Начало Съдебна Система Бургас - съд и прокуратура Плати ли убиецът Русев на Флагман.бг да си спрат коментарите под неговите...

Плати ли убиецът Русев на Флагман.бг да си спрат коментарите под неговите статии?

3
Флагман.бг пламен русев бандата на рочата бургас мутри катя касабова прокуратура МВР съд
Пламен Русев и Катя Касабова

Плати ли убиецът Русев на Флагман.бг да си спрат коментарите под неговите статии?

Иначе бруталната жълта медия, която за съжаление се радва на широка популярност сред масите в Бургас – Флагман.бг ,

Флагман.бг не само, че си спря коментарите под всички статии относно касапското убийство до Новата поща в Бургас, ами дори не назовава имената на убиеца Пламен Русев, които са оповестени даже от официалните власти.

Кои са Пламен Русев и бандата с ножовете писахме вчера надълго и нашироко, но никой друг от тнар. журналисти в Бургас не посмя да излезе да каже истината за тази банда, от която е пропищял цял Бургас в последните 15 години.

Не можем да разберем какъв е този катарзис, който преживява Флагман.бг само по този случай?

Нима това не е журналистическа шизофрения? Или хамелеонизъм по-точно?

Нашето разследване можете да четете тук:

Пламен Русев от бандата с ножовете е убиецът от новата поща

Пламен русев убиецът от новата поща в бургас го водят с белезници в съда за нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.
Пламен русев – убиецът от новата поща в бургас опитва да удари охраните при нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.

По новата информация на Юстиция.бг , нападението е било предварително организирано.

Нападателите са близки приятели на брата на жертвата.

Според тази информация, убиецът Пламен Русев е заплашвал жетвата преди това да му кажат, че като го видел, щял да го пребие.

Като разбрал това, Иван изпратил СМС на Русев с цел да се изяснят. Уговорили се да се видят, но Иван въобще не е очаквал това, което му готви самозабравилата се от безсилието на правната ни система мутра – Пламен Русев.

Последният се обадил на двама от своите бригадири, които незнайно защо не са обвинени като съучастници на убиеца.

Тримата взели в себе си бухалка, метална тръба и мачете, с които трябвало да счупят костите и насекат меките тъкани по тялото на Иван.

Това бандата на Русев прави в Бургас от над 10 години. Жалбите се изтеглят от потърпевшите, показанията се променят в съда след заплашване на другите в бандата и те излизат сухи.

Но дали това щеше да е възможно без полиция и прокуратура да си затваря очите?

Според нас – не!

Много по-големи групировки са били смазвани от държавата при воля за това, но при бандата на Русев явно желание да се стигне до присъди у магистрати и полицаи няма.

Пламен русев мутра бургас флагман. Бг убийство новата поща мачете
Пламен русев – убиецът от новата поща сменя амплоатото си от жестока мутра на “добре облечен бизнесмен”

И когато тримата бандюги се екипирали с инструменти за трошене на кости и рязане на сухожилия и мускули, отишли на срещата с Иван, който явно нищо не очаквал, щом е дошъл сам и невъоръжен. В жертвата не е намерено, нито нож, нито нищо. И логично, това е било обикновено момче, брат на техен близък приятел. Едва ли е очаквал, че ще бъде заклан заради комплексите на Пламен Русев.

И там срещата ескалира. Вероятно още като ги е видял с качулките и с тръби и ножове в ръце, Иван се е досетил какво ще му правят. Той е брат на техен близък приятел и със сигурност е ставал свидетел на способностите им, когато са в такова съотношение на силите 3 към 1 , 5 към 1 или 20 към 1.

В нашето разследване показахме множество такива случаи и публикувахте видео от нападение на бандата на Русев, за което е подадена жалба, но не са последвали реални действия!

ЕТО ВИДЕОТО ОТ НАПАДЕНИЕТО СРЕЩУ СЕМЕЙСТВО С БЕБЕ В ЗАВЕДЕНИЕ В БУРГАС ПОСРЕД БЯЛ ДЕН!

Да продължим с последователността на събитията по убийството. Тук информацията идва от записаното но охранителните камери на банката, запечатали убийството и предисторията му. На тях се вижда как

жертвата Иван бяга и го гонят трима човека с качулки.

Първият от гонещите се вижда ясно, че е Пламен Русев.

Какво е станало, че са го настигнали, дали Русев е бягал прекалено бързо, все пак е бивш кик-боксьор, или жертвата се е спънал и за това е настигнат. След това знаем със сигурност, че момчето е намерено със седем дупки от огромен нож в тялото си и една от тях била като кратер – в самите гърди на жертвата. От нея преди операцията са изтекли 4 литра кръв!

Знаем и със сигурност, че ножът на престъплението е намерен на мястото,където е прободен и на него са запечатани отпечатъците на Пламен Русев.

И тук кое толкова смущаващото? Смущаващо е, че при толкова доказателства, не само прокуратура, ами и медиите в Бургас са се заели с потулването на случая.

За каква отбрана можем да говорим, когато предварително събираш бригадата, екипираш се с качулка за прикритие… Всъщност защо въобще отиваш на среща с качулка ако няма да правиш нищо нередно? Денят тогава беше топъл, както целият ноември тази година.

