Начало Съдебна Система Бургас - съд и прокуратура Пламен Русев от бандата с ножовете е убиецът от новата поща

Пламен Русев от бандата с ножовете е убиецът от новата поща

11
Пламен Русев убиец Бургас бандата на Рочата и Русев
Пламен Русев - убиецът от Новата поща

Трябваше да умре човек, че тогава бургаската полиция да си мръдне пръста срещу бандата на Русев. 

Пламен Русев уби човек! Кои са бандата на Пламен Русев ли? Ако питате, значи не сте от Бургас. Това са легендарно надменни по-скоро дребни, но известни борчоля от района, известни с поведение в стил повече Лъки Лучиано, отколкото нещо друго, негласно вероятно занимаващи се и със същата дейност като известният мафиот. Русев и бандата му така силно олицетворяват стремежа на всяка “прото мутра” от Бургас, че са се превърнали в местни легенди, за които можете да четете по тъжно хумористичните приказки “как да познаем че сте от Бургас” или “Истината за Бургас” и др. Коронен номер на бандата е да причака някой, когато е сам и да го нападнат 10 човека заедно като го намушкат 10-15 пъти в седалището, краката, а често и над кръста. За сега имаха късмет, защото никой не беше умрял. Няколко жертви на бандата са били спасени по чудо в бургаската болница.

Юстиция.бг е единствената медия, която ще ви покаже истината за миналото на убиеца Пламен Русев, защото в Бургас как така, явно всички са зависими от него или той им изпълнява поръчки, че, и медии, и полиция с прокуратура забравят длъжностните си характеристики, когато чуят името му или имената на хората от неговата банда.

Пламен русев убиецът от новата поща в бургас
Пламен русев убиецът от новата поща в бургас го водят с белезници в съда за нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.

Тази банда на Пламен Русев е печално известна още от 2009г. не само с това, че има зад гърба си жертви – поне 30-40 бургазлии, наръгани с ножове и разсечени с мачетете, ами и с това , че има специална прокурорска защита.

След убийството на Новата поща на младо момче, наръгано седем пъти с ножове с острие – с дължина над 30 см. , Пламен Русев – тарторът и спонсорът на бандата е задържан. Но докога ли след като ме запознати с близките отношения между бандата и бургаската правоохранителна и правораздавателна система. Не е тайна за никой в Бургас, че близък роднина на един от тях в бургаската прокуратура покровителства зверствата на бандата. И ако този път пак се намеси в негова защита или блокира разследването срещу убиеца Пламен Русев, ние от Юстиция.бг ще оповестим името му, ще покажем и всички случаи, в които е покривал кръвожадната банда.

Сега остава въпросът кога най-сетне бургаската полиция и прокуратура ще влезе в ролята си и ще задържи и останалите членове на организираната престъпна група, която се занимава с наркотици, рекет, побоища, палежи.

Тази банда е най-опасната в Бургас и региона, и всички задържани до сега и представяни от казионните медии (като Флагман.бг например) като “страшилища” са бандички до тази на Русев. 

Главатарите на бандата вероятно са : Пламен Русев – известен като Русев (на снимката),
Пламен русев убиецът от новата поща в бургас го водят с белезници в съда за нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.
Пламен русев – убиецът от новата поща в бургас опитва да удари охранител при нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.
Членове са известния татуировчик Атанас Майсторов – Наката Татуиста (на снимката), Жельо, Красьо – с прякора “Кръв и чест” и други.
Атанас майсторов - наката тауиста, който е член на бандата от самото начало
Атанас майсторов – наката татуиста е член на бандата от самото начало

Те бяха оставени на свобода за да заплашат всички свидетели по делото на главатяаря си Русев, за да може и убийството да остане безнаказано.

Да припомним какво се случи:

Мъж на 32 години ще бъде опериран по спешност в УМБАЛ Бургас, след като е бил нападнат от три лица в района на Новата поща, съобщиха от Областната дирекция на МВР на 27-ми ноември 2022г. Пострадалият е откаран в лечебницата със седем дълбоки прободни рани, някои от тях – в областта на гърдите.

Инцидентът е станал към 11:30ч пред банков клон на бул. “Стефан Стамболов” и е запечатан на камери, до които обществеността няма достъп. Друг път полицията изнася такива кадри, но не и сега. Все пак става въпрос за тяхно протеже. Пред БТА от полицията уточниха, че пострадалият е с криминални регистрации, а ножът, с който е извършено нападението, е иззет от мястото. Това оповести полицията тогава

без да каже, че нападателят е известната мутра в Бургас с изпълненията си, присъщи за 90-те години – Пламен Русев – шеф на бандата с ножовете, която тормози Бургас от години. 

Видеозаписи от близко разположени камери са запечатали убийството, извършено от Русев.

Преди ден 32-годишния Иван Ангелов, който на 27-ми ноември бе намушкан с нощ в центъра на Бургас от “реабилитирания”, според информацията на ченгета, които допуснаха Пламен Русев да вилнее безнаказано до сега, почина в болницата.

