Начало Разследвания Корупция Кой е Ростислав Начев – съдружника на убиеца от Новата поща –...

Кой е Ростислав Начев – съдружника на убиеца от Новата поща – Пламен Русев ?

2506
1
Кой е Ростислав Начев - съдружника на Пламен Русев - убиеца от Новата поща ?
Кой е Ростислав Начев - съдружника на Пламен Русев - убиеца от Новата поща ?

След като нашата медия беше подложена на нечуван полицейски натиск и нашият главен редактор беше привикан два пъти тази седмица в полицията в Бургас за да бъде питан за съдружника на убиеца Пламен Русев (герой от нашите разследвания) – Ростислав Начев, нашата медия реши, че вероятно има много въпросителни покрай бизнесa на Пламен Русев, заради което той така боязливо осигурява привикването ни в полицията. Това възбуди нашият журналистически интерес и

отключи разследване на ЮСТИЦИЯ за бизнесите на Пламен Русев и Ростислав Начев.

“В сряда ми се обади инспектор Стоян Георгиев и поиска да се явя в ОДМВР-Бургас в деня на обаждането му. Явно от полицията в Бургас не спазват Закона за МВР, според който призоваване се прави само с призовка, където да е записано за какво е призовано лицето (аз). Нещо повече, служителите на комисар Калоянов (директор на ОДМВР-Бургас) не спазват и Конституцияпта на Република България, според която журналисти не могат да бъдат привиквани и да бъдат разпитвани без прокурорско постановление, а във връзка с работата си не са длъжни да дават обяснения.

Въпреки това, аз дойдох, на деня с цел да бъде отметнат този анагажимент, където се оказа, че нямало за какво да бъда викан, а просто да ме питал за какво пишем в сайта ЮСТИЦИЯ.

Днес (в събота) получих сутринта 10 обаждания от същия инспектор с искане да се явя на същия ден (в събота) по спешност, по повод публикациите ни за Пламен Русев и Ростислав Начев. Това Е полицейски тормоз и за него вече са уведомени Представителство на Европейската комисия в България, Репортери без граници,
и председателя на Международната федерация на журналистите (International Federation of Journalists (IFJ), на които аз съм член-кореспондент. Утре ( в неделя сутринта) ще се явя в ОДМВР-Бургас, а вие очаквайте подробности.

Важно е да се уточни, че призоваването ми е поискано по спешност от София и в частност от главен инспектор Енчо Молдовански, чият поръчка трябва да изпълни бургаският му колега инспектор Стоян Геориев от икономическа полиция – Бургас.”

Това всичко вся достатъчно съмнения в нас като журналисти, че в компаниите на Пламен Русев и Ростислав Начев, които са обект на разследване от нас, вероятно има много гнилота и отключихме разследването, което можете да прочетете по-долу:

Кой е Ростислав Начев – съдружника на Пламен Русев – убиеца от Новата поща ?

Кой е Пламен Русев и бандата на ножовете в Бургас можете да четете в нашите разследвания :

“Отказах се да се връщам от Германия в Бургас след вашите разследвания за бандата на ножовете и тяхната прокурорска защита”

ВИДЕО: Брутален бой предизвикан от бандата на Русев в Бургаско заведение, който полицията покри

Убиеца Русев и двамата “свидетели” с бухалки и ножове в ръце след убийството на Новата поща в Бургас – УНИКАЛНА СНИМКА

Кой е Пламен Русев и как Пламен Русев уби момчето на Новата поща:

Можете да изслушате цялата статия от плейъра долу:

Ростислав начев бургаският съд убиеца русев, пламен русев, кольо – главата и жельо – президента убийство бургас касабова
Пламен русев, кольо – главата и жельо – президента се изнасят от сцената на убийството с мачетета и бухалки в ръце

Припомняме, че на 27 ноември Пламен Русев – известна мутра в Бургас, заедно с бригадирите си Кольо – Главата и Жельо (по пркор Жалбата или Президента) причакаха младо момче заради скарване по телефона пред тях, нападнаха го с ножове и бухалка и убиха като намушкаха с дълъг над 30 см нож – тип “щик” в сърцето. Но това не е, нито първото, нито дори десетото намушкване от страна на убиеца Пламен Русев срещу бургазлии.

И всичко това се извършваше пред очите на ОДМВР- Бургас и неговия директор – комисар Калоянов (на снимката), който сега си мисли, че с полицейски тормоз ще спре нашите разследвания, но не…

Ростислав начев бургаският съд комисар калоянов, убиеца русев, пламен русев, кольо – главата и жельо – президента убийство бургас касабова
Комисар калоянов – директор на одмвр-бургас от над 10 години

Кои са Пламен Русев и Ростислав Начев?

За Пламен Русев сме изписали тонове мастило, но днес ще говорим за бизнеса му с Ростислав Начев, който миналата седмица затвори офиса си на Цар Симеон I в Бургас!

