Начало Съдебна Система Пловдив - съд и прокуратура Фашизоидното изказване на директора на МВР в Пловдив “Можем да нарушаваме правата...

Фашизоидното изказване на директора на МВР в Пловдив “Можем да нарушаваме правата на гражданите” ще доведе ли до оставка ?

351
1
Мусолини Фашизоидното изказване на директора на МВР в Пловдив :

В пълен потрес сме не само от фашизоидното изказване на директора на МВР в Пловдив: “Може да нарушаваме правата на гражданите, но да има контрол” по повод съвършено незаконната акция, в която бяха събличани на голо 400 случайни граждани в Пловдив, а най-вече на реакцията на т. нар. медии, които не му поискаха сметка за тази анти-демократична позиция на шефа на репресивните структури на МВР в Пловдивска област.

Директорът на полицията в Пловдив върна изпращането в лагери за чарлстони и Хулиганската акция “Мълния” от 1958 година

Това, което си позволи да направи директора на ОД МВР в Пловдив Васил Костадинов си беше доста, как да го кажа, не показателен, ами направо очеваден и изтипостан в ХХI век, типичен съветски сталинов театър на абсурда, стил “Андрей Вишински” от репресиите и интерниранията в СССР през 30-те години на ХХ век, наподобяващ и хайките за Ловеч и Белене от зимата на 1957-58 година!

Шефа на мвр в пловдив – ст. Комисар васил костадинов това се случва докато разследваме директора на полицията в пловдив - ст. Комисар васил костадинов и известни пловдивски мастити адвокати в схема за кражба на паричните гаранции по наказателни дела.
Шефа на мвр в пловдив – ст. Комисар васил костадинов

Според комисар Васил Костадинов – шеф на МВР в Пловдив, полицията не е превишила правомощията си при нахлуването в клуба. Той обаче се застрахова, че крайната дума ще има проверката по случая. 

Преди точно 9 дни шефът на пловдивското МВР се вживя в ролята на нещо като мутра от 90-те.

Тогава преди мача Ботев-Левски на новия стадион “Христо Ботев”, комисар Васил Костадинов агресивно обгради с още свои подчинени от МВР в Пловдив журналист и му отправи заплахи на висок тон.

За този случай ще разкаем по-долу, но сега да се върнем на фашизоидния характер на изказването на директора на МВР в Пловдив.

Както е ясно, една от най-големите хвалби на фашистките и комунистическите режими е справянето с престъпността на цената на правата на гражданите. Това доведе до избиването на над 100 милиона хора само в Европа, до Втората световна война и до разрухата след нея.

Сега ще ви опишем и ще цитираме гръмките хвалби към мусолини от колеги на нашите медии от 20-те години в италия, когато фашистите на бенито мусолини се справят с "коза ностра" или тогава известна като "черна ръка".
Бенито мусолини

Сега ще ви опишем и ще цитираме гръмките хвалби към Мусолини от колеги на нашите медии от 20-те години в Италия, когато фашистите на Бенито Мусолини се справят с “Коза Ностра” или тогава известна като “Черна ръка”.

Два казуса с усещане за корупция в Бургаска окръжна прокуратура на Петър Вълчев Камъка и убиеца Пламен Русев

Това са цитати от статии от 1925 година и справянето на фашистите с мафията:

Измина повече от година, откакто, по заповед на премиера Мусолини, ужасяващата мафия (или организацията Черна ръка) беше преследвана на остров Сицилия, заловена и хвърлена в затвора. В продължение на векове мафията защитаваше сицилианците, докато островът беше под чуждо управление. Когато Италия се обединява през 1870 г., мафията (в действителност коалиция от банди) се превръща в разбойници и безмилостно тероризира острова. Не и до появата на синьор Мусолини и неговия фашист! дали някое правителство се е осмелило да потуши масовото им беззаконие, въпреки че са правени много половинчати опити.

Миналата седмица в Термини Имерезе, Сицилия, започна странен съдебен процес — процесът срещу 153-мата членове на бандата Andaloro-Ferrarello. Беше странно, защото затворниците бяха докарани в съда в клетки с железни решетки и подредени из стаята като диви животни, охранявани от малка армия карабинери в цветни униформи с фиксирани щикове.

Интересът се съсредоточи върху Джузепа (Жозефин) Андалоро, майка на трима сина и четири дъщери, заедно водачи на бандата Андалоро-Ферарело. Тя, една беззъба белокоса вещица, беше наречена Кралицата на мафиотските банди. Думата й беше закон. Облечена в мъжки дрехи, тя имаше навика да язди из страната и да избира жертви за мафията. Тя беше тази, която нареждаше убийства, грабежи, изнудвания, засади, мъчения, отвличания. Никой не смееше да не се подчини на нейните заповеди.

Нейната дума беше такава, че тя заповяда на членовете да се женят за когото тя избере. Без нейното съгласие никой не можеше да се ожени. Много кибритени клечки тя счупи. Това тя направи, за да могат нейните последователи да направят добри бракове, „добри“ означава натрупване на богатство за тази и тази банда.

