Начало Наука Право Децата Санди и Марина от Добрич: Насилникът вика: “Дръжте насилника!”

Децата Санди и Марина от Добрич: Насилникът вика: “Дръжте насилника!”

977
0
Справедливост за децата Санди и Марина и Мая от Добрич
децата Санди и Марина

За децата Санди и Марина от Добрич насилникът вика: “Дръжте насилника!”

Можете да изслушате статията от плейъра долу:
Относно децата Санди и Марина от Добрич: Благодаря на всички загрижени граждани, които ни изпратихте видеото на тази майката, която плаче, но ще ви кажа нещо, което ние гладахме преди няколко месеца и което няма как да забравя за тези деца – Санди и Марина …
И преди съм писал по казуса на тези деца – Санди и Марина, но тук ще бъда подробен и рязък!
БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства не само, че не толерира използването на децата за бухлака, ами настоява и ще продължава да настоява настройването на децата от страна на единия родител срещу другия ДА БЪДЕ КРИМИНАЛИЗИРАНО в българския Наказателен Кодекс!
НИЕ ПОМАГАМЕ НА ДОБРИ И ГОДНИ, НО БЕДНИ РОДИТЕЛИ, но не помагаме на лошите родители!
Преди няколко месеца този случай беше покзан в два епизода, а това безобразие се извършва спрямо тези деца от години публично пред цяла България, а социалните служби не взимат отношение да помогнат на децата Санди и Марина.

При такова явно престъпление, което се извършва от майката спрямо психиката на децата Санди и Марина !

Гледах и останах потресен от това, което гледах.
Ако искате ме блокирайте, но НИЕ от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства ПОМАГАМЕ НА ДОБРИ И ГОДНИ, НО БЕДНИ РОДИТЕЛИ.
Не помагаме на лошите родители!
Гледах как тя раздухваше запис, в който тя буквално кара 5-7 годишни дечица да казват, че баща им ги бил пипал за “пеперудката”. В първия момент се афектирах, но после се замислих…. След което открих две страници във ФейсБук.
Едната,

направена от майката с корица – ЛИЦАТА на децата Санди и Марина

, а по-надолу се разказват всякакви брутални истории на всеослушание… Повтарям – с корица -лицата на децата Санди и Марина.
Другата страница беше направена от бащата, в която се публикуваха всякакви документи, които, ако са автентични, опровергават всяка дума на тази жена.

Нещо повече, имаше записи как тя бие децата Санди и Марина.

Непринудени записи, а не като нейните, в които се вижда, че тя кара дацата да говорят това или онова за таткото.
Очевидно става въпрос за омраза между бивши. По-точно женска злоба, защото бащата беше общо взето в отбранителна позиция и общснителен режим.
НО ! Което е основното “НО”! Иначе може би бих взел нейната страна, защото и бащата очевидно не е “перфектен”… НО!
Това да накараш децата си, в случая – Санди и Марина, да разкажат подобно нещо, което пряко касае бъдещото им име в обществото и да записваш …. С идеята да раздухаш направения запис пред половин България, пред медии, при Цанов, да направиш страница със снимка на лицата им във фейсбук, където да доразказваш всичко, граничи с идиотизъм.

Утре Санди и Марина как ще отидат на училище, как ще погледнат приятелите си?!?

Едни ще им съчувстват, но ще има и такива, които ще ги скъсат от подигравки. Ами като пораснат? Като станат да искат да харесват и да ги харесват???
Няма ли това да им бъде огромен комплекс?

Никой явно не го е грижа за тези деца Санди и Марина – нито бащата, нито майката, нито социалните…

Ок, да приемем факта, че е тормозена и малтретирана от мъжът си, което за мен лично след като изгледах запис, в който тя бие децата Санди и Марина, те пищят и тя ги заплашва, защото не искали да заспят, с продължителност около 5 мин., вече като всяка нейна дума е доста, да не кажа прекалено съмнителна. Но пак и да не е така. Това не я оправдава. Освен това, барем, да беше си изкарала едно медицинско от тези тежки побои, за които говори и които според нея били ежедневие. Човек, който прави страница във ФБ на децата си би трябвало да си изкара поне едно медицинско. Пътищата към решаване на този род проблеми не минава през разрушаване на психиката на децата, защото даже да сменят града, видеото го е гледало почти цяла България… Те просто не знаят още какви ще са последствията за тях след разпространяването на това. А те предстоят…
Трябва да сменят държавата за да загърбят и забравят това, защото познавате хората какви са … Те ще им го напомнят винаги, когато имат конфликт с тях… Това е реалността!

