Начало Новини 2024 Героите от статиите ни Иван Бакърджиев от Първо и Мишо Ситев кроят...

Героите от статиите ни Иван Бакърджиев от Първо и Мишо Ситев кроят планове срещу ЮСТИЦИЯ заедно ?

0
Сигнал до нашата редакторска поща ни информира, че нашите герои от разследванията на ЮСТИЦИЯ - Михаил Ситев (Мишо Ситев - шеф на фитнес зала "Пулс Витал" Pulse Vital Burgas в жк. Зорница, Бургас) и Иван Бакърджиев от Първо Районно са се срещали вероятно за да кроят планове срещу журналисти от нашата медия ЮСТИЦИЯ . Както стана ясно от предишната ни статия, полицай Иван Бакърджиев от Първо Районно в Бургас е тормозил наш журналист и го е задържал незаконно над 3 часа. Ivan Bakurdjiev parvo rayonno mihail sitev pulse vital
Иван Бакърждиев и Михаил Ситев

Сигнал до нашата редакторска поща ни информира, че нашите герои от разследванията на ЮСТИЦИЯ – Михаил Ситев (Мишо Ситев – шеф на фитнес зала “Пулс Витал” Pulse Vital Burgas в жк. Зорница, Бургас) и Иван Бакърджиев от Първо Районно са се срещали вероятно за да кроят планове срещу журналисти от нашата медия ЮСТИЦИЯ .

Както стана ясно от предишната ни статия, полицай Иван Бакърджиев от Първо Районно в Бургас е тормозил наш журналист и го е задържал незаконно над 3 часа.

Убиеца от новата поща пламен русев и полицай иван бакърджиев от първо районно полицейско управление в бургас.
Полицай иван бакърджиев от първо районно полицейско управление в бургас.

Виж още на: Плати ли Пламен Русев на полицай Иван Бакърджиев да тормози журналисти отразяващи делото му за убийство?

Виж още на: Михаил Ситев от фитнес Vital sport в Бургас: “Не може да се къпете след всяка тренировка!”

Това е станало в понеделник, когато са ги засекли да се срещат на една пейка пред фитнес залата на Михаил Ситев “Пулс Витал” – Pulse Vital Burgas в жк. Зорница.

Миналата година на редакционната поща на ЮСТИЦИЯ пристигнаха сигнали, говорещи за открит хомосексиален тормоз, извършен от Мишо Ситев спрямо непълнолетни членове на фитнес залата му.

Подкаст "юстиция" еп. 1: михаил ситев от фитнес vital sport в бургас: “не може да се къпете след всяка тренировка! " - юстиция

В резултат ние направихме разследване и публикувахме резултатите от него.

На следващия ден на редакционната поща на ЮСТИЦИЯ пристигна един брутален видео-клип, в който Михаил Ситев показва как се тренира в залата му.

Ние не го публикувахме за да запазим достойството му.

Но щом ще заговорничи срещу нас, ще го публикуваме.

Миналата година нашият главен редактор Петър Низамов е бил привикан в Пето Районно полицейско управление да дава обяснения по жалба на Михаил Ситев срещу статиите ни. Там напълно незаконно, под давлението на конкретен прокурор от Бургаската районна прокуратура, е искано от него да разкрие самоличността на всички наши журналисти, което той отказал на основание етичния кодекс на българските журналисти.

Въпреки това, ние пак запазихме достойството на лицето Михаил Ситев – собственика и/или управителя на фитнес зала “Пулс Витал” – Pulse Vital Burgas в жк. Зорница, Бургас и не публикувахме видеото, в което Михаил Ситев се … по брутален начин.

Да припомним казусите на ЮСТИЦИЯ с двамата индивида, описани по-горе – Михаил Ситев и полицай Иван Бакърджиев от Първо РПУ – Бургас:

Наш журналист е бил причакан пред дома му миналата седмица от патрулния автомобил, ръководен от Иван Бакърджиев от Първо Районно и е бил задържан незаконно за повече от три часа, когато е слязъл да си вземе лекарствата, които бил забравил в автомобила си. Държан е бил 3 часа при минусови температури, леко облечен, с 39 градуса температура и не му е било разрешено даже да влезе в автомобила си да се стопли.

Ако беше само това, можеше и да не си помислим, че Пламен Русев е платил на Иван Бакърджиев от Първо Районно в Бургас за да ни тормози.