Ростислав Начев е бивш състезател по бокс и кик бокс от бургаските клубове “Победа” и “Аякс”.

След като приключва със спортната си кариера, той започва бизнес, а в последствие се сдружава със своя стар съотборник в отбора по кик бокс – Пламен Русев.
Пламен Росенов Русев е съдружник в множество компании с Ростислав Начев.

Ростислав начев
Фирмите на пламен русев, където има участие
Ростислав начев
Търговските дружества на радослав начев се припокривт с тези на убиеца пламен русев

Общите дружества на Пламен Русев и Ростислав Начев се занимават главно със строителство, но как?

Четете надолу!

Това са:

 1. “Аура Инвест” ООД, ЕИК/ПИК 206737383, която е основана от Пламен Русев през 2012г., но като съдружник в нея се включва Ростислав Начев.
 2. “СКАЙ ФОРЕСТ ЕСТЕЙТ” ЕООД, ЕИК/ПИК 205322516
 3. “Ноубъл Финанс Холдинг” АД, ЕИК/ПИК 206868831
 4. “АРИЯ СТРОЙ” ЕООД ЕИК 205395628, която е еднолична собственост на Ростислав Начев
 5. “ХОЛИВУД 2015” ЕООД ЕИК 203701414, която е продадена от Ростислав Начев през 2015г., но той остава управител в нея до 2016г.
 6. “ФАЙЕР 2000” ЕООД ЕИК 206128667, където до 2021г. Ростислав Начев е съдружник с ОГНЯН АНТОНОВ АСЕНОВ, но после той се оттегля от фирмата… Но как?
 7. “ТРОН ИМПОРТ ЕКСПОРТ” ЕООД ЕИК 203672418 , която Начев продава през 2016г. на МИРОСЛАВ ИВАНОВ БОЯДЖИЕВ.
 8. “ТАЙ ПАН 2022” ЕООД ЕИК 207194798, която е основана веднага след убийството, извършено от съдружника му Пламен Русев и с предмет на дейнот: Строителна и строително-ремонтна дейност, ВиК услуги и др.
 9. 9. “НОУБЪЛ ХАУС” ЕООД (Noble House Ltd) с ЕИК 204952679, която е фирмата, с която осъществяват двамата с Ростислав Начев основната си дейност. Инетересното тук е, че за заблуда на врага, убиецът Пламен Русев е заличен като съдружник на 21 декември 2022г., когато стана ясно, че Русев ще остане под стража.Ростислав начев кой е ростислав начев - съдружника на убиеца от новата поща - пламен русев? Noble house ltd rostislav nachev ростислав начев след като нашата медия беше подложена на нечуван полицейски натиск и нашият главен редактор беше привикан два пъти тази седмица в полицията в бургас за да бъде питан за съдружника на убиеца пламен русев (герой от нашите разследвания) - ростислав начев, нашата медия реши, че вероятно има много въпросителни покрай бизнесa на пламен русев, заради което той така боязливо осигурява привикването ни в полицията. Това възбуди нашият журналистически интерес и юстиция ростислав начевЗа тази фирма ще стане дума по-надолу подробно!

 10. “НОУБЪЛ СПА” ООД ЕИК 207104295, където Пламен Русев и Ростислав Начев са съдружници, но отново след убийството Русев е заличен от съдружниците и управителите.
 11. “НОУБЪЛ ГРУП” ЕООД ЕИК 205438232, където Ростислав Начев до 2021г. е бил съуправител  с инженера Константин Атанасов Лютаков.
 12. “ЛЮЛИН ИНВЕСТ ГРУП 22” ЕООД ЕИК 207188496, основана еднолично от Ростислав Начев след убийството на Новата поща от Пламен Русев.
 13. “ЛИВИНГ ПЛЕЙС” ООД ЕИК 206653031, където Пламен Русев и Нашев са съдружници с СВЕТОСЛАВА ГАВРИЛОВА ИВАНОВА, но Русев е заличен след убийството, което направи в Бургас на 17 ноември 2022г. Много интересна личност е Светослава Иванова, която е съпруга на самоубития бизнесмен Лъчезар Иванов, който. Когато се случи това самоубийство, сайтът struma.com обяви, че Лъчезар Иванов – Лъчо Терориста бил приятел на братя Галеви и един от основателите на ВИС. 

Повече за съпругът на съдружничката на Начев – Лъчо “Терориста”, можете да четете в статията ТУК.

Бил е приближен на  Мето Илиенски, дружал е и с братя Галеви. Той е един от основателите на ВИС, близък приятел на Георги Илиев през 90-те години. Лъчезар Иванов не умира от ръката на килър.

Доказано е, че сам пуска куршум в главата си, притиснат от тежка депресия.