Тук трябва да се намесят социалните в полза на децата Санди и Марина! Недопустимо е подобно поведение спрямо тях!

ЗА ЖАЛОСТ ИМА И ПО-ЛОШО ОТ ТОВА СОЦИАЛНИТЕ ДА ИЗВЕДАТ ДЕЦАТА Санди и Марина… И ТОВА НЕЩО Е ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ИМ СЕ СЛУЧВАШЕ ЦЯЛА ГОДИНА И ПОВЕЧЕ НА ТЕЗИ ДЕЧИЦА ДОСЕГА !!!

И сега, когато най-сетне институциите са се задействали в полза на децата Санди и Марина, да спре този тормоз над тях, тя продължава да извършва престъпления спрямо психиката имм, показвайки всичко в интернет.
Не само, че никога не бихме помогнали на подобен род “родител”, но смятаме, че това е вече не само работа на социалните, ами и на прокуратурата, която трябва да се самосезира срещу майката!

Много важно е за семейното право да бъде КРИМИНАЛИЗИРАНО незабавно настройването на детето от единия родител срещу другия!

Много е лесно да накараш едно детенце, което е под твоя зависимост, без опит, неосъзнаващо същността на това, което прави да заеме една или друга позиция.
Въпрос на интелект на зрителя е да отсее истината от манипулацията!
Когато едно дете е още в корема на майка си, то при обстоятелства, застращаващи живота и здравето й, първо се мисли за майката, после – за детето. Първо се спасява тя, после и ако е възможно – детето.
Но щом то бъде родено и стане пълноправен член на обществото, нещата се обръщат на 180 градуса. Винаги, винаги, ВИНАГИ първо се мисли за доброто на детето! Независимо от обстоятелствата – раздяла, развод, насилие, смърт, винаги първо се опазва детето, после се оправят родителите или оцелелия родител.
Това трябва да разбере и осъзнае майката и бащата даже под страха от НАКАЗАТЕЛНА РЕПРЕСИЯ!
Комплексите, злобата, омразата не трябва да водят до там да се използва детето като бухлака от страна на единия родител срещу другия!
Такова поведение е пагубно за детето от към няколко страни:
Възпитание: детето са научава да лавира между двамата на принципа “Мама забранява, тати разрешава!”
Самочувствие: Подкопава се то и такива деца обикновено са затворени в себе си сред връстниците си.
Емоционално: Разбива се врзъаката дете-баща или дете-майка!
Всяко семейство е система. Във всяко семейство с деца има 3 субсистеми.
Едната е съпружеската, втората е родителската и третата – сиблинговата (там са децата). Между субсистемите трябва да има ГРАНИЦИ и те да НЕ се прекосяват. Границите са ценностите, правилата, митовете, нагласите, които определят как ще се изпълнявт отделните роли – тази на родителите, тази на съпрузите и тази на децата. Както и как семейството ще функционира самостоятелно без намесата на рожденото си семейство – тъщи и тъстове, свекъри и свекърви, чичови, лели и тому подобни.
Ролята на съпружеската субсистема – поддържане на близост между партньорите.
Ролята на родителстката субсистема – да се отглеждат децата.
Ролята на сиблинговата субсистема – да се развие способност за взаимодействие с възрастни.
Ролите се определят от границите, които се поставят межу системата и външния свят, както и между отделните елементи в нея – родители, съпрузи и деца,
Ако гранците не съществуват или се прекрачват, става смесване на роли и най-често от това страдат децата.
Пример: Мъжа и жената се карат поради липса на секс. Това са отношения, които касаят само тях като съпрузи, независимо дали някой от двамата е твърде изморен от гледането на деца или причината е световната конспирация. Резултатът е важен, а той е проблем в двойката.
Единия от родителите започва да настройва детето/децата срещу другия родител: “Майка ти/баща ти е такъв и онакъв, за нищо не става, виж какво ми причинява и т.н. и т.п.”.
Детето или си прави ИЗВОД, че другият родител е лош родител и несъзнавано се втурва да спасява оплакващият се, или започва да изпитва ВИНА от това, че обича и другия родител също.
Същия ефект се постига и с нагласата: “Ако си мълчим, то само ще мине.” Да, ама не. Детето вижда и чува и ако не му се обясни какво се случва, ще си направи извода “Те се карат заради мен” и ще си живее с вината до края на дните си или поне до момента, в който срещне свестен психотерапевт.
Това е най-опасното нещо, което може да бъде причинено на детето.
Това че партньорът ви не е добър съпруг/а за вас, НЕ ОЗНАЧАВА, че е лош родител за детето. Ролята на родител е съвсем отделно нещо и тези неща не бива да се смесват.
Затова психолозите съветват при една раздяла/скандал на детето винаги да му се обяснява: “Мама и тати се карат/се разделят, защото не се разбират помежду си/не се обичат. Това няма нищо общо с теб. Ние си оставаме твои родители и двамата те обичаме като майка и баща и винаги ще се грижим за теб.”
Къде сте ЗА по-добра държава, Фондация „За Нашите Деца“?
Май сте тук само, когато сте грантмотивирани от “Отворено общество”  или Фондация “Америка за България”, с и когато трябва да се отнемат български деца с цел продажба на чужденци (незаконно и корупционно заобиклаяне на процедурата от Семейния кодекс)…
Горе ставаше въпрос за епизодите на Ценов напред и нагоре в YouTube и срещу което аз скочих преди 1 година.
Апартаментът на УЖАСИТЕ

