Начало Наука Полезни съвети Осем най-добри SEO практики за увеличаване на органичния трафик на сайта през...

Осем най-добри SEO практики за увеличаване на органичния трафик на сайта през 2023 г

0
Петър Низамов - новини, разследвания на политици, съдии и прокурори, правна помощ при отнети деца от социалните служби SEO оптимизация
Петър Низамов

Осем най-добри SEO практики за увеличаване на органичния трафик на сайта през 2023 г.

От Джаред Ачисън, съосновател на WPForms , конструктор на формуляри с плъзгане и пускане за WordPress, който се използва в над 4 000 000 уебсайта.

Петър низамов - най-добри seo практики новини, разследвания на политици, съдии и прокурори, правна помощ при отнети деца от социалните служби.
Петър низамов – най-добри seo практики

Увеличаването на органичния трафик е една от основните цели на водещите онлайн бизнеси. Ето защо марките по целия свят се стремят да се класират на върха сред препоръките на търсачките по целеви заявки. Въпреки това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи тази мечта.

Оптимизацията за търсачки (SEO) играе основна роля тук, тъй като ви позволява да се изкачите на страниците с резултати от търсачките (SERP) и да увеличите видимостта на вашия сайт, за да генерирате повече трафик. Въз основа на работата ми по оптимизиране на уебсайтове, ето някои най-добри практики, които могат да ви помогнат да се откроите от конкуренцията си в ерата на претоварване със съдържание.

1. Определете правилните ключови думи.

Ключовите думи са изключително важни за SEO. Идентифицирането на тези, които най-добре представят вашата ниша, и създаването на съдържание около тях подхранва класирането ви в търсачката и ви позволява да привлечете подходяща аудитория.

**************************

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Висококачествени SEO Услуги за високо класиране в Google от ЮСТИЦИЯ.

Можете да се свържете с нас на имейл: [email protected]

**************************

Често срещана грешка, допускана от фирмите, когато започват, е, че се насочват към ключови думи с голям обем и пренебрегват дали целевите заявки съответстват или не на това, което предлагат. Това е рецепта за катастрофа, тъй като те пропускат възможността да изградят авторитет върху ключови думи, които най-добре представят техните решения, като по този начин привличат нежелан трафик към техния сайт.

Изборът на ключови думи изисква внимателно обмисляне, така че силно препоръчвам да запазите вашата ниша в центъра, когато правите проучването.

2. Създайте подходящо съдържание.

За да увеличите органичния си трафик, от съществено значение е съдържанието, което създавате, да е информативно и много подходящо за вашата аудитория. Търсачките предпочитат съдържание, което се грижи за дълбочината на темата и улеснява лесния достъп до информация. Затова се уверете, че съдържанието, което създавате, помага на хората да намерят отговори на своите въпроси и безпроблемно да изследват решенията, които търсят. Създаването на съдържание, което отговаря на заявките на вашата аудитория в много подробности, ще ви даде така необходимия тласък в класирането и ще ви позволи да надминете конкуренцията си.

AVIF добър ли от WEBP снимков файл за SEO оптимизация?

3. Оптимизирайте заглавията и описанията на страниците.

За да се изкачите в класирането в търсачката, важно е да оптимизирате заглавието и описанието на страницата си според целевата ключова(и) дума(и) и намерение. Заглавието и описанието на вашата страница дават кратък преглед на вашата страница на търсачките и бърза представа за съдържанието на страницата на вашата аудитория. Тъй като те са първите неща, които потребителите виждат, те трябва да бъдат на място, за да хванат окото на посетителите.

В идеалния случай се опитайте да запазите заглавието на страницата си до 50 до 60 знака (включително интервалите), а описанието ви около 150 до 160. Това ви позволява да оптимизирате текста за всички устройства, независимо дали са настолни или мобилни.

4. Оптимизиране на изображения.

Често пренебрегваме важността на изображенията, когато създаваме нашите страници. Ако ги оптимизирате добре, можете да използвате търсенето на изображения и да привлечете повече посетители чрез него. Тук има няколко най-добри практики, които трябва да следвате:

• Добавете подходящи заглавия към вашите изображения и използвайте целеви ключови думи.

