Начало Съдебна Система Бургас - съд и прокуратура Слави Няголов Пудела и братът на Пламен Русев притискали свидетелите по делото...

Слави Няголов Пудела и братът на Пламен Русев притискали свидетелите по делото на убийството на Новата поща

5
Слави Няголов бе известен, че преди десет години беше залят с фекалии в Бургас, а видеото, на което беше запечатана кафявата акция беше изгледано от почти целия град. Тогава за причина беше изтъкнато, че Слави преследвал сгодена жена, която не можела да се отърве от него.

До интересна информация се докопа нашия сайт ЮСТИЦИЯ, че СЛАВИ НЯГОЛОВ – ПУДЕЛА или НАРКОМАНА е притискал свидетелите на убийството до Новата поща, което беше извършено след предварителен сговор между Пламен Русев и двама от неговите бригадири – Кольо – Главата и Жельо Президента.

Съдържание :

За убийството от Новата поща, станало на 17 ноември миналата година сме изписали тонове хартия и за това как прокурор Гергана Илиева от Бургаската окръжна прокуратура не сколосва да обвини и другите двама съучастници в убийството.

Кой е Слави Няголов – Пудела ? 

Може да изслушате статията от плейъра долу:

Кой е слави няголов - пудела?  
Слави няголов – пудела?

СЛАВИ СТОЯНОВ НЯГОЛОВ е съдружник заедно със СТАМЕН РАДКОВ МИНКОВ в “ЕМ ПЛАСТ” ООД и държат пункт за Годишни технически прегледи, наречени “Годишни Технически Прегледи Уни-Кар Бургас”, който с намира точно на входа на кв. Победа до бензиностанция “Лукоил” от страната на „Комлука“.

Слави няголов е съдружник заедно със стамен радков минков в "ем пласт" оод и държат пункт за годишни технически прегледи, наречени "годишни технически прегледи уни-кар бургас", който с намира точно на входа на кв. Победа до бензиностанция "лукоил" от страната на „комлука“.

Още за убийството на Новата поща и опитите на прокуратурата и МВР в Бургас да смачкат делото, можете да прочетет в статиите по-долу:

Убийците пламен русев, кольо главата, жельо веднага след убийството на новата поща на 27 ноември 2022 г.
Убийците пламен русев, кольо главата, жельо веднага след убийството на новата поща на 27 ноември 2022 г.

В този пункт от години се извършва незаконна дейност и е обществена тайна в Бургас, че там всеки автомобил, даже блъснат, или откраднат може да мине технически преглед срещу определена сума пари, която самият Слави Няголов се е хвалил, че дели с началниците в Регионална дирекция „Автомобилна администрация” Бургас, част от Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация” и за него почти нищо не оставало.

Слави Няголов бе известен, че преди десет години беше залят с фекалии в Бургас, а видеото, на което беше запечатана кафявата акция беше изгледано от почти целия град. Тогава за причина беше изтъкнато, че Слави преследвал сгодена жена, която не можела да се отърве от него.

 

За Слави Няголов в града се носят легенди как изкупувал всичкия кокаин на дилърите и го консимирал за една нощ.

Това е обществена тайна, заради която преди две години приятелката му го напусна шумно. Тя също се оплакваше, че Слави преследвал, както нея, така и дъщеря ѝ след раздялата.

Слави Няголов е присъствал и на събирането, ден преди и когато се организирало нападението над Иван, довело до леталния изход за младото момче, нападнато от мутрите на Пламен Русев и намушкан в сърцето.

В ЮСТИЦИЯ пристигна сигнал, че свидетел на убийството е бил притискан от брата на Пламен Русев – Руси Русев и Слави Няголов. Първо са ми предлагани пари, а след като е отказал са минали на заплахи за живота му.

Криминалното минало на Слави Няголов – Пудела е доста разнообразно.

През 2011 година дело пак за заплаха за убийство, извършена от Слави Пудела е прекратено от Бургаската районна прокуратура.

Ето какво установило разследването тогава:

“Пострадалият И.А.Т. се намирал в приятелски и интимни отношения със свидетелката Виктория Валентинова Иванова. Случвало се същата да отсяда в дома на Т. ***. Т. познавал и бившия приятел на Иванова – обвиняемия Слави Стоянов Няголов от срещи в Морската градина в началото на връзката им. Още тогава Няголов заявявал на Т., „Ти няма да си с нея никога, тя ще е вечно моя!”. Това не направило впечатление на свидетеля Т..

