Начало Наука Как да направите фитнес калкулатор в WordPress

Как да направите фитнес калкулатор в WordPress

133
0
Петър Низамов - новини, разследвания на политици, съдии и прокурори, правна помощ при отнети деца от социалните служби SEO оптимизация
Петър Низамов

Как да направите фитнес калкулатор в WordPress

Искате ли да направите онлайн фитнес калкулатор за вашия WordPress сайт? Научете как да направите калкулатор за BMI само с няколко стъпки!

 

Как да си направим фитнес калкулатор в wordpress

Приблизително време за четене: 7 минути

Искате ли да научите как да направите фитнес калкулатор за WordPress? Великолепна идея!

Ако работите във фитнес или хранителен бизнес, добре сте наясно колко конкурентна е индустрията. За да останете конкурентоспособни, ще ви трябва уебсайт и много качествено съдържание.

**************************

Висококачествени SEO Услуги за високо класиране в Google от ЮСТИЦИЯ.

Можете да се свържете с нас на имейл: [email protected]

**************************

Това е много работа, но си струва да се изпотите… фитнес пазарът е огромен!

Например, RunRepeat изчислява, че фитнес индустрията в САЩ ще достигне общо 190,56 милиарда долара през 2022 г. Ако искате да получите част от това действие, ще трябва да бързате.

В тази статия ще говорим какво може да направи калкулаторът за проследяване на фитнес за вашия бизнес. След това ще ви покажем как да създадете такъв в 2 лесни стъпки.

Могат ли фитнес калкулаторите да насочват трафик към сайтове на WordPress?

 

Фитнес калкулатори за wordpress за генериране на потенциални клиенти

Накратко? да

Искате ли да останете конкурентоспособни на днешния онлайн пазар? Трябва да накарате колкото се може повече от бизнеса си онлайн. Освен изграждането на собствен уебсайт, ще имате нужда от полезно съдържание и инструменти за привличане на аудитория.

Освен това, фитнес калкулаторът е отличен инструмент за ангажиране на тълпата, която се грижи за здравето си. MarketandMarket изчислява, че само индустрията за диети и отслабване ще достигне 245,51 милиарда долара през 2022 г. Това е още по-голямо парче от фитнес пая!

Но първо, какво е фитнес калкулатор?

Има много видове онлайн калкулатори за WordPress, които могат да бъдат от полза за бизнес уебсайт.

 Какво е фитнес калкулатор?
Фитнес калкулаторът е алгоритъм, който помага за проследяване или измерване на целите за здраве и фитнес. Те включват ИТМ, тегло, дни с упражнения, пулс, макроси, кръвно налягане и много други!

Добавянето на калкулатор за индекс на телесна маса (ИТМ) , калкулатор или брояч на калории, инструмент за проследяване на сърдечен ритъм или мускулна маса, инструмент за макро калкулатор, калкулатор за упражнения по тегло, калкулатор за протеини за бодибилдинг или монитор за наддаване на тегло към вашия WordPress сайт ще предостави полезни инструменти за да помогнете на клиентите си да постигнат целите си за отслабване.

Бонус? Вашите потребители ще ги харесат!

Фитнес калкулаторите са чудесни както за мъже, така и за жени, хора със здравословно тегло или хора с наднормено тегло или затлъстяване. Те са за всички!

Независимо дали искате да изчислите проценти телесни мазнини, индекс на телесна маса или дневни калорични цели, можете да проектирате вашия плъгин за калкулатор Formidable Forms, за да действа като инструмент за генериране на потенциални клиенти, който събира имейл адреси. Това ще помогне за превръщането на новите клиенти в клиенти за цял живот.

И известни марки също ги използват! Например, Ace Fitness използва няколко вида фитнес калкулатори на своя уебсайт. За да останете конкурентоспособни, дайте на клиентите си инструментите, от които се нуждаят, за да отслабнат или да увеличат физическата си активност.

Пример за уебсайт с фитнес калкулатори

Калкулаторите на WordPress не са само за фитнес

За щастие има много начини за използване на калкулатори в WordPress сайтове. Един от начините да подобрите всеки маркетингов уебсайт е с калкулатори на цени .

