Начало Разследвания Мутри Замесен ли е синът на Аня Пенчева в поръчково мутренско нападение над...

Замесен ли е синът на Аня Пенчева в поръчково мутренско нападение над семейство покрито от МВР прокуратура и медии ?

6
Лицата, които по думите на Ибришев са замесени пряко в побоя са синът на актрисата Аня Пенчева - Ангел Караньотов, шофьорът на Ториното - Мартин Марков и Румен Башев, чието име нашумя с участието му в незаконното отвличане на либийски танкер в Бургаското пристанище през 2018 г.
Лицата, които по думите на Ибришев са замесени пряко в побоя са синът на актрисата Аня Пенчева - Ангел Караньотов, шофьорът на Ториното - Мартин Марков и Румен Башев, чието име нашумя с участието му в незаконното отвличане на либийски танкер в Бургаското пристанище през 2018 г.

След дълги войни с вятърни мелници и размотаване из правораздавателни органи, които отказват да си свършат задълженията по закон, след десетки отказа да бъде отразен проблемът му от “обективни”, широко-тиражирани и “любими” на обществото журналисти от националните телевизии bTV, БНТ и Нова телевизия, където на почит работят сестрите на соченият за подбудител –  Ангел Караньотов – син на Аня Пенчева.

Съдържание :

Премазаният от бой в Дупница, заедно с децата си и жена си Георги Ибришев се свърза с ЮСТИЦИЯ за да разкаже как в България вече пет години се мачка разследването за едно мутренско и публично нападение посред бял ден срещу младо семейство с деца.

Лицата, които по думите на Ибришев са замесени пряко в побоя са синът на актрисата Аня Пенчева – Ангел Караньотов, шофьорът на Ториното – Мартин Марков и Румен Башев, чието име нашумя с участието му в незаконното отвличане на либийски танкер в Бургаското пристанище през 2018 г.

Аня пенчева - ангел караньотов, шофьорът на ториното - мартин марков и румен башев, чието име нашумя с участието му в незаконното отвличане на либийски танкер в бургаското пристанище през 2018 г.
Синът на аня пенчева – ангел караньотов (снимка btv)

“19-ти май 2019 година бе най-гадният и жесток ден поднесен от съдбата за мен и моето семейство. В деня на 19-ти май бях със семейството ми, синът ми и също така наши приятели с техните деца. С нас бяха и на съпругата ми, племенника ѝ и двете деца на нашите приятели на писта Сапарева Баня за да тренирам с дрифтове автомобила, който имам – автомобил който е подготвен професионално за дрифт състезания !

 

Лицата, които по думите на ибришев са замесени пряко в побоя са синът на актрисата аня пенчева - ангел караньотов, шофьорът на ториното - мартин марков и румен башев, чието име нашумя с участието му в незаконното отвличане на либийски танкер в бургаското пристанище през 2018 г.
Премазаният от бой георги ибришев в болницата

С този същият автомобил участвах в Българския дрифт шампионат ! На Сапарева баня тренирахме, тъй като на следващата седмица беше първият кръг от шампионата, който щеше да се състои в гр. Пловдив, на панаирната палата .
Докато тренирахме, имаше и мотористи, които любителски или професионално също тренират . Пистата е обществена и всеки който дойде може да кара !
С мотористите се бяхме разбрали да се сменяме на всеки 30 мин. за да не си пречим и всеки да тренира спокойно и да избегнем инциденти!
Около 12 ч се появи Ива Русинова която също дойде да тренира, беше с нейна приятелка и баща ѝ.
Баща ѝ , дойде при нас и ни попита как сме и как я караме и нищо повече.
Аз го му казах, че съм взел чували за боклук и го помолих като приключим да се съберем и да изчистим пистата. Той се съгласи !
След около 2 ч пристигна бус, пълен с хора и джип Х3 на Ангел Караньотов – синът на Аня Пенчева !
Оказаха се хората на така нашумелия Ивайло Борисов – Ториното, водени от Ангел Караньотов – синът на Аня Пенчева за да ни пребият!
Хората, които слязоха от буса, бяха около12-13 човека, водени от Румен Башев, а от джипа -неговият колега Мартин Марков.
Със слизането от буса и джипа, те ме заобградиха и започнаха да ме налагат с боксове и метални предмети.
Аз съм изпаднал в безсъзнание, а те са започнали да налагат хората, които бяха с мен и моето семейство!
Децата, които бяха с нас, са 6 , 7 , 9 и 12 – годишни.
От страха са се навирали под колите.
Това са твърдения от очевидците на пистата – случайни хора, които бяха там от района на гр. Дупница, Благоевград и Перник !

