Начало Без категория Бърше ли седалището на Общината сайта Флагман в казуса “Гъбката” в Бургас...

Бърше ли седалището на Общината сайта Флагман в казуса “Гъбката” в Бургас ?

244
0
Флагман

От няколко дни ставаме свидетели на поредната кална атака на жълтия сайт Флагман срещу един бургазлия от ливански произход – Рауф Сабах, известн в Бургас като Ралф във връзка с култовата за Бургас “Гъбката” на входа на Морската градина. Всъщност това е поредното бършене на … общинската власт в Бургас.

Явно някой сериозно се облизва за този златен имот щом са вкарали в играта даже сайта Флагман с главен редактор – Керанка Касабова от Тополовград, която си сменя името с решение на съда на Катя Касабова.

Керанка Касабова или Катя Касабова е вдовица на починалия от КОВИД 19 депутат на Валери Симеонов и негова дясна ръка – Валентин Касабов.

Но това още не означава нищо, ако не са долуизложените обстоятелства за тази т.нар. “медия”.

Тази година Флагман отново не изневери на себе си, спирайки си коментарите и спирайки отразяването на знаково убийство в Бургас.

Публично убийство на младо момче от трима членове на “бандата на ножовете” в Бургас.

Плати ли убиецът Русев на Флагман.бг да си спрат коментарите под неговите статии?

Ние не взимаме страна в този конфликт, но ние държим “Гъбката” да си остане “Гъбката” , защото освен моста и часовника в центъра на Бургас, градът има още един знаков символ, популярен сред родни и чужди туристи. Знаковата гъбка символ за бургазлии на практика е малък павилион първоначално изграден за продажба на вестници. По-късно „Гъбката“ остава малко занемарена, но вече утвърдена като показател в морската градина на Бургас. А самите бургазлии я свързват с приятни моменти и любими свои знакови съграждани.

Те сега твърдят, че нямат намерения да премахват “Гъбката”, но според нас не е случайна прекратяването на 20 – годишен договор с наемател, който е бил коректен. Дали е само маркетингово решение или поредното заграбване?

Снимка на Рауф и Гъбката……..

В Бургас се носи сериозна мълва, че в сайта Флагман и неговата главна редакторка Катя Касабова участват в рекета над бизнеса в Бургас.

Според някои от нашите източници, Флагман представлява касичката на ГЕРБ в Бургас, която е използвана за предизборните кампании на кмета на Бургас Димитър Николов. Освен осъдителните присъди които ще ви предоставим по-надолу В статията, Множество граждани са изпращали и сигнали и жалби като техният брой стига драстичните 1000.

Част от тях са в комисията по дискриминация, другите са в комисията по лични данни, Комисията по журналистическа Етика и СЕМ, но резултат от тях винаги няма.

До ден-днешен сайтът Флагман не е бил санкциониран от контролните органи.

Това, което ние знаем със сигурност е, че т. нар. медия Флагман написа по този казус около 20 статии в последните дни и това е достатъчен показател за нас да ни наведе на мисълта, която за нас е несъмнена, че се води кална война срещу бизнесмена Рауф Сабах.

Неслучайно от другата страна на барикадата в този конфликт, в който Флагман взимат страна (според нас не безвъзмездно) е приближения до кмета Димитър Николов от ГЕРБ – Стефан Дубаров, който още преди изтичането на договора на Рауф Сабах за “Гъбката” , през януари 2023 година вече е започнал с медийните си изявления срещу Рауф Сабах.

Още на 4 януари, или 2 месеца преди изтичането на договора на Рауф Сабах, който от 20 години стопанисва “Гъбката”, Стефан Дубаров дава интервю, където казва:  “Бедна ви е фантазията колко разправии сме имали с Рауф Сабах “.

За да припомним кой е Стефан Дубаров и кой бива защитаван като техен брат от сайта Флагман,

ще се върнем още в онези тъмни години на първия мандат на Димитър Николов като кмет на Бургас от ГЕРБ.

