Начало Новини 2023 Петър Низамов : Протакането на гласуването на имунитета на Бойко Борисов от...

Петър Низамов : Протакането на гласуването на имунитета на Бойко Борисов от Парламента е престъпление “лично укривателство”

69
4
КОГА СМЯТАТ ДА ВКАРАТ В ДНЕВНИЯ РЕД ТОЧКАТА ЗА ИМУНИТЕТА НА БОЙКО БОРИСОВ, КОЙТО БЕШЕ ПОИСКАН ОТ ГЛАВИЯ ПРОКУРОР ПРЕДИ НАД 2 СЕДМИЦИ
Не мога да кажа, че Радостин Василев ми е симпатичен, но и аз си задавам въпроса:

“ТЕЗИ ХРАНТУТНИЦИ КОГА СМЯТАТ ДА ВКАРАТ В ДНЕВНИЯ РЕД ТОЧКАТА ЗА ИМУНИТЕТА НА БОЙКО БОРИСОВ, КОЙТО БЕШЕ ПОИСКАН ОТ ГЛАВИЯ ПРОКУРОР ПРЕДИ НАД 2 СЕДМИЦИ???”

Това, което извършват в момента с протакането е престъпление срещу правосъдието и лично укривателство, регламентирани с тежки наказания лишаване от свобода за дълги срокове съгласно Наказателния кодекс.
Имат ли право да протакат искането?
И да, трябва да има конституционна реформа и там да се сложат дисциплинарни срокове, след които да се налагат тежки ФИНАНСОВИ наказания на всички Народни предсатвители или другите контитуционни фугури, вкл. и лишване от заплата над 6 месеца, когато става въпрос за:
1. Връчването на мандатите след изборите, защото половин година мина докато гласуват два мандата. Президентът Радев протакаше, защото КРБ не го ограничава във времето.
2. Гласуване на точка в НС, която по силата на закон следва да се разгледа от Парламента като първа или последна инстанция.
ПЕТЪР НИЗАМОВ

Редакцията на “ЮСТИЦИЯ” се извинява за евентуално допуснати неточности. Засегнатите лица имат право на отговор.

Юстиция - Журналистически Разследвания, Анализи, Най-важното и най-новото, Съдържание и Новини от България и света, Фронтално, Видео,

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

имунитета на Бойко Борисов , имунитета на Бойко Борисов , имунитета на Бойко Борисов , имунитета на Бойко Борисов , имунитета на Бойко Борисов

Профи

Петър Низамов : Протакането на гласуването на имунитета на Бойко Борисов от Парламента е престъпление "лично укривателство"

минуси

Петър Низамов : Протакането на гласуването на имунитета на Бойко Борисов от Парламента е престъпление "лично укривателство"

Отзиви
РЕЗЮМЕ

Петър Низамов : Протакането на гласуването на имунитета на Бойко Борисов от Парламента е престъпление "лично укривателство"

Предишната статия Петър Низамов : България е един от най-големите производители на модерни оръжия за всички войни по Света от над 20 години
Следващата статия Петър Низамов : ГЕРБ винаги е било само “малкото братче” на ДПС ГЕРБ и ДПС

4 КОМЕНТАРИ

  1. […] Петър Низамов : Протакането на гласуването на имунитет…Петър Низамов : България е един от най-големите производители на модерни оръжия за всички войни по Света от над 20 годиниПетър Низамов : Всяко споменаване на Пеевски е в полза на ДоганДисидент номер едно Янко Янков не се е самоубил и никой не може да ме убеди в обратното“Свидетелят” с бухалката Жельо Желев с условна за въоръжен обир а другите осъдени между 7 и 15 години затворВсички 20222023БургасБългарияОбщини […]

    0
    0
  2. […] който не е склонен да се коалира с мафията ГЕРБ и ДПСПетър Низамов : Протакането на гласуването на имунитет…Петър Низамов : България е един от най-големите […]

    0
    0

Коментирайте