Освен това взимаш метални тръби, бухалка, мачете за среща с брат на твой приятел.

След това го гонят тримата, а той бяга.

Да не се окаже, че са бягали за здраве? Такива обяснения се приемаха в съда и полицията само през 1993г.!

Т.е., жертвата е искала да избегне конфликта , дори и чрез бягство, а те са искали да изпълнят пъкления си план до край, за това са го догонили и намушкали. Не е ли това логиката при тези обстоятелства?

И след всичко това медиите и Флагман.бг в Бургас са пестеливи, което е доста странно, а за нас си е направо явно за какво става дума, но за сега само ще го намекнем докато намерим доказателства за това!

Не е за вярване, че се спазва някаква етика или журналистическа криворазбрана коректност към вече е оповестен даже от МВР и прокуратурата, известен в Бургас и региона – убиец-мутра – Пламен Русев.

Флагман. бг е медията, която генерира главно трафика си от коментарите, които сами служителите в т.нар. медия провокират, пишейки провокативни такива, а точно за такъв случай.

Известна мутра, позната в цяла Бургас, банда, тормозила града над десетилетие безнаказано и под погледа на местните и държавни власти.
Убийство, станало на центъра на града по особено брутален, жесток и мъчителен за жертвата начин – с мачете.

Атака след причакване на ударна бригада от трима с тръби, бухалки и мачете, с качулки – познато често събитие от близкото минало.

Точно такива изяви, които си мислехме, че вече са невъзможни.  И то такава завършила със смърт на младо момче. Невинно момче! Момче, което можеше да има семейство до година-две …И деца!

И местната медия – Флагман.бг си спира коментарите и не иска да назове името на вече оповестения, признал си, закопчан с пръстови отпечатъци по оръжието на престъплението, намерено на мястото на убийството убиец – местна мутра и шеф на бригада – Пламен Русев и известната банда с ножовете в Бургас.

Ето вижте в тези снимки от техни статии за убийството, извършено от мутрата Пламен Русев, как са си спрели коментарите, за да не могат жертвите на бандата да пишат какво е сторил Пламен Русев и бандата му за последните 15 години в Бургас. 

Пламен русев мутра бургас флагман. Бг убийство новата поща мачете Пламен русев мутра бургас флагман. Бг убийство новата поща мачетеПламен русев мутра бургас флагман. Бг убийство новата поща мачете

 

 

 

 

 

 

 

А долу можете да видите как под всички други статии се коментира свободно, та даже дрънка…

Пламен русев мутра бургас флагман. Бг убийство новата поща мачетеФлагман. Бг плати ли убиецът русев на флагман. Бг да си спрат коментарите под неговите статии? Flagman. Bg iustitia. Bg plamen rusev mutri burgas ubiystvo novata poshta rochata 4 флагман. Бг флагман. Бг не само, че си спря коментарите под всички статии относно касапското убийство до новата поща в бургас, ами дори не назовава имената на убиеца пламен русев, които са оповестени даже от официалните власти. Юстиция флагман. Бг

 

 

 

 

 

 

 

Това е абсолютно непрофесионално поведение на една  “медия”, както и на останалите замръзнали от страх медии в Бургас, чиято обществена  функция е да информират ОБЕКТИВНО обществото.

Та, това е смешно. Именно Флагман.бг ли ще си спрат коментарите заради етика?

Я, им вижте другите статии. За кокошкари – може, за отрепките на бургас – може, но за богатата мутра Русев – спират си коментарите да не му навредят, че там щеше да има голямо редене на хилядите жертви на бандата в последните 15 години. Или си е платил?

Не ги разбираме, но и на тях не им е лесно.  От журналистическата професия не се храни семейство и са принудени, изкушени от такива като Пламен Русев. Без да твърдим нищо, но съмнението, което имаме, не могат да ни отнемат.

За жалост и журналистическата ни гилдия допринася за състоянието на криминогенната обстановка в нашия град – Бургас, който винаги е бил известен с мутрите си. Както и с местната полиция – една крайно закостеняла, напълно комунизирана и сталинизирана структура, която се използва само за терор над обикновените граждани, а подобни индивиди се защитават, вместо да се водят качествени разследвания, превърнати в стабилни обвинителни актове и осъдителни ефективни присъди затвор.

И тук говорим за стотици деяния на групата, повечето – извършени пред множество свидетели, заснети от охранителни камери, качени в интернет с изявите им…

И пак – нищо, нали, Флагман.бг?

 

 

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

3 КОМЕНТАРИ

  1. Платил си е много ясно! Не само на медиите, ами и на куките и прокуратурата, които са му адвокати. Мръсното мекере Русев ако се измъкне, ще докаже, че този град не става за нищо. Не случайно се махнах от там преди много време.

    7
    0
  2. Тия са пълни мушмороци, изградени с комплекси… Даже не могат да се бият… Тоя грозния, Пламчо само жени можеше да шамари на времето явно нищо не се е променило… Напикани до мозакът на коститеси, затова са по 5 човека !

    9
    0

Коментирайте