Начало Съдебна Система София - съд и прокуратура Абе моме проста, кой ти даде поста в Софийския районен съд ?

Абе моме проста, кой ти даде поста в Софийския районен съд ?

5
Софийския районен съд, съдия Владислава Ангелова, корупирана съдийка, педофил, проститутка, миндил, боклук, мърша
назначаването на съдия Владислава Ангелова в Софийския районен съд

Абе Владиславо проста, нали ти казах, че аз съм авторът на статиите?

Защо осъди невинен човек, Владислава Ангелова? Аз съм човека! Мен осъди!

Аз – Тони Новачев – журналист на ЮСТИЦИЯ от 2018 г.

За мен няма ли поръчка? Няма ли да “лапнеш” някой грант ако осъдиш мен?…

Чия поръчка изпълни, съдия Владислава Величкова Ангелова от Софийски районен съд?

Аз съм твоят човек, защо не осъди мен? Не съм ли ти интересен?

С какво повече искаш да ти докажа, че аз съм писал тези и още поне 20 статии за въпросния ваш любим педофил? Аз написах и над 50 статии в рубриката ни “Гнилите ябълки в съдебната система”.

И съдия Владислава Ангелова от Софийски районен съд е човек, разберете я!

Софийския районен съд, съдия владислава ангелова, корупирана съдийка, педофил, проститутка, миндил, боклук, мърша
Софийския районен съд, съдия владислава ангелова

И хич ме изненада съдебното и решение от днес – денят на Априлското въстание, с които съдия Владислава Ангелова се предостави изцяло в полза на един сочен в обществото ни педофил.

Когато за първи път в живота си ми предстоеше да вляза в съдебна зала като подсъдим за поредното дело за клевета, заведено от един мастит приватизатор, обект на мое разследване още през далчената 2001 година, моят адвокат ме съветваше, че трябва така да се държа по време на заседанията, че в

никакъв случай, дори с мъничко, да не подразня съдията. Защото щял да ми отмъсти.

Което за мен бе, меко казано, озадачаващо.

Винаги до този момент съм вярвал, че съдията, каквато се води съдия Владислава Ангелова, работи единствено със закона, не с личното си раздразнение, подбудена от рушвети или лобистки очаквания.

Наивно си мислех тогава, че когато отива на работа, съдията оставя личните си емоции вкъщи – при мъжа си , (или хомо-любовницата си), а в храма на Темида той или тя се издига над всички човешки слабости.

Уви, наистина съм се заблуждавал – дело след дело (а по правило делата срещу журналисти обикновено ги завеждат хора, самите те затънали в проблеми с морала и закона колкото си щеш) се убедих, че съдията (поне в България, поне в Софийския районен съд) е всичко друго, само не и нещо различно от материалния свят, в който живеем.

И, да – как съм могъл да очаквам, че когато цялото ни общество се е превърнало в  „човек за човека е вълк“, съдията ще страни от този процес – той ще е създаден от друго тесто, по-възвишено и морално!? Ми, не е.

И по подходящ пример за това от съдия Владислава Ангелова от Софийски районен съд няма. Нито има нещо по-отчайващо от днешното и решение.

Отчайващо не за мен, защото аз си признах, а тя осъди друг – невинен.

Отчайващо за обществото ни, за справедливостта и правото въобяще.

Не говоря за съдебната ни система, защото такива като нея са продукт точно на прогнилата ни до кости правосъдна система. Не липсата на възмедие, на корупцията и на грант-мотивираното право… Т.нар. “телфонно право”.

И съдия Владислава Ангелова от Софийски районен съд сутрин се събужда с мисълта за някоя далаверка, и тя денем си помисля за нещо голо свежо и агнешко, и тя вечер обича да живее “Livin’ La Vida Loca” или ходи на тайни вечери да привлече грантове.

