Начало Наука История ХИТЛЕР И БЪЛГАРСКАТА СЛЕДА В МИСТЕРИЯТА ОКОЛО СМЪРТТА МУ – АРХИВИТЕ НА...

ХИТЛЕР И БЪЛГАРСКАТА СЛЕДА В МИСТЕРИЯТА ОКОЛО СМЪРТТА МУ – АРХИВИТЕ НА ФБР ГОВОРЯТ

0
Хитлер ce e caмoубил в Бeрлин, a в пocлeдcтвиe тялoтo му e oбгoрeнo. Руcнaцитe нaмирaт тялoтo и чeлюcт oт пocoчeнoтo тялo ce cъхрaнявa в Руcия. Свтовни експерти cтoмaтoлoзи са били дoпуcнaти в Руcия дa рaзглeждaт пocoчeнaтa чeлюcт. Пo някaкви причини нe e билo възмoжнo нa чeлюcттa дa ce прaви ДНК aнaлиз, зaщoтo, e пипaнaдокосвана oт мнoгo хoрa.

АКАДЕМИК ЙОРДАН СТ. ИВАНОВ ИНФОРМИРА СЛУЖБИТЕ ПРЕЗ 80-ТЕ ГОДИНИ НА ХХ ВЕК: “ ХИТЛЕР И ЕВА БРАУН ЖИВЕЯТ В РАЙОНА НА ЕЗЕРОТО ВИКТОРИЯ …“

Съдържание :

БЪЛГАРСКАТА СЛЕДА В МИСТЕРИЯТА ОКОЛО СМЪРТТА НА ХИТЛЕР

Oфициaлнaтa вeрcия e, чe Хитлер ce e caмoубил в Бeрлин, a в пocлeдcтвиe тялoтo му e oбгoрeнo. Руcнaцитe нaмирaт тялoтo и чeлюcт oт пocoчeнoтo тялo ce cъхрaнявa в Руcия. Свтовни експерти cтoмaтoлoзи са били дoпуcнaти в Руcия дa рaзглeждaт пocoчeнaтa чeлюcт. Пo някaкви причини нe e билo възмoжнo нa чeлюcттa дa ce прaви ДНК aнaлиз, зaщoтo, e пипaнaдокосвана oт мнoгo хoрa.

Нo пo зъбитe имa мнoгo cпeцифични изрaбoтки oт зъбoлeкaр, кoитo би cлeдвaлo дa ce oтнacят зa зъбитe нa Хитлeр.

Aкo се дoпуcнe, чe oбгoрeните трупове, открити в бункера на Вермахта, заедно с този на Ева Браун са на други лица, тo би cлeдвaлo нeмцитe дa ca търcили двойници c пoдoбни изрaбoтки пo зъбитe.

Oфициaлнaтa вeрcия e, чe хитлер ce e caмoубил в бeрлин, a в пocлeдcтвиe тялoтo му e oбгoрeнo. Руcнaцитe нaмирaт тялoтo и чeлюcт oт пocoчeнoтo тялo ce cъхрaнявa в руcия. Свтовни експерти cтoмaтoлoзи са били дoпуcнaти в руcия дa рaзглeждaт пocoчeнaтa чeлюcт. Пo някaкви причини нe e билo възмoжнo нa чeлюcттa дa ce прaви днк aнaлиз, зaщoтo, e пипaнaдокосвана oт мнoгo хoрa.
Хитлер

Автор: Анна Зографова

            Боянският маг Йордан Стоилов Иванов е най-големият доказан феномен екстрасенс, лечител през 80-те години на ХХ век в България. Участвал е в редица научни експерименти. Изследовател и автор е на тези, проучвания и възгледи за някои тайни и загадки в нашата и в световната история.

Вече 75 години светът е в недоумение какво се е случва с Хитлер и неговата съпруга Ева Браун след Втората Световна война.

Спасяването на българските евреи и ролята на Цар Борис III

Кога са починали?! Причините – разсекретени документи на ФБР, според които правителството на САЩ е знаело, че Хитлер е бил жив и здрав и е живял известно време в Андите след края на Втората световна война.

 Акад. Йордан Иванов:

“Всъщност Хитлер и съпругата му Ева Браун съвсем не са загинали през 1945 г. Те са останали живи. Според моите проучвания и изследвания, Хитлер умира през 1985 г. , в ранчо в Африка, а година по-късно умира и Ева Браун, която е погребана в Америка. Хитлер умира в строго-охранявано ранчо, недалеч от  езерото Виктория. Канадският ефрейтор когото сложиха за цар в Заир, всъщност е бил член на личната охрана на Хитлер, докато последният е бил жив. В територията на този регион никой не е могъл да влезе, особено в района около езерото. Според мен това е една малко определена територия в Заир”.