• Използвайте алтернативен текст, за да опишете вашите изображения.

• Въздържайте се от използване на претъпкани снимки.

• Използвайте изображения с висока разделителна способност, но внимавайте за размера на изображението.

Оптимизирането на изображението не само ви помага да предадете вашето послание по интерактивен начин, но също така ви позволява да получите повече органично сцепление.

5. Използвайте вътрешни връзки.

Вътрешните връзки между страниците на вашия сайт допринасят за подобряване на класирането ви в търсачките. Те улесняват търсачките да оценят информационната йерархия на вашия сайт и да видят как улеснявате достъпа на вашите посетители до информация.

Вътрешното свързване не само ви помага да подобрите класирането си при търсене, но също така ви позволява да привлечете сцепление към вашите мъртви страници, като използвате най-ефективните. Просто се опитайте да избегнете грешки при свързване, тъй като те могат да имат пагубно въздействие върху вашето SEO.

6. Оптимизирайте URL адресите.

Начинът, по който създавате вашите URL адреси, има значение, когато става въпрос за SEO. Добре структурираният URL улеснява навигацията в информацията и информира търсачките за съдържанието на съответната страница.

За да създадете перфектен URL адрес, трябва да се уверите, че е кратък, логично изграден и оптимизиран за ключови думи. Това ще ви помогне да получите по-добро класиране в сравнение с по-дълги, неорганизирани URL адреси.

7. Намалете времето за зареждане на уебсайта.

Google, платформата с най-висок пазарен дял в индустрията за търсене, счита потребителското изживяване за един от критичните показатели, които диктуват SERP. Сега си представете изживяването, което бихте предложили, ако вашият сайт се зарежда дълго време или често не успява да се зареди напълно. Средният посетител очаква уебсайтът ви да се зареди в рамките на три секунди .

Възможно е да има различни проблеми, засягащи времето за зареждане на вашия уебсайт, като плътност на кода, тежки изображения, проблеми с JavaScript, проблеми с кеширането, ненужни плъгини, прекомерни пренасочвания, посредствен хостинг и т.н. Намерете проблемите, които влияят на времето за зареждане на уебсайта ви, и ги коригирайте, за да осигурите превъзходно потребителско изживяване.

8. Изградете качествени препратки.

Печеленето на препратки от реномирани сайтове е много важно, когато става дума за SEO: Обратните връзки ви помагат да изградите авторитет в съответната ниша и да подобрите класирането в търсачките по предвидени ключови думи. Но тук трябва да имате предвид няколко неща:

• Обезсърчавайте връзките, създадени чрез спам.

• Избягвайте спонсорирани връзки.

• Уверете се, че обратните връзки не са от тематично неподходящи сайтове.

• Избягвайте обратни връзки от неиндексирани сайтове.

• Уверете се, че обратните връзки не са изградени с помощта на същата котва, към която страницата е насочена като ключова дума.

Накратко, опитайте се да избягвате токсичните връзки на всяка цена. Те причиняват повече вреда, отколкото полза за вашето SEO. Уверете се, че всичките ви препратки са с високо качество, за да постигнете по-добро класиране в търсачките.

Всеки един от тези съвети може да помогне за подобряване на вашето SEO, но препоръчвам да следвате всички тях. Тези най-добри практики са ефективни начини за увеличаване на посетителите на вашия сайт, без да се налага да разбивате парите.

**************************

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Висококачествени SEO Услуги за високо класиране в Google от ЮСТИЦИЯ.

Можете да се свържете с нас на имейл: [email protected]

Реализирайте пълния потенциал на уебсайта си. Оптимизацията има за цел да ви позиционира на челни места при търсения на ключови думи и фрази, свързани с вашия бизнес, които хората търсят.

Ние и нашите SEO специалисти от ЮСТИЦИЯ.БГ създаваме уникални SEO услуги, които подобряват онлайн видимостта и растежа на Вашия бизнес. С професионализма на нашия екип и иновативните ни подходи, предоставяме комплексни стратегии включително оптимизация на страниците, създаване на качествени връзки и постоянно наблюдение на класирането в търсачките. Ние не само увеличаваме Вашето онлайн присъствие, но и създаваме дълготрайни резултати за Вашия успех.

 

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Коментирайте