В продължение на 10 дни лекарите се бориха за живота на Ангелов, който изпадна в кома след ужасяващото касапско нападение. От ударите с ножа на Иван Ангелов му бяха нанесени изключително сериозни поражения на неговия бял дроб, аортата на белия дроб и черния дроб.

Пламен Русев е безмислостна и известна мутра в Бургас от над 10 години – шеф на бандата с ножове на Русев,

а според казионните медии, които би трябвало да са корективна корупираните правораздавателни органи, същият бил собственик и управител на строителната компания “Ноубъл Хаус” ООД. През последните 15 години срещу него има множество разследвания по най-различни обвинения. Оргомна част от тях са наръгвания с нож, извършени в съотношение на силите 10 към 1 или 20 към 1 в полза на бандата. Прокурорът по делото Христо Колев се опита да оправдае убиеца, че той е “реабилитиран по право”. От документите на разследващите става ясно, че част от разследванията са прекратени, защото наръганите са оттеглили обвиненията си след заплахи и нови нападения от други членове на тази банда. В момента Пламен Русев е обвинен за нападение с нож, а Бургаският окръжен съд му наложи мярка за неотклонение “задържане под стража”.

Момчето , което почина е обикновено момче. Съседите му го познават като благ и отзивив. Помагал на всички.

Той е убит от ножа на Пламен Русев, чието острие е 28 сантиметра, като са нанесени изключително сериозни поражения на пострадалия.

Засегнат е неговият бял дроб, аортата, черният дроб и е жив само и единствено благодарение на усилията на медицинските лица и начина, по който се е придвижил до болницата. Загубил е 4 литра кръв.

Обвинението, в лицето на прокурор Христо Колев (на снимката), се опитва да мачка делото,

Прокурор христо колев пламен русев рочата бургас убийство намушкан с нож
Прокурор христо колев

защото срещу Пламен Русев има смешно обвинение за опит за убийство по член 115 във връзка с член 18 от Наказателния кодекс, за който се предвижда наказание от 10 години лишаване от свобода, а не обвинение за убийство по хулигански подбуди или извършено по особено жесток начин (7 пъти е наръгана жертвата), по чл 116 от НК, както се прави винаги, когато има такова убийство, и по което пръсъдите са от 15-20 години в затвора или доживотен затвор без право на замяна.

На журналистически въпрос за какво е осъждан убиецът, прокурор Колев отговори, че нямало отношение към настоящото дело?

Дали, господин прокурор, няма отношение, че убиецът Русев е осъждан за групово мутренско нападение над охранителите в бар в Созопол? 

Освен това без съмнение Пламен Русев е показал неуважение към обществото с касапските си изпълнени на пъпа на Бургас – до Новата поща, пред множество свидетели и за това е безспорна квалификацията по хулигански подбуди.

С една сума, той е подведен по най-привилигирования член в НК за убийство, което било станало в момента на афект. А в афект ли бешее Русев и неговите другари, когато оставиха над 30-40 бургазлии с белези от ножове по себе си? 

Още от самото начало виждаме, че “бизнесменът” – шеф на бандата с ножовете известна мутра в Бургас –

Пламен Русев вероятно си е платил на който трябва, както до сега, за това и медиите, и държавните правоприлагащи органи в лицето на МВР и прокуратурата са пестеливи за тази мутра, която въобще не е пестелива с бруталните си нападения и палежи над обикновените данъкоплатци на Бургас. 

За това, следете Юстиция.бг, която ще ви информира обективно за това убийство и дали ще има възмездие, както и ще оповестим всички действия на прокуратурата и МВР по това дело. Това безумие веднъж завинаги трябва да спре в Бургас и най-сигурният начин това да се случи е, ако този банда получи справедливо наказание.

В момента сме сигурни, че свидетелите се обработват от оставените на свобода бандити – приятели на Русев и се инсценира едва ли не “неизбежна отбрана”.

Малко история на бандата:

През 2017г. Пламен Русев и бандата им мутри нахлуха въоръжени и пред очите на десетки посетители пребиха четирима от служителите, нападнаха и управителя Христо Бардуков – секретар на Комисията за младежта и спорта в Общината. 

ВИДЕОТО ОТ НАПАДЕНИЕТО В БИКИНИ

Верният сподвижник на Пламен Русев, с който заедно ръководят бандата, е осъждан за нападение над полицай през 2016г., за което е наказан с пробация.

Това лято Пламен Русев, Жельо – жалбата и Наката Татуиста нападнаха с ножове момче в кафене в ж.к. Лазур. Тогава полицията замете случая!

В Бургас е обществена тайна, че Пламен Русев е поръчител на нападенията с ножове над конкуренти в строителния бизнес срещу Найден Найденов в дискотека “Джубокс”.

Тогава бившията борец Найден от Меден Рудник, които имаше бригади за довършителни работи по строежи, беше буквално заклан.