Фрагмент от статия, публикувана в електронното издание на в. „Монт-пресс“ през 2007 г., озаглавена „МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА БИБЛЕЙСКИЯ КИВОТ ДНЕС“. 

Спасените деца евреи са подопени от съветска подводница по пътя им от Бургас до Хайфа в Израел 1942 година

Според официалната версия когато съветските войски завземат бункера на Вермахта в Берлин,след бърза брачна церемония, 56-годишият Хитлер се самоубива както и неговата спътница в живота Ева Браун на  30 Април 1945г.

Седем дни по-късно Втората световна война завършва с 35 милиона жертви, безброй ранени, осакатени, бездомни и безследно изчезнали….
През август 1945 г. агенти от щатското разузнаване научават, че Хитлер и Ева Браун не само са живи, но и живеят в Аржентина, покровителствани от тамошното правителството. От  ФБР не били изненадани. Според публикации обаче американските служби дълго са се опитвали да крият местонахождението на двамата….

Архивите на ФБР за смъртта на Хитлер можете да прочетете ТУК във файла:

FBI Hitler

Официално е известно, че като трофей долната челюст на Хитлер, с част от горната били съхранявани десетилетия наред в Москва, а към делото по издирване на Хитлер била приложена и картотеката на личния му зъболекар, с рентгенови снимки на зъбите, правени приживе както и протокол от разпознаването на зъбите от него. Запазен бил и протокола от съветската зъболекарска експертиза както и протоколите от разпитите на живите лица, заловени в бункера на фюрера, протоколи от разпитите на личната му охрана и пр.Какво се случва през 1945 г. при щурма на съветските войници, които настъпват към бункера на Вермахта, в който се е помещавала канцеларията на Хитлер.

Маршал Жуков разпорежда веднага да бъде открито тялото на Хитлер. Дни по-късно на 4 май труповете на Хитлер и Ева Браун са открити в дупка от снаряд на разстояние 5- 6 м от бункера. Телата били изпепелени. Още тогава възниква мисъл за двойници?!!

Останките на Хитлер са изпратени в предградието на Берлин, а по-късно заровени в гората на Ратенау.

По заповед на Сталин руснаците есхумират телата за аутопсия, и в края на 1945 г. те отново са погребани – този път обаче в Магдебург. През 70-те г. отново ги изравят и изгарят, а прахът е разпръснат, но в архивите на КГБ остават униформата на Хитлер, пистолет и череп, които са показвани в Москва през 2000 г. След нова експертиза се установява, че черепът не е на диктатора. Чак през 2009 г. американският археолог Николас Беятони получава разрешение да изследва ДНК-то на фрагменти от черепите на Хитлер и Ева Браун. Той обаче констатира, че при изследването не е имало съвпадения и както при Хитлер така и при Ева Браун.

Зависимост в Пловдивския съд от Български хелзинкски комитет и Емили Тротинетката вече е свободна БХК 2017

Отделно през 2011 г. британските историци Джерард Уилямс и Саймън Данстън излизат с теза, базираща се на тяхно разследване, според която Хитлер и Ева Браун са живели и в Патагония като според тях диктаторът бил починал през 1962 г. на 73 години и е имал две дъщери….?!!

Това, че Хитлер е загинал в бункера е твърдял неговият личен телохранител – Рохус Миш,  почина през септември 2013 г. на 96 години. Според Миш, лично той е „ видял Хитлер как лежи с глава върху масата, а малко преди това е чул изстрел от стаята, в която се е намирал фюрерът…“.

Междувременно смъртта на фюрера е коментирана в България през 1980 г от българските спецслужби. У нас живее немска гражданка, която в края на Втората свитовна войната е била малко момиче. Родителите й са били немски лекари. Те катастрофирали с кола в България, но при катастрофата оцелява единствено момичето, впоследствие  прибрано и отгледано от наши цигани, които познавали загиналите родителите.

След като девойката пораства, циганите й разказали какво се е случило и  припомнили имената на загиналите. Момичето прави запитване и установява, че има жив роднина – чичо, който живее в Африка и е собственик на плантация. Тя влиза в писмена кореспонденция с него. Чичото й отговаря. Изпраща обаче странно писмо, което нашите служби са прегледали, но й го дали, въпреки , че са констатирали едни на пръв поглед странни описания  в писмото.

Ставало дума за движещи се  „огнени кълба“ по време на жътва и на събиране на реколтата в плантацията.  Чичото поканил своята племенница да отиде при него. В писмото описал, че по време на събиране на реколтата, в плантацията много малки деца, тръгнали да гонят въпросните огнени кълба често изчезвали. Момичето също недоумявало за какво става дума….