През есента на 2007 г. в борбите за кметското място в Бургас лъсва една неудобна и вероятно нарочно позабравена от Димитър Николов, кандидат на ГЕРБ за топлото кметско кресло подробност, която никъде не е декларирана, а именно, че той като съсобственик на фирмата „Европа 5“ООД чрез фирмата „КБС“ ЕООД , 100% собственост на „Европа 5“ притежава един от най-големите и лъскави комплекси по Южното Черноморие-хотел „Белица“ в Приморско. Той е разположен върху 13 дка, разполага със 168 стаи и 6 луксозни апартамента, парк, басейни. По татово време тук е била почивната станция на Строително-монтажния комбинат в Бургас. В Приморско се говори, че направената реконструкция на станцията е струвала около 7 млн. долара.

Оказва се, че кадрите на СДС-Бургас си назначават свой човек за управител на „Белица“, провереният партиен кадър Стефан Дубаров.

Същият Стефан Дубаров става шеф на ТД „Приморие“ през януари 2008 г. или само около два месеца, след като бившият му съпартиец и работодател в хотел“Белица“ Димитър Николов става кмет на община Бургас. Да напомня, че ТД „Приморие“ е най-сладката хапка за властта, тъй като тя управлява центъра на Бургас и участва в най-скъпите сделки, касаещи разрешения и т.н.

Ако не знаете кой е Стефан Дубаров, ще ви напомня, че той е бил в общинското ръководство на СДС-Бургас, както и член на областния съвет на СДС заедно със зам. кмета Костадин Марков и общинският съветник от СДС Вълчо Чолаков. Той е и отговорният фактор в местната власт за ТД „Приморие“ и за известно време и за ТД „Зора“. Фронтът за работа (за бонуси) е широк и бонуси дебнат отвсякъде…

Ако не вярвате, ще ви припомня някои неща, писани из медиите за тази отблагодаряваща се позиция.

Ще спомена някои от тях накратко. Места за продаване на сладолед на централните улици, разрешения за преместваеми обекти, уеднаквяване на търговски преместваеми обекти, дори за мартеници, строителни разрешения и какво ли още не, включително и определяне месечна такса за уличен музикант като преместваем обект с такса от около 120 лв. месечно за 1 кв.м тротоар?

Нима си мислите, че тези неща са дребни и не носят бонуси на сините чиновници? Поразтърсете си из нета,поразпитайте запознати и ще останете учудени колко е сладък примерно сладоледът за ония, които дават разрешителните за места на т. нар. преместваеми обекти…

Но да се върнем на сайта Флагман…

Кои са те ли?

Това са само част от материалите ни по въпроса:

Жълтият сайт на Валери Симеонов и Керанка Касабова – “Флагман“ – рекордьор по присъди за клевета и обиди

В тези статии стана на въпрос тесните връзки между кмета Димитър Николов от ГЕРБ и главната редакторка на сайта Флагман – Катя Касабова. Тогава имаше съмнения, че инвеститор, който е направил опит да инвестира в Бургас знае много добре че при срещата му с кмета Димитър Николов е бил препращам да рекламира в сайта Флагман, където му е била обявена сумата за рушвет ,която той трябва да даде за да му бъде одобрен проекта и задвижена административната процедура .

Тази година Флагман отново не изневери на себе си, спирайки си коментарите и спирайки отразяването на знаково убийство в Бургас на младо момче от трима членове на “бандата на ножовете” в Бургас.

Иначе бруталната жълта медия, която за съжаление се радва на широка популярност сред масите в Бургас – Флагман БГ …

От Флагман БГ не само, че си спряха коментарите под всички статии относно касапското убийство до Новата поща в Бургас, ами дори не назовава имената на убиеца Пламен Русев, които са оповестени даже от официалните власти.

Кои са Пламен Русев и бандата с ножовете писахме вчера надълго и нашироко, но никой друг от тнар. журналисти в Бургас не посмя да излезе да каже истината за тази банда, от която е пропищял цял Бургас в последните 15 години.

Не можем да разберем какъв е този катарзис, който преживява Флагман.бг само по този случай?

Нима това не е журналистическа шизофрения? Или хамелеонизъм по-точно?