Лицата, които по думите на ибришев са замесени пряко в побоя са синът на актрисата аня пенчева - ангел караньотов, шофьорът на ториното - мартин марков и румен башев, чието име нашумя с участието му в незаконното отвличане на либийски танкер в бургаското пристанище през 2018 г.
Снимка на георги ибришев преди да дойде в съзнание.

След като са си свършили работата, (говоря вече от 3-то лице, защото по това време аз съм в безсъзнание на земята) така наречените „БАШЕВ СЕКЮРИТИ“ и компания са се натоварили на буса, с марка „Мерцедес“ и модел „ Виано“, което е установено от разследващите в последствие, и са тръгнали в неизвестна посока ! Преди да се натоварят , Мартин Марков и Ангел Караньотов – синът на Аня Пенчева, са се доближили до мен докато жена ми ми е държала главата.
Мартин Марков ме полял с вода , а Ангел Караньотов– синът на Аня Пенчева ме е снимал с телефона си. След това са се натоварили и са си тръгнали!
Пет часа по-късно на системи и след лекарска помощ успяха да ме събудят в Шокова зала на Пирогов шокова зала, след което пак съм загубил съзнание ! Претърпях няколко операции на горната челюст и носа !
От този момент насам посещавам психолог и психиатър ! Пия хапчета за сън, които се предписват със „зелена рецепта“, т.е. са силно-упойващи и ми предстоят операции на синосните канали и носа !

Ще загуби ли още места по свобода на словото България след сигнала до “Репортери без граници” на ЮСТИЦИЯ?

Разпознатите лица от случайните хора и моите приятели са Ангел Караньотов -синът на Аня Пенчева, Мартин Марков и тарторът на групата – Румен Башев,  който стана популярен покрай отвличането на либийския кораб в Бургас.”

ПИРАТСКА АКЦИЯ СРЕЩУ ЛИБИЙСКИ ТАНКЕР В БУРГАСКИЯ ЗАЛИВ !

и побоят над фитнес инструктора в София – на Околовръстното шосе !

ГОСПОДАРИТЕ ЗА ПОБОЯ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО | Стана ясно, кои са биячите на Околовръстното шосе на София

Можете да гледате във видеото!

От “БИ ТИ ВИ” ( bTV ) и Нова телевизия ни тормозиха да даваме интервю докато още бях в болницата , но нямаше как да стане, защото аз не можех, нито да говоря, нито да давам интервюта.

Състоянието, в което бях, не ми го позволяваше.

Сред като излязох от болницата – 10 дни по-късно се свързах с една от журналистките, която искаше да вземе интервю от мене.

Казва се Наталия Герджикова  от Нова телевизия.

В момента, в който разбра кой се обажда, ми каза че тя ще ме потърси, защото била заета.

Месец по късно пак я потърсих!

Отказът и бе категоричен , че няма как да дадат изява на това нещо, защото главният редактор нямал интерес!

 

След като ми отказаха опитах да се обърна към “БИ ТИ ВИ” ( bTV )

Свързах се с разследващият журналист от “БИ ТИ ВИ” ( bTV ) Марин Николов.

Имах няколко срещи имах с него

И на последната ми каза че Петя Дикова – сестрата на Ангел Караньотов – дъщерята на Аня Пенчева от Сашо Диков работи в “БИ ТИ ВИ” ( bTV )  и няма да станат нещата!

Петя Дикова е дъщеря и на Аня Пенчева от първия ѝ брак със Сашо Диков

 

ПЕТ ГОДИНИ прокуратурата в град Дупница се опитваше по всякакъв начин да прекрати разследването!

 

Едва сега вече са повдигнати обвинения на Румен Башев и Мартин Марков.