Можете да гледате във видеото!
Мога да похваля Цанов, че поправи грешката си и тогава показа всички страни, което доста промени картинката в очите на аудиторията…
Сега, обаче отново се разиграва тази масовка!

Бащата е спечелил родителските права от една година, но тази жена Мая възпрепятства съдебното решение!

Картинка, която на мен ми беше ясна още след първия епизод… Но да имаш доблестта да кажеш, че си сбъркал, е мъжко и достойно за уважение… Защото познавам хора, които биха жертвали децата на олтара на егото си… Както тази майка, например…
И пак излязох прав… Ще ви подаря по една тетрадка да си записвате колко пъти съм ви казвал нещо и после съм се оказвал прав…

РЕШЕНИЕТО – СПОДЕЛЕНО РОДИТЕЛСТВО – абослютна и спешна законодателна необходимост!

Пълна подкрепа за протестаите в София за въвеждането на СПОДЕЛЕНО РОДИТЕЛСТВО от нашата организация “Български юрдически комитет”!

Децата санди и марина

Време е да бъдат приети поправки и СПОДЕЛЕНО РОДИТЕЛСТВО по Семейния кодекс и на бащите да се дадат равни права, както на майките.
Това не го казвам като мъж и баща, а като председател на БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства, с който сме върнали множество деца, отнети от социалните от бедни, но годни родители и въз основа на богатия ми опит в този наболял проблем на нашето и без това боледуващо общество. Аз и „БЮК“ изцяло подкрепяме инициативата за промяна на нормативната рамка по отношение на родителството.
България е изостанала страна в това отношение и бащите са почти изцяло изолорани след раздялата с майките. Едно дете има равна нужда от РАВНИ контакти с биологичния си баща, както и с биологичната си майка.
Наблягам на това, че контактите трябва да бъдат РАВНИ по време и възможности !!!
Сегашният закон предпоставя няколко порочни практики, подкрепяни от съдилищата в Р.България и които не са правило, но доста често се случват в практиката!
Казано накратко, борбата на „воюващите страни“ е следната: Майките се опитват да представят бащите като насилници, използвайки неоснователно защитата на ограничителните мерки по ЗЗДН, а бащите – майките като психичнонестабилни или направо луди, като за целта се използва освидетелстване от вещо лице в дело за родителските права. Повтарям, тук говорим за случаи, когато бащите са добри бащи и не са насилници, а срещу тях се използва този закон БЕЗ основание, а не за случаите, когато наистина има ДОКАЗАНО насилие.
И двете са еднакво грешни и вредни за детето!
1. Майките се опитват да ограничат контактите на децата с бащите им, като отмъщение, за това, че са се разделили с тях. Освен това, настройват децата срещу бащите им, които получават свиждане с децата си около 3 дни за месеца. Напълно недостатъчно време за да се изгради стабилна връзка „баща-дете“ или да се опровергаят в детската психика лъжите на майката за бащата, набити в главата на детенцето.
След разводите обикновено отношенията между двамата родители са обтегнати и най-често единият от тях има реваншистки нагласи.
Най-често се използва Законът за защита от домашното насилие, за който многократно съм казвал, че е един закон, който не постига целите, за които е бил приет.
Това е оръжието на майките, които искат да накажат „лошите си бивши“ за това, че са ги отхвърлили по някакъв начин.
Резултатите са пагубни за психиката на детето!
В тези дела, ограничителна заповед се издава само по думите на жената! БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!
Когато майката получи заповед за защита, бащата няма достъп и до детето за 6 месеца !!!
2. Бащите, които много добре знаят, че съдът няма никога да им присъди родителските права, защото такава е порочната ни съветска, пардон – съдебна практика (грешката е вярна), прибягват до два варианта:
а/ Опитват да освидетелстват майката като с психично разстройство, без основание. Това предпоставя и корупция, защото има определени „услужливи“ вещи лица във Варненския съд, които работят с определени съдебни състави по брако-разводни дела и тази услуга струва около 10 000 ЕВРО.
б/ Опитват се да докажата НЕОСНОВАТЕЛНО, че жената е морално пропаднала.
И двете са еднакво пагубни за детската психика действия!
ЗА ТОВА, ЗА ДА НЕ СЕ СТИГА ДО ТАМ.