Мъжът, който има прякор Лъчо Терориста, заради младежката глупост да отвлече самолет, не се гордеел със своето минало. Създава печеливш бизнес, но нещо отвътре го кара на фаталния ден да избере смъртта. Какво ли е това нещо? Разследващите не разкриха!

 1. “ДОМЕЧЕК 20” ЕООД ЕИК 207194780, която е основана веднага след убийството, извършено от съдружника му Пламен Русев.

 2. “ДОМЕЧЕК 10” ЕООД ЕИК 207195010, която също е основана след убийството, извършено от бившия му съдружник Пламен Русев.

 3. “ГРИЙН ХИЛ ПРОПЪРТИС” ЕООД ЕИК 206702471, която е закупена от “НОУБЪЛ ХАУС” ЕООД (Noble House Ltd) с ЕИК 204952679 през 2021г. , когато съдружните в нея официално и по трговски регистър са били Начев и убиецът Русев. Интересното в тази фирма е, че до март 2022г. в нея съуправител е ПЕТЯ ИГНАТОВА ТОДОРОВА, която е собственик на “ГРИЙН ТАКСИ” (ЗЕЛЕНИТЕ ТАКСИТА) и нейният съдружник в ГРИЙН ХИЛ ПРОПЪРТИС – ООД – Цветомир Ангелов Дарашки.

 4. “ГЛАГОЛИЦА ИНВЕСТ” ЕООД ЕИК 207285618, която е регистрирана от Ростислав Начев само преди няколко дни като еднолично ООД, с предмет на дейност:

“Търговия, търговско представителство, производство на стоки и услуги, строеж или обзавеждане на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, консултантска дейност и всякакви други сделки и дейности, незабранени със закон.”

18.  “ГАБЪР ИНВЕСТ” ЕООД ЕИК 206688114, която до 2021г. е собственост на милионерския син Стоян Веселинов Балевски, чийто баща Веселин Балевски е над 25 години член на футболния изпълком, назначен още по времето на Иван Славков.

19.  “Ария Инвест” ЕООД ЕИК 202108165, която е основана от двамата Русев и Начаев, но след убийството Плмен Русев е заличен.

Какво прави впечетление след този обзор на търгивската дейност на двамата:

Основната дейност се извършва чрез фирмата “НОУБЪЛ ХАУС” ЕООД (Noble House Ltd) с ЕИК 204952679, а след убийството на Пламен Русев официално той бива заличен от търговските регистри във фирмите на Начев, но миналото не може да бъде заличено… Особено от ЮСТИЦИЯ.

Също не може да остане скрито за нас, а според нас Русев продължава да дърпа конците в тези фирми , даже от ареста.

В момента провеждме разследване за вероятни измами, извършени от двамата в стила: “Не ми харесва, няма да ти платя!”, от която схема в България са пострадали множество строителни бригади и малки фирми. Но за сега нямаме хора, които да са готови да говорят пред камера, за това само го споменаваме хипотетично, без да го твърдим.

Това, което подозираме е, че се поръчва работа с материали на изпълнителя за 50-100 хил. лева, плаща се аванса и когато дойде време за плащането на баланса (остатъка 60-90% от стойността на изработеното) се стига до заплахи и всякакви мурафети за да не се плати. Вероятно депутати от една партия стоят зад покриването на това, но нека изчакаме доказателствата, за това не го твърдим. Това е още обект на нашето разследване, за което не можем да го твърдим на 100%, защото вероятните пострадали се страхуват и не искат да излязат с лицата си да говорят. И с право. Русев уби човек, а бургаските ченгета правят и невъзможносто за да му се размине.

Според нашата следа точно това е причината Ростислав Начев да начене съдружие с бургаската мутра Пламен Русев.

Може би за да не плаща на работници, пари, които после вероятно се делят между двамата или може би се използва бригадата мутри на Пламен Русев да разчистават пътя му.

Това ще бъде установено от нас, ако е така и ще бъде публикувано с доказателства.

Това беше епилог, предговор и първата ни статия по нашето разследване на бизнесите на Пламен Русев и Ростислав Начев чрез “НОУБЪЛ ХАУС” ЕООД .

Очаквайте продължение.

Например за това, че Ростислав Начев е бил кандидат за депутат от партията Цветан Цветанов – Републиканци за България и то на избираемото 4-то място в 25 МИР-София през 2021 г. 

И член на централното ръководство на партия DDEM “Европейско Движение За Пряка Демокрация” ЕДПД !

 

 

 

 

 

 

 

 

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

1 КОМЕНТАР

 1. […] моме проста, кой ти даде поста в Софийския районен съд ?Кой е Ростислав Начев – съдружника на убиеца от Нова…45 ГОДИНИ ОТ САМОЛЕТНАТА КАТАСТРОФА С ОТБОРА ПО […]

  1
  0

Коментирайте