Ценовите калкулатори добавят електронна търговия към вашия сайт и позволяват на потребителите бързо да получат информацията, която търсят.

С приставката за калкулатор на Formidable Forms клиентите могат да избират продукти и услуги, които искат, да изчисляват автоматично общите разходи и да плащат за всичко от един формуляр на WordPress! Дори по-добре, целият процес може да бъде автоматизиран – няма нужда да се изпотявате буря.

Formidable Pro също включва над дузина шаблони за калкулатори, включително калкулатор за ИТМ и калкулатор за дневен калориен прием, за да ви помогне да наблюдавате калорийния дефицит. Той също така включва други усъвършенствани функции за изграждане на формуляри като разговорни и многостъпкови форми . Можете дори да научите как да направите ипотечен калкулатор за вашия уебсайт!

Научете повече: Най-добрите приставки за членство в WordPress

Индийско кашу, Кашу, Индийски фъстък – Внос на едро, Най-добри цени

Защо да използвате приставката за фитнес калкулатор Formidable Forms?

Страхотен плъгин за калкулатор на wordpress

Има много плъгини за фитнес калкулатори в директорията с плъгини на WordPress. С толкова много опции може да е трудно да изберете кой плъгин за калкулатор да използвате.

Ето защо препоръчваме приставката “всичко в едно” на Formidable Forms:

  • Увеличава скоростта на сайта: По-малко плъгини означава по-бързо време за зареждане и по-малко HTTP заявки.
  • Лесен за използване.
  • Осигурява атрактивен дизайн.
  • Предотвратява грешки, причинени от твърде много добавки.
  • Намалява разходите. Защо да плащате за 6 плъгина за всяко малко нещо, от което се нуждаете, когато можете да платите само за един?
  • Спестява време. По-малко плъгини означават по-малко актуализации и поддръжка на сайта !

Накратко, за да спестите ценно време и да запазите своя WordPress сайт изчистен, достъпен и привлекателен, искате да инсталирате възможно най-малко добавки.

И конструкторът на формуляри на Formidable Forms може да направи всичко. Създавайте калкулатори, формуляри за контакт и много повече всичко с един плъгин.

И така, нека започнем да правим нашия онлайн калкулатор за BMI!

Как да създам персонализиран фитнес калкулатор? Урок в 2 стъпки.

How to Build a Calculator in WordPress

Можете да гледате във видеото!

В това ръководство ще ви покажем как да използвате премиум версията на приставката за създаване на формуляри на WordPress Formidable Forms, за да направите фитнес калкулатор за по-малко от 5 минути. Ще ви е необходим Formidable Pro, за да се възползвате от функцията за формуляри за онлайн калкулатор .

Най-добрата новина? Formidable използва прост конструктор с плъзгане и пускане, който всеки може да използва с лекота!

Магазин ЮСТИЦИЯ – Онлайн Магазина на България

Лесно е да започнете. Освен това имаме 14-дневна гаранция за връщане на парите, защото обичаме нашия продукт и знаем, че вие ​​също ще го направите. Щракнете върху бутона по-долу за безрисков опит, за да можете да следвате нашия лесен за следване урок.

Професионални планове на formidable forms

Ние също знаем, че вашето време е ценно! Ето защо правим нещата кратки и сладки.

И ако не сте готови да се гмуркате, не се притеснявайте. Разгледайте нашия урок в две стъпки по-долу (допълнен със снимки на екрана!), за да можете да видите колко лесен е нашият плъгин за използване.

Как да създадете фитнес калкулатор в WordPress

Да започваме!

След като изтеглите и  инсталирате Formidable Pro , има само още две стъпки.

Стъпка 1: Изберете шаблона за калкулатор на BMI

За да създадете нов формуляр в Formidable, просто отворете инструмента в страничната лента на WordPress и щракнете върху бутона „Добавяне на нов“ в горния ляв ъгъл.

Ще се появи кутия с въпрос дали искате да започнете нов документ с празен формуляр или да използвате един от десетките шаблони от системата.