Пламен русев убиецът от новата поща в бургас Пламен Русев убиецът от новата поща в Бургас

Нашата медия достигна до тази снимка, където се виждат Пламен Русев заедно със “само свидетелите” Кольо – Главата и Жельо – Президента да се изнасят с бухалка и две мачетета в ръце веднага след убийството от 27 ноември на Новата поща на младо момче, което беше причакано, намушкано в сърцето на нож – тип “щик” и умъртвено на оживен булевард, в близост до четири училища в Бургас!

След случая представителите на държавното обвинение не искаха даже да коментират името на призналия си убиец,

а двамата съучастници на убиеца бяха оставени само като свидетели.

Само, че упорита мълва върви из Бургас, че стотици хиляди левове се хвърлят за да се покрие случая.
Бургаските медии, не само, че спряха да пишат за този случай, ами и даже си спряха коментарите и блокирват всеки, написал негативен коментар за Пламен Русев и бандата му.

Нашето разследване можете да четете тук:

Пламен Русев от бандата с ножовете е убиецът от новата поща

Пламен русев убиецът от новата поща в бургас го водят с белезници в съда за нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.
Пламен русев – убиецът от новата поща в бургас опитва да удари охраните при нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.

Това бандата на Русев прави в Бургас от над 10 години. Жалбите се изтеглят от потърпевшите, показанията се променят в съда след заплашване на другите в бандата и те излизат сухи.

Но дали това щеше да е възможно без полиция и прокуратура да си затваря очите?

Според нас – не!

Много по-големи групировки са били смазвани от държавата при воля за това, но при бандата на Русев явно желание да се стигне до присъди у магистрати и полицаи няма.

Пламен русев мутра бургас флагман. Бг убийство новата поща мачете
Пламен русев – убиецът от новата поща сменя амплоатото си от жестока мутра на “добре облечен бизнесмен”

И когато тримата бандюги се екипирали с инструменти за трошене на кости и рязане на сухожилия и мускули, отишли на срещата с Иван, който явно нищо не очаквал, щом е дошъл сам и невъоръжен. В жертвата не е намерено, нито нож, нито нищо. И логично, това е било обикновено момче, брат на техен близък приятел. Едва ли е очаквал, че ще бъде заклан заради комплексите на Пламен Русев.

И там срещата ескалира. Вероятно още като ги е видял с качулките и с тръби и ножове в ръце, Иван се е досетил какво ще му правят. Той е брат на техен близък приятел и със сигурност е ставал свидетел на способностите им, когато са в такова съотношение на силите 3 към 1 , 5 към 1 или 20 към 1.

В нашето разследване показахме множество такива случаи и публикувахте видео от нападение на бандата на Русев, за което е подадена жалба, но не са последвали реални действия!

Да продължим с последователността на събитията по убийството. Тук информацията идва от записаното но охранителните камери на банката, запечатали убийството и предисторията му. На тях се вижда как

жертвата Иван бяга и го гонят трима човека с качулки.

Първият от гонещите се вижда ясно, че е Пламен Русев.

Какво е станало, че са го настигнали, дали Русев е бягал прекалено бързо, все пак е бивш кик-боксьор, или жертвата се е спънал и за това е настигнат. След това знаем със сигурност, че момчето е намерено със седем дупки от огромен нож в тялото си и една от тях била като кратер – в самите гърди на жертвата. От нея преди операцията са изтекли 4 литра кръв!

Знаем и със сигурност, че ножът на престъплението е намерен на мястото,където е прободен и на него са запечатани отпечатъците на Пламен Русев.

И тук кое толкова смущаващото? Смущаващо е, че при толкова доказателства, не само прокуратура, ами и медиите в Бургас са се заели с потулването на случая.

За каква отбрана можем да говорим, когато предварително събираш бригадата, екипираш се с качулка за прикритие… Всъщност защо въобще отиваш на среща с качулка ако няма да правиш нищо нередно? Денят тогава беше топъл, както целият ноември тази година.

Освен това взимаш метални тръби, бухалка, мачете за среща с брат на твой приятел.

След това го гонят тримата, а той бяга.

Да не се окаже, че са бягали за здраве? Такива обяснения се приемаха в съда и полицията само през 1993г.!

Т.е., жертвата е искала да избегне конфликта , дори и чрез бягство, а те са искали да изпълнят пъкления си план до край, за това са го догонили и намушкали. Не е ли това логиката при тези обстоятелства?