Единственият път е майките и бащите да имат равни права, и най-накрая в Семейния кодекс да бъде въведено споделено родителство като „опция в зара“, която съдът може да избере и без да има подписано споразумение между родителите.

До сега това беше възможно само след споразумение, но сами можете да си представите дали някоя майка би се съгласила да го подпише, след като знае, че законът я защитава и при едно дело би получила повече права.
Даже и майката да не е лоша майка, даже да си гледа детето, то тогава използва законовата защита за да изнудва бащата за пари.
Факт!
3. Няма да казвам и как като чакали в такива случаи чакат социалните, които не пропускат възможност да отнемат хубаво и здраво дете за да го вкарат в „Менюто“ (Каталога) и за което после ще получат няколко десетки хиляди евро за да позволят осиновяването му от чужденец. Работят на принципа – „Двама се карат- трети печели.“
И нашият закон го допуска!
ПЕТЪР НИЗАМОВ
Председател на “Български Юридически Комитет”

************** НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА **************

Юстиция - журналистически разследвания, анализи, най-важното и най-новото, съдържание и новини от българия и света, фронтално, видео,

Разгледайте нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН като НАТИСНЕТЕ ТУК.

За внос от целия Свят на СТОКИ НА ЕДРО, свържете се с нашата АГЕНЦИЯ ЗА ВНОС НА СТОКИ (Buying Import Office IUSTITIA) като НАТИСНЕТЕ ТУК
Изберете нашите специалисти за висококачествени софтуерни услуги :
Можете да поръчате от ЮСТИЦИЯ онлайн изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, DEV и ИТ (IT) поддръжка, SEO оптимизация за високо класиране в Google и дигитален маркетинг като НАТИСНЕТЕ ТУК

НИЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВАШИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ОНЛАЙН УСПЕХ

Вижте нашите треньори като НАТИСНЕТЕ ТУК. Изработване на персонални хранителни и тренировъчни режими, хранителни добавки, витамини и суплементи за добри резултати за професионални спортисти, както и за любителите на добра фигура и тонус.

Разгледайте обявите и офертите ЗА ПРОДАЖБА и ПОД НАЕМ на нашата АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.

При нас можеш и да РЕЗЕРВИРАШ ОНЛАЙН Хотели и Ваканционни жилища в България и чужбина

Редакцията на "ЮСТИЦИЯ" се извинява за евентуално допуснати неточности в разследванията на ЮСТИЦИЯ.БГ.

Засегнатите лица имат право на отговор.

Последвайте ЮСТИЦИЯ в Google Новини

Най-интересните РАЗСЛЕДВАНИЯ слушайте в подкаста на ЮСТИЦИЯ в SpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм

Коментирайте