На място пристигнали около 4 патрулни автомобила, извикани от полицай Иван Бакърджиев от 01 РПУ Бургас. Улицата пред дома на нашия журналист е била затворена от екипажите, повикани от Иван Бакърджиев от Първо РУ “Полиция” – Бургас, а на преминаващите е казвано, че се извършва полицейска акция.

В резултат на това, нашият колега и главен редактор на единствената независима разследваща медия в Бургас – ЮСТИЦИЯ, е получил остри симптоми на пневмония, която после е диагностицирана и в УМБАЛ – Бургас.

Непосредствена последица от незаконните действия на Иван Бакърджиев от Първо РУ “Полиция” – Бургас

Наш журналист е бил причакан пред дома му миналата седмица от патрулния автомобил, ръководен от полицай иван бакърджиев е бил задържан незаконно за повече от три часа, когато е слязъл да си вземе лекарствата, които бил забравил в автомобила си. Държан е бил 3 часа при минусови температури, леко облечен, с 39 градуса температура и не му е било разрешено даже да влезе в автомобила си да се стопли.
Иван бакърджиев

Завели сме дело в съда за полицейски тормоз срещу Иван Бакърджиев от Първо РУ – Бургас и за отмяна на незаконното фактическо задържане на нашия разследващ журналист,

продължило над три часа, без да е била издадена заповед за арест до 24 часа, което автоматично прави действията на полицай Иван Бакърджиев от Първо Районно НЕЗАКОННИ.

Ако беше само това, можеше и да не си помислим, че пламен русев е платил на полицай иван бакърджиев за да ни тормози.
Полицай иван бакърджиев

Успоредно с това сме завели дело за обезщетение за вредите от незаконното задържане, изразяващи се в изострянето на болестта на нашия колега, получил след това фиаско двустранна пневмония.

А тези пари ще бъдат платени от вас – данъкоплатците, защото до ден-днешен държавата България не е завела нито едно дело за регрес към служителите като Иван Бакърджиев от Първо РУ “Полиция” – Бургас, станали причина за изплатените от нас обвезщетения.

Злоупотребил ли е с власт полицай Иван Бакърджиев от Първо Районно в Бургас ?

Полицай иван бакърджиев първо районно мвр бургас
Полицай иван бакърджиев първо районно мвр бургас

Целта на Иван Бакърджиев от Първо РПУ – Бургас с това активно мероприятие очевидно е сплашване и отмъщение за написаните от нас статии и изнесените доказателства в нашите статии, без които днес Пламен Русев щеше да е свободен човек, платил си, където трябва и пълен със самоувереност, че каквото и да направи, няма да лежи в затвора.

ГЛЕДАЙТЕ ЕКСЛУЗИВНО ВИДЕО НА УБИЙСТВОТО ОТ НОВАТА ПОЩА В БУРГАС ОТ ОХРАНИТЕЛНИТЕ КАМЕРИ:

Иван бакърджиев
Иван бакърджиев

Щом за такова явно и безцеремонно убийство му се разминава…

Убиеца Русев и двамата “свидетели” с бухалки и ножове в ръце след убийството на Новата поща в Бургас – УНИКАЛНА СНИМКА

Припомннямне, че единствено нашата медия отрзи убийството на Новата поща, извършено от бандата на Пламен Русев в състав: Пламен Русев, Кольо- Главата и Жельо Желев – Президента.

Припомняме, че миналата година нито една медия не отрази това брутално убийство, засвидетелстващо, че Бурас още живее в 90-те години – в “златните мутренски години”, когато всички престъпления на групировките бяха прикривани от полиция, МВР и прокуратура.

Да припомним:

ДОЛУ ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕМ ТОЧНО КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО ПРИ УБИЙСТВОТО НА МОМЧЕТО ДО НОВАТА ПОЩА НА 27 НОЕМВРИ 2022 година.

Откакто убиха момче до Новата поща, нашата медия Юстиция.бг пише за бандата на Пламен Русев и тяхната полицейско-прокурорска протекция в Бургас, датираща от над 15 години. Русев Бургас

Ubiets plamen rusev burgas parvo rayonno policia min
Убитото момче

Днес Пламен Русев е освободен под домашен арест, а сигналите, че е напускал дома си валят из Бургас.