Делото бе насрочено за 23.03.2023 г. , но поради поредните умишлено-направени от прокуратурата пропуски по обвинителния акт, то бе върнато в досъдебното производство.

Едно заседание бе отложено заради липса на единият обвиняем – Румен Башев, на който не беше наложена глоба, не беше сменена мярката за неотколнение в по-тежка, въпреки, че не представи болничен лист.

Най-интересното е че при толкова свидетелски показания и разпознавания на живо, Ангел Караньотов -синът на Аня Пенчева не е привлечен като подбудител и поръчител на това тежко престъпление срещу мен.”  – Георги Златанов Ибишев

Ние като медия се поразровихме в архивите за сочените като извършители на побоя лица.

Кой са посочените от Георги Ибришев като биячи на него и семейството му ?

Соченият от г-н Ибришев като поръчител – Ангел Караньотов е син на Аня Пенчева.

Той е широко тиражиран като “звезда” и добродетел в казионните медии и нaй-вече в БИ ТИ ВИ ( bTV )

Участва в шоу програми, където е гост, но основното му занимание са дрифт състезанията. Точно на такава писта е станал жестокият побой над г-н Ибришев, над жени и деца!

Drift - с Ива Русинова и Ангел Караньотов

Можете да гледате във видеото!

Едно поне за нас е сигурното, че едва ли някой щеше да чуе за него и той едва ли щеше да стъпи в телевизионно студио като гост, ако не беше майка му Аня Пенчева.

Коя е Аня Пенчева? 

Ако питате, значи никога не сте гледали телевизия!

Аня Ангелова Пенчева е българска филмова и театрална актриса.

Има 2 брака – първият е със Сашо Диков (от него има дъщеря Петя Дикова), а вторият – с Ивайло Караньотов (от него има син Ангел Караньотов – героят в нашето разследване).

През 2008 г. участва в българското шоу „Dancing Stars“, а на 16 март 2009 г. влиза във ВИП къщата на „Биг Брадър (Big Brother)“ като участник в третия сезон на „Vip Brother“.

Нейната дъщеря Петя Дикова и сетра на Ангел Караньотов е редактор в БТВ новините ! Тя е един от водещите на неделното издание на предаването „Тази събота и неделя“, журналист в редакцията на bTV Новините. Дъщеря е на актрисата Аня Пенчева и журналиста Сашо Диков. През 2011 г. се присъединява към редакцията с най-голямо доверие в България, а през 2013-а става автор и водещ на първото лайфстайл шоу.

Другата дъщеря на Аня Пенчева е Карина Караньотова, дългогодишен журналист на БНТ 1, но в мрежата се намират и материали, в които бива обвинена в манипулация в полза на властта!

Карина Караньотова от БНТ след лъжите ѝ в ефир за протест на граждани срещу идеите на “Спаси София”

Можете да гледате във видеото!

Нападателите, посочени от г-н Ибришев като извършители на побоя са също не по-малко интересни лица.

Безспорно най-интересният персонаж в пейзажа, който описа г-н Ибришев е Румен Башев!

Аня пенчева - ангел караньотов, шофьорът на ториното - мартин марков и румен башев
Румен башев

За него има няколко дузини страници в резултатите на гугъл търсачката, където са описани “подвизите” му.

Той е главно действащо лице, когато беше отвлечен либийски танкер на бургаското пристанище! В деня на мутренската пиратска акция, до танкера пристигнали не един, а два катера, от които се качили около 30 души, сред които униформени служители на “Гранична полиция”, въоръжени гардове от “Башев Секюрити Тийм” , служители от “Морска администрация” и цивилни лица, представили се за новите собственици на кораба. Те забранили на капитана да се свърже със собственика на танкера и заглушили комуникациите на кораба със специална апаратура.

Според изложението на капитана става дума за фирмата “Башев Секюрити Тийм”. Официално тя се води на името на Мартин Колев и Стефан Войнов, но е известно, че се контролира от Румен Башев, който е криминално проявен и няма право да е в управата на охранителна фирма.