Създайте нов формуляр с шаблон за калкулатор на bmi

За да изберете шаблона за калкулатор на ИТМ, започнете да въвеждате „калкулатор на ИТМ“ в лентата за търсене. Шаблонът за ИТМ ще се изтегли под кутията.

След това ще бъдете помолени да озаглавите своя калкулатор и да дадете кратко описание на това за какво се използва или къде искате да го намерите на уебсайта си. Просто въведете информацията, която ще ви помогне да идентифицирате калкулатора по-късно.

Натиснете бутона „създаване“ долу вдясно и вашият формуляр ще бъде създаден!

Ако използвате шаблона без никакви персонализации, той ще изглежда така, когато бъде публикуван:

Пример за това как изглежда итм калкулаторът на formidable след публикуване
Фитнес калкулатор screen shot 2022 03 21 at 10. 45. 38 am фитнес калкулатор искате ли да направите онлайн фитнес калкулатор за вашия wordpress сайт?  научете как да направите калкулатор за bmi само с няколко стъпки!

Всички изчисления, необходими за BMI калкулатор, вече са включени в шаблона. Лесно, нали?

Публикуваният калкулатор за фитнес BMI просто изисква височина и тегло и може да изчисли BMI за деца и тийнейджъри, както и BMI за възрастни.

Все още искате плъгин? Най-добрите плъгини за калкулатори на WordPress

Стъпка 2: Публикувайте фитнес калкулатора на сайт на WordPress

Сега има само още една лесна стъпка и ще сте готови! Не е необходимо пот.

Всичко, което трябва да направите, е да публикувате своя калкулатор на Formidable Forms. Не сте сигурни как да направите това? Няма проблем. По-долу ще ви покажем как.

За този пример ще използваме блок редактора на WordPress, защото той прави всичко по-просто. Но не се притеснявайте, ако нямате редактора на блокове, пак можете да копирате/поставите и вградите краткия код , за да добавите калкулатора към всяка публикация или страница. Отнема само малко HTML.

10 причини защо WordPress е най-добрата CMS за SEO оптимизация за Google | Система за управление на съдържанието

Избор на блокове за модули на formidable forms

С помощта на редактора на блокове ще отворите редактора за страницата или публикацията в WordPress, към която искате да добавите фитнес калкулатора.

След това ще щракнете върху малкия символ + , за да добавите нов блок. Просто изберете Formidable Forms от показаните блокове с джаджи.

Падащо меню за блокиране на formible forms

След това ще се появи поле с падащо меню със списък на наличните формуляри, които сте създали. Изберете BMI калкулатора от опциите.

И това е! Супер просто. Веднага след като публикувате публикацията или страницата, към която е добавен калкулаторът на формуляра, тя ще бъде активна!

Обобщавайки

Вие сте готови! Честито!

Вече имате красив BMI калкулатор, който ви отне по-малко от 5 минути, за да създадете и публикувате с бързия и лесен шаблон.

**************************

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Висококачествени SEO Услуги за високо класиране в Google от ЮСТИЦИЯ.

Можете да се свържете с нас на имейл: [email protected]

Реализирайте пълния потенциал на уебсайта си. Оптимизацията има за цел да ви позиционира на челни места при търсения на ключови думи и фрази, свързани с вашия бизнес, които хората търсят.

Ние и нашите SEO специалисти от ЮСТИЦИЯ.БГ създаваме уникални SEO услуги, които подобряват онлайн видимостта и растежа на Вашия бизнес. С професионализма на нашия екип и иновативните ни подходи, предоставяме комплексни стратегии включително оптимизация на страниците, създаване на качествени връзки и постоянно наблюдение на класирането в търсачките. Ние не само увеличаваме Вашето онлайн присъствие, но и създаваме дълготрайни резултати за Вашия успех.

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Профи

фитнес калкулатор в WordPress

минуси

фитнес калкулатор в WordPress

Отзиви
фитнес калкулатор в WordPress
фитнес калкулатор в WordPress
РЕЗЮМЕ

фитнес калкулатор в WordPress

5.0

Коментирайте