Убиецът Русев беше освободен лично от зълвата на Румяна Ченалова, която стана известна покрай случая на “Гнилите ябълки” и която освободи убиеца от “Соло”, който после бе осъден на горните инстанции на доживотен затвор и избяга. 
Rumyana chenalova
Ченалова
Обществена тайна е , че на 28 декември в пицария “Ла Веранда” Пламен Русев е излязъл от дома си, нарушавайки мярката си за неотклонение и е присъствал на среща със Слави Няголов, за който нашата медия също писа, че притиска свидетели по делото.

Убитият на Новата поща в Бургас е бил причакан предварително от Пламен Русев, Кольо – Главата и Жельо – Жалбата от известната мутренска банда на Русев.

Това написа неговият брат, който продължава да се бори за справедливост.

Ето какво написа той, когато освободиха убиеца на брат му:

ВНИМАНИЕ УБИЕЦ НА СВОБОДА!!!

Прецедентен случай за българската правораздавателна система, бруталният убиец Пламен Росенов Русев, който причака и уби с помощта на още двама души по брутален начин брат ми пред дома ни, е пуснат под домашен арест. На 27.11.22 на обяд около 11 и 30ч три въоражени лица дебнат брат ми Иван пред домът ни в центъра на Бургас. Когато той излиза за цигари бива нападнат бит с метална тръба и гонен над 300м по улиците с 2 огромни ножа.
Застигнат е на главен булевард Стефан Стамболов в непосредствена близост до Новата поща и Бургаския Свободен университет. Действието се развива пред камерите на банка и очите на множество свидетели. Именно там Пламен Русев го намушква в гърдите с 28 см нож с който разсича ребрата в областта на сърцето, белия и черния дроб, както и диафрагмата на две места заедно с аортата. След няколко дневна борба за живота му, брат ми почина в Окръжна болница Бургас.
На Русев са повдигнати обвинения по чл. 116 за убийство под хулигански подбуди с особена дързост и жестокост. Русев е и с рецидив за намушквания с нож и има издадени присъди за това, както и повдигани обвинения за опит за убийство. Няколко пъти опитите му за смяна на мярката под домашен арест биват отхвърлени от окръжен съд Бургас. На 1ви Август е командирована в Бургаски Апелативен съд съдия Яница Ченалова, която му и сменя мярката за неотклонение. Интересното тук е, че съдия Ченалова е съпруга на адвоката на Жоро с макетното ножче, който наряза лицето на 18 годишната Дебора, адвокат Станимир Ченалов.
Негова сестра пък се оказва печално известната вече бивша съдийка Румяна Ченалова, която освободи убиеца на двете момчета от дискотека “Соло”. Снахата на “гнилата ябълка” по Ксавие дьо Кабан също е съдийка, ама в Бургас – какво съвпадение!
Разбира се, ВКС отмени идиотското й решение и осъди убиеца. Ченалова нашумя и със случая Белведере – гнили ябълки в съдебната система, попадна и в записите Яневагейт. Ченалова беше и кандидат за депутат от “Възраждане” и сега продължава да бълва наляво и надясно нагли хибридки. Още в първите дела на новата и работа съдия Ченалова освободи убиеца Пламен Русев под нелеп предтекст, да не би да съдел държавата в Страсбург.
Нямам определение за това и решение. За това, че от трима нападатели има само 1 обвинен, а под внимание се взимат само показанията на другите двама извършители, също нямам думи с които да нарека тези решения, взети от бургаската прокуратура. Но за мен има нещо сбъркано в съдебната ни система и със сигурност това може да бъде сериозна пречка за членсвото ни в Шенген!
Хладнокръвни убийци и съдисти разхождащи се по улиците сред обществото и децата ни. Преди 2 дни баща ми видя Пламен Русив да нарушава мярката си, разхождайки се по улиците на града в компанията на още двама души, подаден е сигнал и резултат няма. И не е само това, представете си само с какво чувство за безнаказаност се разхождат щом след извършено такова тежко престъпление получават абсурдно леко наказание или дори изобщо не получат такова. Това е кощунство, грешно и сбъркано е. Тези случаи са явен признак за гнилата ни съдебна система и упадъка на обществото ни като цяло, щом си затваряме очите.
Днес са Дебора, Иван, Кирил и Васил, утре може да сте вие, децата ви или ваши близки. Никой не мисли за това докато не му се случи, а повярвайте ми с такива на свобода вероятността не е малка. За повечето от вас това са просто имена, но за нас това са трагедии. Почернени семейства! Помогнете да дадем гласност и да спрем трагедиите и за други български майки, бащи, братя, сестри, синове и дъщери!
Надявам се, че нашите магистрати ще си свършат работата мотивирани от съвестта си, а не от други стимули. И убийците ще си получат това, което Темида им определя по правда! Защото когато правосъдието загине, човешкия живот не струва нищо.
Моля споделяйте! Да спрем това безумие!”