Затова, когато за последен път (засега) влязох в съдебна зала – като свидетел по едно от делата, заведени от въпросният педофил срещу нашата медия, вече нямах никакви възвишени очаквания от софийската съдийка Владислава Ангелова. Не ме учуди:

 • нито фактът, че си пращаха сочни усмивки с адвокатката на педофила;

 • нито че му разреши да губи времето на съда с идиотски искания. Между другото, и процесуалната му представителка не блестеше с особени знания по наказателен процес и право  ;

 • нито, че ги наставляваше бащински по време на цялото дело какво и как да правят;

– нито че раздаваше съвети на килограм как точно журналистите да си вършат работата, понеже кой друг, освен софийската съдийка Владислава Ангелова, ги знае тези неща;
 • нещо далче повече, съдия Владислава Ангелова позволи на аверката си от защитата на педофила да се гаври с журналистическата ми карта, наричайки я фалшива.

 • позволи и да обиди Международната федерация на журналистите в Брюксел.

 • позволи на свидетелките на педофила (негови секретарки на заплата) да се държат агресивно към мен в съдебна зала и направи забележка на мен.

 • съдията никак не бе притеснен, че в съдебната зала свидетелите на педофила раздаваха квалификации, обиждаха и заплашваха (продължават да го правят и в момента във Фейсбук) поименно нашата медия (и мен в частност) колкото си искат – това не ме учуди;

 • че откза да приеме признанието ми, че аз съм автор на статиите – не, не, не ме учуди;

– не ме учуди и че решнието и беше предварително написано, а поръчката – изпълнена с точност
 • когато адвокатката на педофила нарече излязлата специално от болницата, надупчена от абокати, обиждана от педофила наша свидетелка Цонева – „бабчика със склероза“, съдия Владислава Ангелова забрани това да се протоколира, не се учудих и на това;

– никак не се изненадах, че съдия Владислава Ангелова е станала причина да бъде уволнен прокурор заради хипотетични изказвания срещу Лозан Панов в нейната съдебна зала…

 • още по-малко учуда получих, когато разбрах, че е групата на Лозан Панов и Съюза на съдиите в България, който всяка година получава едни милиони като грантове от фондация “Америка за България”.

 • и как да остана учуден като знам организацията на “умният и красив” педофил, че се финансира от същия източник, без това за нея да е повод за отвод…

 • че е подопечна на съдия Калпакчиев, пуснал убиеца Полфрийман да обикаля плажовете на Австралия, все едно не е убил младо момче на 19 години.

 • а въобще пък не се удивих, когато съдия Владислава Ангелова живо се въодушеви и изпадна в благоговение пред сукманчето на адвокатката

на педофила, който само дето не се пресегна лично да я опипа и усети какво има отдолу, а сетне я помоли да остане след съдебния процес, за да си поговорели на четири очи.

Затова и най-малко пък ме изненада съдебното и решение от днес, с което съдия Владислава Ангелова се предостави изцяло в полза на педофила и неговата адвокатка.

Можем само да и стискаме палци да получи същата емоция и от отсрещната страна. Това би поставило началото на едно красиво приятелство. Или пък много повече … и пари… Пари, пипани от ръцете на педофил, осквернил не едно детско тяло.

Софийския районен съд, съдия владислава ангелова, корупирана съдийка, педофил, проститутка, миндил, боклук, мърша
Назначаването на съдия владислава ангелова в софийския районен съд

Нито ме изнендават твоите стари съдебни решнеия в полза на олигарси, Домусчиевите медии и НПО-тата на Америка за България. Като това например, когато отменяш глобита на Домусчиев и после ти отменят решението на втора инстанция!

sudiya vladislava angelova sofiyski sud

 

съдия Владислава Ангелова от Софийски районен съд, съдия Владислава Ангелова от Софийски районен съд, съдия Владислава Ангелова от Софийски районен съд, съдия Владислава Ангелова от Софийски районен съд съдия Владислава Ангелова от Софийски районен съд,

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

5 КОМЕНТАРИ

Коментирайте