Замесени ли са адвокат Йордан Давчев и шефа на полицията в Пловдив в кражба на парична гаранция по наказателно дело ?

Българските служби обаче започнали да пречат.

Не разрешавали на германката да напусне територията на България.  Дори нещо повече – нарочили я за наблюдение.  През 1980 г. германката, вече голяма жена посещава феномена Йордан Стоилов Иванов , знаейки, че той е ясновидец и изследовател на паранормални явления, занимаващ се с издирване и откриване на  исторически, археологически и природни богатства.

При срещата тя донася  писмото на своя  чичо, което прочита пред Йордан Стоилов Иванов. Той изяснява, че между тези „огнени кълба“, за които се споменава в писмото и многократните отвличания на малките деца, тръгнали да гонят „огнените кълба“ за да ги хванат има връзка. Феноменът заключава, че се касае за нови, неизвестни официално до този момент на света модерни технологии. Той изяснява още и, че отвличането е с цел смяна на кръвта на човек.

Йордан стоилов иванов
Йордан стоилов иванов

И тогава след известно време, по-точно при различните видове проверки по карти, Йордан Стоилов Иванов стига до извода, че тази кръв на децата е била нужна за подмяна на кръвта на семейството на Хитлер, които – забележете, според него не са живели само в Аржентина, а са имали свой бастион и в Африка, в района на най-голямото езеро от Великите Африкански езера, езерото Виктория, открито от пътешественика -изследовател Джон Спик през 1858 г.

Езерото първоначално е било наричано Укереуе и по-късно преименувано на Виктория. То се определя като сладководен извор на най-дългото разклонение на Бели Нил и събира води от район, с площ 184 000 кв. км. Днес сред островите на езерото Виктория Ссесе в Уганда има райски кътчета, използвани за атрактивни туристически дестинации. Сред островите в Кения са остров Мфангано , където има скални рисунки, Ндере, зает изцяло от Националния парк Ндере, а в Танзания е острова Укереве с 530 кв.км площ, -най-големият езерен остров в света. Осем са рекиите, които се вливат в него – Кагера ,най-голямата,  извираща от територията на Бурунди, близо до северния край на езерото Танганайка, Нзоя, Реките Яла, Няндо,Сонду, Мирю и др. по-малки…, включително и р. Заир..

През 80-те г. на миналия век, в преглед на чуждестранния печат у нас излиза информация за това, че чуждестранните разузнавания проявяват особен интерес към Африка, към камъните диаманти от Цейлон и към диамантите и суровините на Африка. В разузнавателните служби точно тогава се съобщава, че в Заир е работил бивш ефрейтор от Канада, изпратен в Африка със специална мисия, със задачата да стане Цар на племе, в района на езерото Виктория..”

Академик Йордан Ст. Иванов: „Канадският ефрейтор когото сложиха за цар в Заир, всъщност е бил член на личната охрана на Хитлер, докато последният е бил жив“ – това съобщава акад. Йордан Стоилов Иванов..Ресурсният потенциал на Заир предполага изключителни запаси  от мед,латосребродиамантинефткобалтманганцинккалайкадмийуран и въглища“.

Наскоро бразилската писателка историк Симони Рене Гуерейро Диас, в своята книга  „Хитлер в Бразилия – неговият живот и смърт“ написа, че диктаторът е починал в  Бразилия, което според академик Йордан Стоилов Иванов не е вярно.

„Не е невъзможно съмишлениците на Хитлер да са го замразили в някоя от лабораториите на Южния полюс. За тях Ева Браун не е била интересна. А това дали Адолф Хитлер е бил в Мату Гросу – възможно е временно, но това също е хипотеза, с цел да не се знае истината….“

 

Анна Зографова, журналист – международник, член-кореспондент на Международната академия по българознание, иновации и култура /МАБИК/.

[email protected]

Редакцията на “ЮСТИЦИЯ” се извинява за евентуално допуснати неточности. Засегнатите лица имат право на отговор.

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

смъртта на Хилер, Адолф Хитлер , евреи , Втора световна война ,смъртта на Хилер, Адолф Хитлер , евреи , Втора световна война ,смъртта на Хилер, Адолф Хитлер , евреи , Втора световна война ,смъртта на Хилер, Адолф Хитлер , евреи , Втора световна война ,смъртта на Хилер, Адолф Хитлер , евреи , Втора световна война ,смъртта на Хилер, Адолф Хитлер , евреи , Втора световна война ,смъртта на Хилер, Адолф Хитлер , евреи , Втора световна война ,смъртта на Хилер, Адолф Хитлер , евреи , Втора световна война ,смъртта на Хилер, Адолф Хитлер , евреи , Втора световна война ,

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

 

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Коментирайте