Само нашата медия Юстиция.бг писа реално какво се е случило на 27 ноември 2022 г. , когато Пламен Русев – известна мутра в Бургас и вероятен шеф на една от най-кръвожадните банди в Бургас – бандата на Русев.

Сега, обаче имаме сериозен източник за това какво точно се е случило…

В предната вечер е имало лек конфликт по телефона между убиеца Русев и жертвата Иван. Тогава бандата на Русев са били събрани в едно заведение, което за сега няма да кажем кое е.

Там Русев, след разговор по телефона с Иван, е обявил на всеослушание, че смята да причака с метални тръби и начупи и намушка Иван пред дома му в Бургас.

Пламен Русев започнал да врънка аверите си да дойдат с него, като вероятно е ставало въпрос да им “даде някой лев” за “приятелската услуга”.

Пламен русев мутра бургас атанас майсторов наката татуиста корееца убийство новата поща мачете nakata ink
Пламен русев – убиецът от новата поща сменя амплоатото си от жестока мутра на “добре облечен бизнесмен”

И ако това ви се струва необичайно, както казахме в предишната статия, явно просто не сте от Бургас и не сте чували за бандата на Русев… и за бургаската правораздавателна система – една крайно закостеняла, напълно комунизирана структура на родното ни МВР, чието правилно функциониране е така важно за устоите на нашето боледуващо общество.

Нашето разследване, четете тук: Пламен Русев от бандата с ножовете е убиецът от новата поща

Вероятно им е предлагал пари, все пак, само той е успял да се издигне до “добре облечен бизнесмен”, за разлика от тях, които все още са си бедни силоваци. По-късно в нашето разследване, започнало от Пламен Русев, ще стане въпрос за фирмите му, съдружниците му и методите им на правене на “бизнес”… и колко работници, конкуренти и клиенти са изпищяли от тях.

От присъствалите единствено се навил Жельо, с цветущия прякор – “Жалбата”, който за нас е пряк участник в убийството, получил индулгенцията на бургаската прокуратура за сега.

След това, Русев молил друг техен приятел с прякора “Танкера” от Изгрев, но той не се навил.

Nakatatattoo nakata ink
Пламен русев убиецът от новата поща в бургас го водят с белезници в съда за нападението на бандата му в бар бикини в созопол през 2017г.

Колко още хора е врънкал Русев да дойдат с него да начупят костите на Иван с метални тръби, ние не знаем.

Очевидно само Кольо -“Главата” от Изгрев се е навил, защото той е и другият участник в това убийство, който също за сега получава амнистия от “нашите” власти.

По-долу ще ви обясним с каква цел го правят от защитата на… пардон, от обвинението срещу Русев. Грешката е вярна, но в момента ще се изразим така политкоректно.

За сега ще се придържаме към фактическата обстановка, която обрисува нашият източник, който въпреки, че е близък роднина на убитото момче и почернен от случая, се страхува да споменем името му. И логично…

Тримата взели в себе си бухалка, метална тръба и мачете, с които трябвало да счупят костите и насекат меките тъкани по тялото на Иван.

След като взел със себе си двама от своите бригадири, които незнайно защо не са обвинени като съучастници на убиеца, Русев отишъл с тях пред входа, където живее Иван в Бургас и зачакали от засада.

В 11 часа на обяд на 27 ноември, пред очите на множество свидетели, в близост до четири гимназии – ТОХ-а, Механото, Строителния и Руската гимназия, на метри от най-голямото дневно кафене в Бургас – “Фабрик”, Иван излзъл да си купи цигари от насрещния магазин.

Между другото, разследващите по случая не издирват свидетелите, което е меко казано странно.

Сигурно не искат да им се мешат в работата. Те, свидетелите сигурно не са видяли добре, полицаите знаят повече. Нищо, че не са били там. Спирам с иронията и продължавам по фактите!