И след всичко това медиите и Флагман.бг в Бургас са пестеливи, което е доста странно, а за нас си е направо явно за какво става дума, но за сега само ще го намекнем докато намерим доказателства за това!

Не е за вярване, че се спазва някаква етика или журналистическа криворазбрана коректност към вече е оповестен даже от МВР и прокуратурата, известен в Бургас и региона – убиец-мутра – Пламен Русев.

Флагман. бг е медията, която генерира главно трафика си от коментарите, които сами служителите в т.нар. медия провокират, пишейки провокативни такива, а точно за такъв случай.

Известна мутра, позната в цяла Бургас, банда, тормозила града над десетилетие безнаказано и под погледа на местните и държавни власти.
Убийство, станало на центъра на града по особено брутален, жесток и мъчителен за жертвата начин – с мачете.

Атака след причакване на ударна бригада от трима с тръби, бухалки и мачете, с качулки – познато често събитие от близкото минало.

Точно такива изяви, които си мислехме, че вече са невъзможни.  И то такава завършила със смърт на младо момче. Невинно момче! Момче, което можеше да има семейство до година-две …И деца!

И местната медия – Флагман.бг си спира коментарите и не иска да назове името на вече оповестения, признал си, закопчан с пръстови отпечатъци по оръжието на престъплението, намерено на мястото на убийството убиец – местна мутра и шеф на бригада – Пламен Русев и известната банда с ножовете в Бургас.

Ето вижте в тези снимки от техни статии за убийството, извършено от мутрата Пламен Русев, как са си спрели коментарите, за да не могат жертвите на бандата да пишат какво е сторил Пламен Русев и бандата му за последните 15 години в Бургас. 

Пламен русев мутра бургас флагман. Бг убийство новата поща мачете Пламен русев мутра бургас флагман. Бг убийство новата поща мачетеПламен русев мутра бургас флагман. Бг убийство новата поща мачете

 

 

 

 

 

 

 

А долу можете да видите как под всички други статии се коментира свободно, та даже дрънка…

Пламен русев мутра бургас флагман. Бг убийство новата поща мачетеФлагман бърше ли седалището на общината сайта флагман в казуса "гъбката" в бургас? Flagman. Bg iustitia. Bg plamen rusev mutri burgas ubiystvo novata poshta rochata 4 флагман от няколко дни ставаме свидетели на поредната кална атака на жълтия сайт флагман срещу един бургазлия от ливански произход - рауф сабах, известн в бургас като ралф във връзка с култовата за бургас "гъбката" на входа на морската градина. Всъщност това е поредното бършене на... Общинската власт в бургас. Юстиция флагман

 

 

 

 

 

 

 

Това е абсолютно непрофесионално поведение на една  “медия”, както и на останалите замръзнали от страх медии в Бургас, чиято обществена  функция е да информират ОБЕКТИВНО обществото.

Та, това е смешно. Именно Флагман.бг ли ще си спрат коментарите заради етика?

Я, им вижте другите статии. За кокошкари – може, за отрепките на бургас – може, но за богатата мутра Русев – спират си коментарите да не му навредят, че там щеше да има голямо редене на хилядите жертви на бандата в последните 15 години. Или си е платил?

Не ги разбираме, но и на тях не им е лесно.  От журналистическата професия не се храни семейство и са принудени, изкушени от такива като Пламен Русев. Без да твърдим нищо, но съмнението, което имаме, не могат да ни отнемат.

За жалост и журналистическата ни гилдия допринася за състоянието на криминогенната обстановка в нашия град – Бургас, който винаги е бил известен с мутрите си. Както и с местната полиция – една крайно закостеняла, напълно комунизирана и сталинизирана структура, която се използва само за терор над обикновените граждани, а подобни индивиди се защитават, вместо да се водят качествени разследвания, превърнати в стабилни обвинителни актове и осъдителни ефективни присъди затвор.

И тук говорим за стотици деяния на групата, повечето – извършени пред множество свидетели, заснети от охранителни камери, качени в интернет с изявите им…

И пак – нищо, нали, Флагман.бг?