Тя беше тази, която нареди на този и този селянин или работник да лъжесвидетелства пред съдилищата, за да осигури освобождаването на заловен член. Тя определи откупите и организира метода им за събиране. Твърдеше се, че цялата дяволска дяволия в бандите произлиза от нея.

И в една от клетките с железни решетки тя седеше, лишена от властта си, гледаше мрачно служителите на съда, мръщейки се на карабинерите — възрастна жена, с набръчкана кожа, свиреп вид, груби черти. Никой не се съмняваше, че смъртта, твърде дълго отлагана според сицилианците, ще бъде нейната съдба.

Дванадесет тормозени сицилианци спориха в продължение на 72 часа миналата седмица на Termini Imerese, претегляйки показанията на 500 свидетели, усвоявайки обвинение на съдия, което обхващаше 6000 правни точки. Съдебните заседатели най-накрая произнесоха обща присъда: „Виновен“.

Скоро затворнически присъди за повече от 2000 години бяха наложени на 147 виновници. Всички бяха водещи членове на страховитата, прочута мафия, бандитска банда, някога по-могъща в Сицилия от италианското правителство. Седем от осъдените бяха осъдени на доживотен затвор, други на намалени присъди от 30 на 3 години. В Рим фашистката преса триумфално обяви, че Il Duce е изпълнил обещанието си да унищожи мафията (TIME, 24 октомври).

Италианските кореспонденти, впечатляващи, съобщиха, че кръвта им е “изстинала”, докато са гледали прословутата “кралица на мафията”, 62-годишната Джузепа Салво, да получава 25-годишната си присъда “със зловещ поглед и свиреп поглед”.

Мусолини се справи с мафията на цената на правата на гражданите, но това ескалира в хайки за вещици и накрая предизвика смъртта на много повече от жертвите на мафията!

Та, да се върнем на случая с мутренските изпълнения на представителите на висшите ешалони на МВР в Пловдив, с което да продължим историята, започната по-горе:

Всичко това се случи край стена, а журналистът беше буквално наобиколен от униформени, само защото малко преди това си позволи културно да попита силовия шефа на МВР в цяла България – министър Иван Демерджиев защо прикрива и замазва следите на органи на реда, които си позволяват да бият невинни хора, какъвто бе случаят опреди месеци в Плевен, когато полицаи, които не бяха на смяна биха на почивки младо момче докато изпадне в безсъзнание.

Изнервен от логичните въпроси Демерджиев побесня и си позволи като лумпен, а не глава на институцията МВР, да долепи чело в чело журналистът. После ядосаният министър и вицепремиер си позволи да праща униформени, които да респектират представителя на четвъртата власт. Начело на “бригадата” бе именно Васил Костадинов, който вилня и се държа мутренски, използвайки заплахи и обиди.

Демерджиев дори се върна и лично се опита да потърси наново саморазправа с журналиста, но свидетелите наоколо извадиха телефони и това го възпря.

Накрая журналистът бе отведен с патрулка към близко РПУ, макар и не арестуван. Така му бе попречено да изпълни служебните си задължения на срещата, които бе изпратен да изпълнява под претекст, е личната му карта е с нарушена цялост и е нужно да му се състави акт. Случката е показателна и затова думите на шефа на пловдивската полиция е хубаво да не се взимат занапред за чиста монета, имайки предвид на какво е способен, дори на публични места като стадиони.

Та, да ви запозная с организираната шуро-баджанашка престъпна група, наречена ръководство по високите етажи на МВР в Пловдив. Една крайно закостеняла, дълбоко комунизирана и сталинизирана областна структура на жизнено-важното за устоите на обществото ни – МВР.

Според въпросния директор на МВР в Пловдив това брутално отношение към случайни граждани не било незаконно…

Не само, че е незаконно, но е незаконно да останете на поста си в МВР в Пловдив, както и е незаконно вашите началници да останат на поста си след като вие още сте там!

Що не влезете така в Столипиново да намерите 1-2 тона хероин, ама там сте на заплата при ромските босове, нали?

Послепис: 

Днес много твъдрят, че не са знаели за лагерите или колко е било жестоко в тях! Та, нали през вашите кабинети минаваха справките и характеристиките на въдворените…
Одобрявали сте произвола, беззаконието!
Голяма е вашата вина, мили хора!
Мълчанието е престъпление!
Примиряването е престъпление!
Единственият път е ОСТАВКАТА!
ОСТАВКА и заради генерално несправяне с престъпността на МВР в област Пловдив!

 

 

Редакцията на “ЮСТИЦИЯ” се извинява за евентуално допуснати неточности. Засегнатите лица имат право на отговор.

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

МВР в Пловдив , Васил Костадинов, Бенито Мусолини, фашизъм, МВР в Пловдив , Васил Костадинов, Бенито Мусолини, фашизъм, МВР в Пловдив , Васил Костадинов, Бенито Мусолини, фашизъм, МВР в Пловдив , Васил Костадинов, Бенито Мусолини, фашизъм, МВР в Пловдив , Васил Костадинов, Бенито Мусолини, фашизъм, Васил Костадинов, Бенито Мусолини, фашизъм, Васил Костадинов, Бенито Мусолини, фашизъм, МВР в Пловдив , МВР в Пловдив ,

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

1 КОМЕНТАР

Коментирайте