Тогава пак полицията и бургаската прокуратура заметоха случая! За кой ли път?

Малко след това той нападна семейство с две бебета в него в бургаско заведение за хранене посред бял ден. Тогава той нахлу в заведение в Славейков и без обяснения нападна с юмруци и нож младо семейство докато обядвало с малките си бебета. 

Те просто нямат спирка, а бургаската прокуратура няма спирка да ги покровителства и да им прекратява делата за престъпленията, извършени от бандата.

Нападението му беше запечатано на охранителните камери, а собствениците подадоха жалба, но резултат от нея, както винаги нямаше. Второ районно полицейско управление в Бургас покри случая, за това публикуване публично записаното на охранителните камери, а изводите си направете вие сами. Ако вие направите нещо такова, дали ще ви се размине? Не, разбира се, ще бъдете съдени и осъдени за хуиганство, телеска повреда по хулигански подбуди и т.н., но бандата е покровителствана на местно ниво и все е суха.

Ние ще държим в копие главния прокурор и вас – нашите чиататели за истината и развитието по този случай.

През 2014г. издирваха сподвижника на Русев за касапница с мачете в бургаската дискотека, но пак му се размина, защото, както казахме горе, имат човек в прокуратурата в Бургас на високо ниво, който мачка всички дела срещу тях от над 12 години.

Тогава издирваният опасен престъпник за жестокото клане в в бургаската дискотека “Планета Пайнер клуб” бе сподвижникът на Русев, викали му още и Хампито.

Сподвижникът на Русев все още се издирваше дълго от полицията, но когато бе задържан, пак бе пуснат, а на  всички други при укриване се взима постоянен арест.

Тогава имаше призиви от медиите всеки, който има информация за този човек, да я подаде на тел.112 или в Първо РПУ, анонимността му е гарантирана и че срещу Сподвижникът на Русев още тогава имаше и друго дознание за наръгване на човек – агресивен е.

В съботната вечер тогава, през нощта сподвижникът на Русев бил с хората на друг не по-малко известен бандит, който се прочу онова лято с мачетето, с което посече плевенския бизнесмен Куката в Слънчев бряг. Скандалът между пияните мъже и друга компания ескалира и някой удря сподвижника на Русев в главата. Той се срутва върху циментовия под и остава в сайтнот за около 5 минути, докато аверите му го свестят. След което се наема и вади огромен ханджар, тръгвайки между клиентите с викове „Ще те заколя!”. В мелето е пострадал клиентът Георги Георгиев, на 40 г.

Всички служители от охраната се втурнали да го озаптяват, а той забил ножа на две места в един от охранителите – в рамото и в шията, близо до сънната артерия.

Раненият е пратен в болница, а сподвижникът на Русев и компанията успяла да се измъкне безнаказано. Името на пострадалия гард е Радостин Б., на 30 години, от Раднево, който беше спасен на косъм от бургаските лекари.

На 21 декември 2013 г. друг младеж изненадващо бил нападнат от сподвижникът на Русев пред входа на блока, в който живее. Последвала канонада от юмруци и ритници, бил съборен на земята и дори тогава наказателната акция продължила.
Видях с периферното си зрение как един юмрук ме нацели в главата. Усетих удари по тялото и лицето. Изведнъж паднах на земята, където ритниците продължиха”, разказа пострадалият.

Ние ще следим случая и ще публикуваме още много разследващи статии по въпроса с банадата на Пламен Русев и ако този път му се размине, тогава ние ще публикуваме всички ченгета, прокурори и съдии, които са направили това нещо възможно.

Следете нашата ТЕМА!

Юстиция.бг , за разлика от останалите медии ви показа истината за миналото на убиеца Русев.
Да видим “колегите” дали ще се поправят или ще продължат колборантската линия с престъпността в Бургас!

Следете ни, ние ще отразим този случй в подробности и нищо няма да скрием от вас!

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

11 КОМЕНТАРИ

 1. Рочата наръга едно момче на 13 години пред мен и пред 20 свидетели и пак нищо не му направиха, Май беше прокурор Маринчев тогава, който го покри.

  23
  2
 2. Такива неща стават само в Бургас. 15 години да ръгаш по 10 на година и накрая нищо. Оставка на цялата бургаска прокуратура!

  23
  2
 3. Русев, мишко, наигра ли се? Хубаво ти беше като ръгахте шматките по 20 човека в дискотеките и никой не ви закачаше. Евалла на тази медия. Вече ще ви чета, а флагман ги блокирам.

  25
  1
 4. Това долно същество Русев е способен само на интриги и накрая уби брата на приятеля си. Как спиш бе боклук? Всичко в статията е точно така, даже е сбито.

  21
  0
 5. Защо казвате че прокутарата не работи.
  Вижте в Затвора има хора дори е пълен,нищо че няма нито един свястен престъпник но Прокуратурата ще каже че има осъдени хора.
  Трябва трепане и плитко заравяне на всички прокурори и съдий в Бургас.

  3
  0

Коментирайте