Ето какво се казва в официалното становище на либийската държавна компания GNMTC (General National Maritime Transport Company of Libya):

21.12.2018 /петък/ “Въоръжени мъже (някои от които претендираха, че са от българската гранична полиция) се качиха на MT BADR – кораб от флота на Националната Морска Транспортна Компания на Либия. Капитанът и екипажът на кораба са били принудени да слязат веднага от борда. Никаква правна документация, съдебно разпореждане или заповед не са били предоставени, за да се оправдаят или да се подкрепят тези действия – на екипажа е било просто наредено да напусне кораба под прицел и под заплаха от насилие. Комуникациите на кораба и АИС /Автоматичната индентификационна система/ веднага след това са спрени, което означава, че нито собствениците на кораба, нито който и да е с легитимна власт в момента не може да се свърже или да проследят местонахождението на кораба.

Това е не само престъпление, но и явно нарушение на всички международни закони. Освен това е в пряк разрез с постановление на българския Върховен съд, който постанови освобождаването на плавателния съд през януари 2018 г.
Тази заповед беше игнорирана от пристанищните власти на Бургас, което означава, че корабът от този момент нататък (близо 1 година, б.р.), е неправилно задържан. Ние, законните и юридически собственици на МТ Бадр оставаме в постоянен контакт с всички съответни органи и морски организации – както в България, така и в международен план – търсейки незабавно спиране на тази корупционна и престъпна дейност.
Издаден в Триполи събота 22 декември
Национална Морска Транспортна Компания (GNMTC)”

Преди четири години охранители на Ивайло Борисов -Ториното, сред които и Румен Башев, пребиха семейство на Околовръстното. Случай, който придоби изклюителна популярност и предизвика остри обществени реакции срещу насилниците на пътя. Ториното е известен и като доверен човек на Златко Баретата. Фирмата няма сайт, а на телефона за връзка посочен в страницата й във Facebook отговаря съвсем друго лице, което няма нищо общо с нея.

Другия – Мартин Марков е сочен като шофьор на Ивайло Борисов-Ториното.

Аня пенчева - ангел караньотов, шофьорът на ториното - мартин марков и румен башев
Шофьорът на ториното – мартин марков

През 2018 година медиите писаха, че шофьорът на Ивайло Борисов-Ториното – Мартин Марков, който е упрекнат в съучастничество към отвличането на сина на предприемача Тони Златков – Адриан, е прочут в незаконния свят като Марто Ключаря, написа в. ” Телеграф “. Освен че е приключил духовната семинария в София, той се е квалифицирал и като занаятчия ключар. Жителите на Горубляне описват, че аверът на Ториното бил непостижим по ключалките на коли.

Можел да отключи какъвто автомобил пожелае даже за по-малко от 60 секунди. От профила му в обществената мрежа излиза наяве, че е познавач на марковите напитки, използва основно водка и уиски, пуши пури и обича да чете Библията.

Из жилището му на всички места има икони. Негови близки настояват, че е обичал да върви на черква и да се моли, когато не е зает с работата си за Ториното.

Мартин отговарял за законния бизнес, направлявал депото за боклуци ” Искър ” в квартал ” Димитър Миленков “, където камионите на Ториното изнасяли инертни материали от огромни строителни обекти в столицата. (Източник: blitz.bg)

В момента се води дело, което се шиканира, вероятно умишлено от държавното обвинение, а на подсъдимата скамейка даже не е соченият за подбудител и поръчител, присъствалият на побоя – Ангел Караньотов – сина на Аня Пенчева.

Ние от ЮСТИЦИЯ ще следим с интерес делото и ще ви информираме за неговия развой и винвониците да бъде мачкан този случай!

Редакцията на “ЮСТИЦИЯ” се извинява за евентуално допуснати неточности. Засегнатите лица имат право на отговор.

 

Ангел Караньотов – сина на Аня Пенчева. Ангел Караньотов – сина на Аня Пенчева. Ангел Караньотов – сина на Аня Пенчева. Ангел Караньотов – сина на Аня Пенчева. Ангел Караньотов – сина на Аня Пенчева. Ангел Караньотов – сина на Аня Пенчева.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

 

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

 

 

 

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

6 КОМЕНТАРИ

Коментирайте