В момента, в който Иван се показал от вратата на входа на кооперацията си в Бургас, той бил нападнат от тримата, които са му нанесли множество удари с метални тръби и бухалка, видни от съдебно-медицинската експертиза на убитото момче.

“Огромни кръвонасядания по гърба и по ръцете, причинени от множество силни удари с метален предмет.”

Иван явно е издържал тези удари и е побягнал, а бандитите са го догонили, защото тяхната цел била не просто да го набият, а да му счупят ръка или крак и “след това да го шият в болницата”, както те са се изразявали публично.

Притиснат до стената от тримата до банка “Инвестбанк” на бул. “Стефан Стамболов”, Иван се опитал да се защити, но

в този момент Пламен Русев, извадил ножа си – тип “щик” за автомат с дължина само на острието – около 30 см, стъпил върху каменната саксия, близо, до която се развива бруталната сцена по обяд и оттласквайки се от нея скочил и забил ножа право в гърдите на жертвата – Иван.

Да, точно! Не е за вярване, но това са фактите, на които и на нас ни беше трудно да повяваме. Тези живеят във филмите за Рамбо и Троя, защото бургаската полиция до сега спи за тях!

Никой от бандата на Пламен Русев от Бургас не е помогнал на Иван по никакъв начин, даже е получил удари и след намушкването.

Тогава, бандата, явно решила, че Иван е достатъчно наказан, го оставила в локва кръв и се изнесла.

За целта, автомобилът, с който предварително е планирано да се изнесе скотоложката дружинка е бил паркиран на близо 500 м от мястото, на което е бил причакан Иван, за да не бъде записана на охранителни камери, но ние имаме сериозна следа по тези факти и даже някой да се опита да ги скрие, така ще ги изнесем, че ще ги гледат даже аборигените в Австралия.

Имаме снимките на един човек, който ги е снимал от терасата си и които снимки са в полицията. И въпреки това, другите двама не са обвинени въобще.

И така, те бягали до колата, в която се качили и офейкали, незнайно накъде.

Оставили Иван да се спасява. Иван още бил в съзнание и помолил някой си с джип, който бил спрял наблизо да му помогне, но той му отказал. Една жена, таксиджийка спряла веднага и го закарала в УМБАЛ–Бургас, което е едно доказателство, както и самата случка като цяло, че истинските мъже сега май са жените.

Там за живота му се борят няколко екипа на най-добрите лекари в болницата, които почти спасяват Иван, но той в крайна сметка след няколко дни си отива от Този свят.

Какво се случва след това?…

Докато Русев мисли, че Иван ще бъде спасен от бургаските лекари, защото има още два случая, в които негови жертви на наръгвания с нож са били спасени на косъм в УМБАЛ–Бургас. Случаи, за които явно бандата е заплашила жертвите и свидетелите, които в началото го посочват като извършител, но после категорично отричат да бил той.

Някой да получи “дежавю” от 90-та?

Да, те в Бургас никога не са свършвали и тук винаги са златните мутренски години между 1992-1995г.

Пламен Русев и другите двама са задържани в Бургас, но там нещата започват да се пукат.

Освобождават двамата съучастници – Жельо и Кольо.

Пламен Русев е обвинен за най-лекия състав на убийство, вместо да е обвинен по чл. 116 за  убийство, по хулигански подбуди, по особено жесток начин и след предварителен сговор.

Даже другите двама да не искали да убиват Иван, то те са участвали в предварително замислено и организирано нападение с цел поне средна телесна повреда, което прераства в жестоко и брутално публично убийство, за което се предвижда лишаване от свобода 10 години съгласно чл. 131, ал.1, т. 5, 6 и 12, във вр. с чл. 129 от Наказателния кодекс.

При семейството на убитото момче се появява адвокат, който бил нает от анонимен човек, с цел да им помогнел. Смях в залата! Ама, кой ли ще да е този анонимник?

Този адвокат, чието име за сега не споменаваме, няма право да прави нищо по делото, след като вече е с отказ от защита от семейството на убития. Ако в съдебна фаза видим, че е извършвал действия от името на пострадалите, ще инициираме дисциплинарно производство в колегията за нарушаване на етичния кодекс и уронване престижа на професията.

Защо другите не са обвинени ли? Ако бяхте вие, щяхте да сте, нали?

Защо ли?