Следващите дни последвали обаждания от обвиняемия Няголов, както към свидетелката Иванова така и към свидетеля Т.. Няголов бил толкова влюбен в Иванова, че поведението на Иванова към самия него и това което показвала тя към свидетелят Т. го дразнело много и не можел да се примири, че не е негова приятелка. Няголов знаел за взаимоотношенията на свидетелката Иванова с Т. и често и го напомнял, че няма как да стане, тя да е с Т., а не с него. Това било съпътствано от чести срещи и обаждания по телефона.

Вечерта на 16.08.2011г. свидетелката Иванова останала да нощува в дома на
свидетеля Т., като отново на няколко пъти свидетелят Няголов се опитвал да се
свърже, както с Иванова, така и с Т., но последните не вдигали телефоните.
Иванова не желаела да поддържа контакти с Няголов. По това време били скарани.

На сутринта на 17.08.2011г. Иванова решила да отиде до дома си в ж.к.”Изгрев”, за да се преоблече. Още отивайки към автомобила си, който бил паркиран в една от уличките в близост до дома на Т., видяла автомобила на обвиняемия Няголов. Същият виждайки Иванова тръгнал към нея, като клекнал до автомобилът и, за да поговорят и да се разбере с Иванова.

Не я допускал да тръгва, но тя го изблъскала в гърдите и отпътувала. Пътувайки до дома си свидетелката Иванова подала сигнал на тел. 112 за психично болно лице, което буйствало и я преследвало. Сигнала бил прехвърлен към Пето РУП гр.Бургас, за което бил изпратен и екип на ЦСМП и авто патрул. На полицейските служители, които пристигнали на място Иванова съобщила, че психичноболното лице бил бившия и приятел Няголов, който избягал, като преди това и казал, че сега ще види какво ще стане с приятеля и.

Познавайки добре Няголов, Иванова предположила, че ще стане скандал или побой между двамата. Иванова се опитала да предупреди по телефона Т., като му се обадила, че Няголов отива към него въпреки, че Наголов не знаел къде живее Т.. Т. поискал от Иванова номера на мобилния телефон на Няголов, за да му се обади, за да разбере и защо толкова настоява да се видят. Т. позвънил на мобилния телефон на Няголов 0899903058 и му предложил да се видят на мястото, където сутрин се е видял с Иванова. Няголов, който бил в автомобила си със свидетеля И. Петков, който бил свидетел на всичко случило се рано сутринта между Няголов и Иванова чул разговора. Тогава Няголов му предложил да отидат на срещата.

Няголов отишъл до дома си, преоблякъл и с джип „Субару Трибека” с рег.№ А3337КС и заедно със свидетеля Петков се насочили в района ул.”Гладстон” до магазин „Лотос”. Няголов подминал мястото и не видял никой. След като получил обаждане от Т. обърнал автомобила и го видял пред входа. Свидетелят Петков слязъл от автомобила и застанал до него. Няголов също слязъл от колата, като от багажното отделение взел дървена пръчка във вид на бухалка и се насочил към Т., който стоял до каменна саксия за цветя поставена на тротоара в посока към входа на кооперацията на Т.

Т. попитал Няголов какво иска, но той директно замахнал и го ударил по главата. Това се случило пред кафето. От удара по главата му, текнала кръв.

Петков и Няголов го заплашвали с убийство, като Петков междувременно взел един от столовете от кафето и се насочил към Т., който се опитвал да се прибере във входа на кооперацията. Той бил последван от Няголов, който продължил да го удря с дървото, като ударите били съпроводени с думите „Изрод ще те пребия, хвърли ножа”, а Петков замахнал със стола, при което паднал на земята. Т. се опитал да се защити, вдигайки ръка над главата си, след което грабнал стола, който Петков му хвърлил по него. Няголов заплашил Т. да не се жалва и да не се оплаква. Т. успял по някакъв начин да отвори вратата и да влезне във входа, след което провел разговор със свидетелката Иванова, на която съобщил, че е пребит от бившия и приятел. По негови твърдения Няголов викал, като обезумял: „Изрод, ще те убия!” След като успял да влезе във входа извикал на няколко пъти за помощ във входа, но никой не му отговорил.”