 

Ние обаче стигнахме до две видеа, които са запечатали касапските и мутренските изпълнения на бандата на Пламен Русев и след които Бургаска окръжна прокуратура не може да ни излиза с номера, че Пламен Русев бил “реабилитиран”…

Не е реабилитиран, той е амнистиран и получил индулгенция от Бургаска окръжна прокуратура и ОДМВР-Бургас, защото по повечето престъпления не е бил въобще обвинен, а те въобще не са били разследвани от Бургаска окръжна прокуратура и бургаската полиция.

Кои са бандата на убиеца Русев ли? Ако питате, значи не сте от Бургас.

Това са легендарно надменни по-скоро дребни, но известни борчоля от района, известни с поведение в стил повече Лъки Лучиано, отколкото нещо друго, негласно вероятно занимаващи се и със същата дейност като известният мафиот. Русев и бандата му така силно олицетворяват стремежа на всяка “прото мутра” от Бургас, че са се превърнали в местни легенди, за които можете да четете по тъжно хумористичните приказки “как да познаем че сте от Бургас” или “Истината за Бургас” и др. Коронен номер на бандата е да причака някой, когато е сам и да го нападнат 10 човека заедно като го намушкат 10-15 пъти в седалището, краката, а често и над кръста. За сега имаха късмет, защото никой не беше умрял. Няколко жертви на бандата са били спасени по чудо в бургаската болница.

Долу можете да видите брутално видео с масов бой предизвикан от бандата на убиеца Русев – убиецът от Новата поща в Бургас, който причака младо момче пред дома му в Бургас с бригадата си, намушка буквално със сабя и уби, за което Бургаска окръжна прокуратура се прави на сляпа!

Тук ви показваме видео с побой и намушкване с участието на убиеца Русев Бургас в бургаско заведение “Андрювата къща” в Бургас месец преди убийството, извършено от бригадата на убиеца Русев от Бургас – убиецът от Новата поща :

Случай, за който полицията и сайтът Флагман си затвориха очите, както и за много нападения на убиеца Русев в Бургас.

А, ако не си ги беше затворила, можеше днес едно младо момче от Бургас да е още живо!

В боя на бандата на убиеца Русев от Бургас, основен участник е известния татуировчик Атанас Майсторов – Наката Татуиста (на снимката), който изглежда предизвиква боя, но след като напада друго момче, но то събаря на Атанас Майсторов на земята, приятелката на Наката – Корееца го спасява от позор. 

Намесват се и цялата бригада на убиеца Русев

– Жельо и другите, но след като не могат да се справят, викат другите бригадири по телефона, които бързо пристигат и превръщат заведението в развалини.

Боят завършва със заплахи за убийство отправени директно от Наката Татуировчика, които съгласно чл. 149 от Наказателния кодекс се наказват с 5 години затвор. Този се изживява във фейсбук като tatoo артист с псевдоним Nakata Ink или Naka Tatattoo.

Пламен русев мутра бургас атанас майсторов наката татуиста корееца убийство новата поща мачете nakata ink бургаска окръжна прокуратура на петър вълчев камъка и убиеца пламен русев
Атанас майсторов – наката татуиста

Ето защо, г-н Кмете ( Димитър Николов от ГЕРБ ) нашият град не се развива, няма нощен живот и няма инвестиции и поминък, заради което младите бягат от града ни, който през зимата се превръща в пустиня!

Редакцията на “ЮСТИЦИЯ” се извинява за евентуално допуснати неточности. Засегнатите лица имат право на отговор.

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Четете нашата тема в развитие: Бандата на Русев

Флагман , Катя Касабова , Гъбката Бургас , Рауф Сабах , Ралф Бургас , Флагман , Катя Касабова , Гъбката Бургас , Рауф Сабах , Ралф Бургас , Флагман , Катя Касабова , Гъбката Бургас , Рауф Сабах , Ралф Бургас , Флагман , Катя Касабова , Гъбката Бургас , Рауф Сабах , Ралф Бургас , Флагман , Катя Касабова , Гъбката Бургас , Рауф Сабах , Ралф Бургас , Флагман , Катя Касабова , Гъбката Бургас , Рауф Сабах , Ралф Бургас , Флагман , Катя Касабова , Гъбката Бургас , Рауф Сабах , Ралф Бургас ,

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Коментирайте