Ето защо:

Защото искат да смачкат делото, както десетки, ако не и стотици дела на бандата на Русев. Защото, ако Кольо и Жельо са обвиняеми, каквито трябва да са, от “обвинението” не могат да изградят версията на делото, в каквато линия искат да водят разследването. Демек, към максимално смекчаване на вината на техния хубостник – Пламен Русев, който и чиято банда си отгледаха те самите в Бургас през последните 15 години.

Какво искат ли?

Нали ви споменахме горе, че свидетелите на случката не се издирват да дадат показания. Двете неща ги правят правят, защото искат двамата съучастници  убийството да са просто свидетели, които да защитят защитната версия на Русев в съда, за да се ценят техните показания и въз основа на тях, Русев да бъде осъден за нещо смешно от рода на убийство в афект – 3 години лишаване от свобода. А щом е до 3 години, могат да са и в условна присъда.

Искат да ни направят на глупаци с цирк ала Луи Дьо Фюнес.

Може и да изкарат нещо от рода на превишаване на пределите на неизбежната отбрана, защото ако изкарат чиста самоотбрана ще е прекалено явно. А по този член може да получи и пробация…

За такова нещо – пробация… Представяте ли си?

Ама това са напълно реални неща. Вижте само колко неща са свършили тази банда и нищо. Пукнат ден в затвора нямат!

Доколкото чуваме даже за нападението в бар “Бикини” не ги били осъдили.

Това го гледа половин България… и нищо!

ВИДЕОТО ОТ НАПАДЕНИЕТО В БИКИНИ

В коя година живеем?

Nakatatattoo nakata ink

Ама какво се учудваме, ние преди ЦЯЛА ГОДИНА публикувахме видео, в което се вижда как сподвижникът на Русев от същата банда напада семейство с бебе в заведение в Бургас посред бял ден.

Видеото е гледано от над 100 хиляди човека (50 % от населението на Бургас, ако броим бебетата, бабите и дядовците).

До ден-днешен – ни вест, ни кост!

Нито са ни викали, нито са питали защо го публикуваме това видео, нито интерес към видеото, нито към извършителя.

 Все едно нищо не е станало…

А медиите… В Бургас медии няма, това го знае всеки бургазлия.

За това самоназовалите се като медии са обърнати във форуми, където бургазлии разнасят клюки в коментар след коментар под статии, които никой не чете!

Плати ли им, нямаме доказателства, но е факт, че почти всички медии в Бургас спряха да пишат за този случай, за разлика от много други по-дребни.

И което е доста по-показателното,

спряха си коментарите под статиите, в които даже не споменават името на Пламен Русев, а го изписват с инициали П.Р. За бандата на Русев- това е тема “табу” в бургаските “медии”.

Така, че няма за какво да ми се обиждат “колегите”, защото явно и те смятат, че коментарите под публикациите им са по-четени от самите им “авторски” статии, щом са си ги спрели, знаейки, че те най-много биха могли да навредят на техния приятел – Пламен Русев.

Да не си помислите, че нашите медии са станали демократични, вярващи в правата на гражданите. Не, разбира се! Вижте им другите статии, за други доста по-маловажни казуси и когато ги използват като бухалка… Тогава въобще не са мили и “демократични” и доблестни хора се демонизират от тях…. А тогава коментарите даже сами си ги пишат понякога.

Плати ли убиецът Русев на Флагман.бг да си спрат коментарите под неговите статии?

Същото се отнася за бургаската полиция.

За да оправдават такива, вероятно плащащи си или техни хора, като Пламен Русев, затворът е пълен с кокошкари.

Нали трябва да се отчита дейност. Ама като говорим за дейност, имам предвид данните за статистиката.

Реалните резултати са друга тема на разговор. Евентуално, когато ги има!
Чухме, че от бандата са се канили на автора на тази статия,

но ние им казваме, че няма да церемоним да свършим наведнъж работата на полиция, прокуратура и съд в Бургас… при самозащита.

Четете нашата тема в развитие: Бандата на Русев 

Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно , Иван Бакърджиев от Първо Районно ,

 

 

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Профи

Полицай Иван Бакърджиев

минуси

Мишо Ситев

Отзиви
РЕЗЮМЕ

Полицай Иван Бакърджиев забелязан да крои планове срещу нашата медия с Мишо Ситев героя от статиите ни

Коментирайте