Въпреки ясната фактическа обстановка, говореща за осъществени няколко престъпни състава, Слави Няголов Пудела получава индулгенция от държавното обвинение. 

Защо ли?

Кой е бащата на Слави Няголов – Стоян Славов Няголов ?

Фирмата на Стоян Славов Няголов “Си Ди Трейд” ООД получава за жълти стотники концесията на подлеза до Спирката на “Операта” в Бургас за 15 години. Сумата, за която получава златния имот представлява смешните 9700 лева.

Договорът между фирмата на Стоян Славов Няголов “Си Ди Трейд” ООД и Община Бургас можете да прочететe като натиснете тук.  

Стоян Славов Няголов беше собственик на сградата на пицария “Зорница” и на самата пицария , която се намира срещу УМБАЛ – Бургас.

Говори се, че той е продал имотът, върху който Валери Симеонов си построи кооперация в ж.к. “Зорница” в Бургас.

Това е само загатване за нашите разкрития за семейство Няголови, които ще са наши герои в ЮСТИЦИЯ през следващите седмици и месеци!

В момента екип на ЮСТИЦИЯ изследва в дълбочина всички сделки, както на Пудела, така и на баща му за да стане ясно на бургазлии въз основа на каква застраховка срещу наказателно преследване Слави Няголов си позволява да притиска свидетелите по делото за убийството на Новата поща!

Разследването продължава !

Следва солидно продължение!

 

Редакцията на “ЮСТИЦИЯ” се извинява за евентуално допуснати неточности. Засегнатите лица имат право на отговор.

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

 

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Слави Няголов Пудела , Пламен Русев , убийството на Новата поща , Слави Няголов Пудела , Пламен Русев , убийството на Новата поща , Слави Няголов Пудела , Пламен Русев , убийството на Новата поща , Слави Няголов Пудела , Пламен Русев , убийството на Новата поща , Слави Няголов Пудела , Пламен Русев , убийството на Новата поща , Слави Няголов Пудела , Пламен Русев , убийството на Новата поща , Слави Няголов Пудела , Пламен Русев , убийството на Новата поща , Слави Няголов Пудела , Пламен Русев , убийството на Новата поща , Слави Няголов Пудела , Пламен Русев , убийството на Новата поща , Слави Няголов Пудела , Пламен Русев , убийството на Новата поща , Слави Няголов Пудела , Пламен Русев , убийството на Новата поща ,

 

 

 

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Профи

Слави Няголов Пудела и братът на Пламен Русев притискали свидетелите по делото на убийството на Новата поща

минуси

Слави Няголов Пудела и братът на Пламен Русев притискали свидетелите по делото на убийството на Новата поща

Отзиви
РЕЗЮМЕ

Слави Няголов Пудела и братът на Пламен Русев притискали свидетелите по делото на убийството на Новата поща

5 КОМЕНТАРИ

 1. "Свидетелят" с бухалката Жельо Желев с условна за въоръжен обир а другите осъдени между 7 и 15 години затвор - Юстиция "Свидетелят" с бухалката Жельо Желев с условна за въоръжен обир а другите осъдени между 7 и 15 години затвор - Юстиция

  […] обир а другите осъдени между 7 и 15 години затворСлави Няголов Пудела и братът на Пламен Русев притиска…Петър Низамов ще е кандидат за общински съветник в […]

  0
  0
 2. Керанка Касабова я е срам от името и и иска да е Катя. Във флаглан само като напишеш името и и автоматично не ти приема коментара. Скоро я видях. Преди и викаха сърничката а сега мяза на снар елен. Мега продажната журналистка.⁹

  0
  0
 3. СПАСЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ - НЕИЗВЕСТЕН ДОКУМЕНТ ОТ 1946 ГОДИНА - Юстиция СПАСЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ - НЕИЗВЕСТЕН ДОКУМЕНТ ОТ 1946 ГОДИНА - Юстиция

  […] обир а другите осъдени между 7 и 15 години затворСлави Няголов Пудела и братът на Пламен Русев притиска…Петър Низамов ще е кандидат за общински съветник в […]

  0
  0

Коментирайте