват законите няма респект,страх и чувство за отговорност по цялата верига,което пък струва човешки животи.
Ние живеем от 10 години в Германия и тук не само,че е абсурдно да си помислиш да подкупиш полицай,съдия,прокурор,лекар и т.н. Ами на практика е невъзможно.Обикновено хората по институциите получават над средната заплата,а работата са я чакали наистина дълго.Тук за всичко има квалификация. След като толкова дълго си се бъхтил за тази позиция и живота ти е подсигурен(дори във мести не държавни фирми като “Лидл” примерно се трупат със годините и заплати които при напускане/пенсиониране се изплащат наведнъж. Наскоро съседката се пенсионира в пощите и получи еквивалента на 45 нетни заплати + допълнителна здравна застраховка)
Освен това ако решат да вземат подкуп са наясно,че ще прекарат доста време в затвора а след това и за чистачи трудно ще ги вземат.

Та извинявам се за дългото съобщение,но исках да споделя че допреди малко преди да гледам клипа Ви обмисляхме да се върнем и да живеем в Бургас,защото много ни хареса…най-вече морската ако трябва да бъда честен защото иначе архитектурата и инфраструктурата са доста застаряващи но се чудехме Пловдив София или Бургас.Вече Бургас определено отпада като вариант,но в такива моменти се питам дали е добра идеята…ние сме се установили тук имаме дори малък бизнес но се връщаме от носталгия и желание децата ни дай боже да имаме няколко да растат със букварчето в ръка… Но наистина това видео и доста други дето съм гледал ме плашат…
Вие какво бихте направили?
Всичко добро Ви пожелавам бъдете здрави!”

Наш читател - бургазлия, живеещ в германия, който е смятал да се завърне да живее със семейството си от германия в бургас, ни изпрати трогателно писмо на редакторската поща, че след като чел и гледал нашите разследващи статии и репортажи за бандата на ножовете на пламен русев и тяхната полицейско-прокурорска защита, решил да не се връща!
Писмото на нашия читател.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

 

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм